Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
NIKAaaa píše:Vera111 píše:trápit mě nebude to by mě trápilo kdybych ho přivedla na tenhle nepovedený svět.přeji všem at se vám splní to co si přejete.a pěkné vánoce.naschle
tak my máme dohromady třicet a čekáme třetí dítě. Platíme teda jen 4.000. Dítě o penězích není. Ale jak píšeš, nic nám do toho není.
Potom teda nevím, proč nás tady prosíš o radu. Přeju ti, ať ti potrat dobře dopadne a ať tě po něm netrápí svědomí. Měj se…
NIKAaaa píše:Vera111 píše:trápit mě nebude to by mě trápilo kdybych ho přivedla na tenhle nepovedený svět.přeji všem at se vám splní to co si přejete.a pěkné vánoce.naschle
tak my máme dohromady třicet a čekáme třetí dítě. Platíme teda jen 4.000. Dítě o penězích není. Ale jak píšeš, nic nám do toho není.
Potom teda nevím, proč nás tady prosíš o radu. Přeju ti, ať ti potrat dobře dopadne a ať tě po něm netrápí svědomí. Měj se…
Tak neprovozuj sex, když jeho následky neumíš přijmout v plné míře.
NIKAaaa píše:terinka4444 píše:že by promluvila závist??
Tak teď ti můžu napsat už jen jediné, jsi neskutečná kráva nebeská, nevidíš si do huby, život sis posrala sama, ne někdo, kdo ti tady sdělí svou bolestnou zkušenost. Jsi nevyzrálý jedinec, ani bys to dítě neměla mít. Běž si vymýt hubu mýdlem a neotravuj tady na pokojném serveru, kde si maminky a budoucí maminky radí a předávají zkušenosti v dobré víře pomoci. Běž si třeba na deset potratů, ale tady s tím neotravuj.NIKAaaa píše:vandamara píše:já je přijímám vím co chcem, dál si užívat mládí i když je můj přitel o 5 let starší,ale ani jeden se necítíme být rodiči.a váš názor mě vážně nerozhodí.njn ta která nemůže otěhotnět se snaží posrat mi život.tohle nemá cenu jak se to maže a odregistrovává se?![]()
lokofa píše:
Když je člověk dost starý na to, aby provozoval sex, musí být i dost starý na to, přijmout „následky“, které z něj můžou vyplynout.
Já ti nemám co závidět. Jestli sis nevšimla, čekám své třetí a vytoužené miminko.
Po dvou mimoděložních těhotensví, po potratech - ne svým rozhodnutím.
Závidět někomu tak naprosto ubohýmu jako ty nemám co. Máme plat 5×větší než vy, můžeme mít svoje děti, procestovali jsme půl světa, můžeme si to dovolit i při dětech, máme naprosto harmonické manželství, krásné zdravé šťatsné détě, druhé se narodí o vánocích, vlastní bydlení dům bez nájmu. Mám styl a úroveň, umím se vcítit do druhých, věty typu nějaká co nemůže otěhotnět se mi snaží posrat život, od nějaké budoucí vulgární potratářky mě trochu rozhodí, ale ne kvúli tobě, ale kvůli té, která se ti svěřila s něčím pro ni velmi bolestivým, jen aby poskytla radu, ale primitiv jako ty to okamžitě použije nazpět.
NIKAaaa píše:terinka4444 píše:že by promluvila závist??
Tak teď ti můžu napsat už jen jediné, jsi neskutečná kráva nebeská, nevidíš si do huby, život sis posrala sama, ne někdo, kdo ti tady sdělí svou bolestnou zkušenost. Jsi nevyzrálý jedinec, ani bys to dítě neměla mít. Běž si vymýt hubu mýdlem a neotravuj tady na pokojném serveru, kde si maminky a budoucí maminky radí a předávají zkušenosti v dobré víře pomoci. Běž si třeba na deset potratů, ale tady s tím neotravuj.NIKAaaa píše:vandamara píše:já je přijímám vím co chcem, dál si užívat mládí i když je můj přitel o 5 let starší,ale ani jeden se necítíme být rodiči.a váš názor mě vážně nerozhodí.njn ta která nemůže otěhotnět se snaží posrat mi život.tohle nemá cenu jak se to maže a odregistrovává se?![]()
lokofa píše:
Když je člověk dost starý na to, aby provozoval sex, musí být i dost starý na to, přijmout „následky“, které z něj můžou vyplynout.
ty o svem zivote nerozhodujes to ´tvuj parner te ovlivnuje ty nemyslis sama za sebe za tebe mysli tvuj chlap ktery to nechce a on ty deti bude moci myt dal bez problemu i bez tebe on na zakrok nepujde pro nej to nic neznamena ty si pak vzpomenes a budes si casem nadavat.protoze pokud spolu mate takovy vztah a neumite si zivot zaridit lepe je to pak tezke.
