Mám jít k lékaři?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.8.23 15:31

Mám jít k lékaři?

Už pár týdnů mě trápí určité zdravotní problémy. Hlavní je motání hlavy a pocit nevolnosti. Tíha na hrudi. Hrozná únava.

Ale to jsem všechno si řekla že není nic vážného. Pravděpodobně to mám z toho že jsem hodně obézní.

Ale posledních pár dní je mi opravdu špatně. Při sebemenší námaze (chůze po rovině třeba) mě začne trápit bolest zhruba uprostřed hrudi. Která vystřeluje do levé ruky a krku. Je to opravdu velmi nepříjemná bolest. Ale jakmile nemám žádnou fyzickou aktivitu tak se mi to neděje. Chodím na procházky abych podpořila hubnutí ale poslední dva dny jsem nezvládla to celé obejít (je to 6-7 km) a musela domů. I návrat domů je peklo. Bydlíme ve 4. patře bez výtahu. Člověk by si řekl že je to prostě tím že tahám tak těžké tělo ale já u toho nejsem ani nijak zadýchana, spocená, prostě jenom jdu.

Muž mi radí jít k obvodní. Jenže já se tak moc stydím. Pravděpodobně to je protože jsem tak tlustá a za to si můžu sama. A asi je stejně jediná léčba zhubnout. Na druhou stranu mám strach. Poslední měsíc si víc hlídám jídlo a mám zhruba 6 kil dole, ale to prostě pořád zoufale málo :zed: Já se tak stydím se s tím někomu svěřit protože prostě příčina je jasná a já to nezvládnu všechno zhubnou hned.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33153
2.8.23 15:49
@Anonymní píše:
Už pár týdnů mě trápí určité zdravotní problémy. Hlavní je motání hlavy a pocit nevolnosti. Tíha na hrudi. Hrozná únava.

Ale to jsem všechno si řekla že není nic vážného. Pravděpodobně to mám z toho že jsem hodně obézní.

Ale posledních pár dní je mi opravdu špatně. Při sebemenší námaze (chůze po rovině třeba) mě začne trápit bolest zhruba uprostřed hrudi. Která vystřeluje do levé ruky a krku. Je to opravdu velmi nepříjemná bolest. Ale jakmile nemám žádnou fyzickou aktivitu tak se mi to neděje. Chodím na procházky abych podpořila hubnutí ale poslední dva dny jsem nezvládla to celé obejít (je to 6-7 km) a musela domů. I návrat domů je peklo. Bydlíme ve 4. patře bez výtahu. Člověk by si řekl že je to prostě tím že tahám tak těžké tělo ale já u toho nejsem ani nijak zadýchana, spocená, prostě jenom jdu.

Muž mi radí jít k obvodní. Jenže já se tak moc stydím. Pravděpodobně to je protože jsem tak tlustá a za to si můžu sama. A asi je stejně jediná léčba zhubnout. Na druhou stranu mám strach. Poslední měsíc si víc hlídám jídlo a mám zhruba 6 kil dole, ale to prostě pořád zoufale málo :zed: Já se tak stydím se s tím někomu svěřit protože prostě příčina je jasná a já to nezvládnu všechno zhubnou hned.

K lékaři určitě zajdi, může to být tou velkou nadváhou, ale taky nemusí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
2.8.23 15:54

Múže to být od krční páteře. Obojí, nevolnost i motání hlavy. K Dr. bych i tak zašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11777
2.8.23 15:57

Ta bolest na hrudi a střílení do krku a ruky při námaze vypadá spíše na srdecni obtíže… určitě nejlépe hned zítra k lékaři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
2.8.23 16:05

U doktora jsi měla být dávno. Nač čekáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
2.8.23 16:13

Poslechni chlapa a zajdi si k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí