Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lenka002 píše:
Rozhodnutí je na tobě, ale prosím tě, neptej se na Emiminu…
Kazdej se ptame na neco jinyho.. nebo se pletu? ![]()
Ach jo já ti nerozumím. Píšeš že jste nad druhým dítkem uvažovaly…a najednou se přítel vyděsí? Není náhodou pozdě? Tak jsi se měla chránit a on taky
Tohle nepochopím…
Vždyť pokud jste to nechávali osudu, tak tím s dítětem v podstatě souhlasil, ne? Tak proč ho najednou nechce???
@78mamina já taky nějak ne, dokonce máme i jména pro chlapečka i holčičku ![]()
@Anonymní píše:
@Jitka1976 nemám důvod si něco vymýšlet
Dobře…mě to holt přišlo spíš, že jsi chtěla dítě, vynechala antiko. s tím, že se TO nějak vyvrbí…a nakonec TO dopadne dobře a přítel si dítě nechá…ON má dítě…TY chceš taky…logické…miluješ ho a máš být JEN macecha na víkendy??? Nebyla bys první, co to takhle udělala a přítel jí to nezbaštil, naopak jí položil nůž na krk…potrat nebo…
@Anonymní píše:
@Levandulina lekl se, že nebude mít svobodu, bojí se následků
Dceru má v péči nebo jen na víkendy?
@berry4 Proč je to kravina? Na tebe jsem už hodně alergická, v hodně diskuzích rýpeš a máš nesmyslné názory…na potrat mám svůj názor, nebudu ho nikomu cpát ale pokud to je tak, že dítě by se nehodilo i když to nechávali náhodě tak to opravdu nechápu…už mu bije srdíčko je to maličká bytost…
@Jitka1976 ne,my máme společné dítě, holčičku, chtěli jsme druhé děcko a pak, že si nechám dát tělísko
@Anonymní píše:
@Levandulina lekl se, že nebude mít svobodu, bojí se následků
Jakou svobodu? Dite uz mate, jestli chtel. svobodu, nemel soulozit na ostro. Spis nez nad ditetem se zamysli nad tim chlapem.
Jo takhle, ona je jeho, ale tvoje ne-e…ccc, ti chlapi ![]()
Tak v tom případě bych si dítě 100% nechala, je to tvoje dítě, a kdyby to, na potrat je ještě čas…můj přítel se první týdny taky necítil, ale já dítě chtěla a teď se spokojeně staráme o chlapečka.
![]()
@Anonymní píše:
@Jitka1976 ne,my máme společné dítě, holčičku, chtěli jsme druhé děcko a pak, že si nechám dát tělísko
Jako, jedno dítě ho neomezuje a druhé už ANO…???
No to mi teda přijde fakt trochu chlap „mimoň“…není to kvůli financím? Nemá problémy s penězi?