Tak já jen nechápu, když Nikoo píšeš, že je to vaše věc, proč zakládáš nesmyslné téma? Nikdo ti tu neřekne ať jdeš na potrat -je to jak píšeš tvoje věc.
Chápala bych, kdybys dítě chtěla a bála se toho mimoděložního, ale takhle????
![]()
Moc prosím zakladatelku aby tady přestala útočit.
Psala jsem ti v dobré víře a chtěla ti pomoct. Upřímně nechápu proč se to takhle otočilo. Kdybys tu rovnou napsala, že chceš jít na potrat, nejspíš by tady na to nikdo nereagoval, a nebo jen ty co na to mají žaludek. Tohle je server pro maminky, které po dětech touží, čekají je, a nebo je už mají doma a velice je milují. Taky se holt s pochopením nesetkáš. Já osobně potrat z jiných než zdravotních důvodů naprosto odsuzuji, ale není to pro mě důvod tady na tebe útočit. Pokud jsi s našimi radami nespokojená, odhlaš se, zruš si profil a už sem prosím nechoď.
Nic ve zlém…
Vera111 píše:
Psala jsem ti v dobré víře a chtěla ti pomoct. Upřímně nechápu proč se to takhle otočilo. Kdybys tu rovnou napsala, že chceš jít na potrat, nejspíš by tady na to nikdo nereagoval, a nebo jen ty co na to mají žaludek. Tohle je server pro maminky, které po dětech touží, čekají je, a nebo je už mají doma a velice je milují. Taky se holt s pochopením nesetkáš. Já osobně potrat z jiných než zdravotních důvodů naprosto odsuzuji, ale není to pro mě důvod tady na tebe útočit. Pokud jsi s našimi radami nespokojená, odhlaš se, zruš si profil a už sem prosím nechoď.
Nic ve zlém…
tak te poprosím o jednu radu nemůžu najít zrusení poradíš mi kde ho najít?jinak já nebyla ta která začela útočit jako první
NIKAaaa píše:Vera111 píše:tak te poprosím o jednu radu nemůžu najít zrusení poradíš mi kde ho najít?jinak já nebyla ta která začela útočit jako první
Nic ve zlém…
Nikdo na tebe neutočil, co meleš kraviny.
Jinak zrušená ty sama neuděláš. Pouze admin stránek.
NIKAaaa - gratuluju. Chodím na emimino už nějakej ten rok, ale ubožejší příspěvky jsem ještě nečetla. Kdyby se tu udělovala cena za největší krávu na netu, dostala bys ji.
Ahoj holky, můžete mi prosím poradit, jestli poznám mimoděložní těh. ještě před menstruací? Pokoušíme se o miminko a mám už 2 dny bolesti v podbříšku. Děkuji
ahojky holky
taky se bojím mimoděložního těhu
máme po IVF a dnes bych měla být 6plus2tt,včera sem byla na krvi jako samoplátce bo v CARU nejsou a já mám dosti bolesti bříška a ramene,HCG včera 64670
KO mám áááááž 4.1. a opravdu se moc bojím,bylo by to naše první mimi,po 5ti-letém snažení ![]()
síma 11 píše:
Ahoj holky, můžete mi prosím poradit, jestli poznám mimoděložní těh. ještě před menstruací? Pokoušíme se o miminko a mám už 2 dny bolesti v podbříšku. Děkuji
Ne nepoznáš. Ono ho nepoznáš ani po ms, někdy ani v 7 týdnu.
zdend píše:
ahojky holkytaky se bojím mimoděložního těhu
máme po IVF a dnes bych měla být 6plus2tt,včera sem byla na krvi jako samoplátce bo v CARU nejsou a já mám dosti bolesti bříška a ramene,HCG včera 64670
KO mám áááááž 4.1. a opravdu se moc bojím,bylo by to naše první mimi,po 5ti-letém snažení
HCg je velké, proč si ale nezajedeš na pohotovost, když tě bolí břicho a rameno?
že by promluvila závist??