Mám jít na potrat?

Anonymní
30.10.13 17:10

Mám jít na potrat ?

Ahoj holky, já vím, že si musím problém vyřešit sama. Zvažuji, jestli mám jít na potrat. S přítelem už vychováváme 2 letou holčičku. O druhém dítěti jsme uvažovali a nechávali to na osudu. Přítel se vyděsil, že nezvládá rodičovství, i když je mu hodně přes 40.let.Rodičovství prý pro něho není, nesnáší to omezení, chce cestovat apod. Nadává, že si chce užívat, jako před dítětem. Nechal se slyšet, že dítě ano, pokud ho nebude nic stát, tj. vychovám si ho sama.Byt je přítelův, moje rodina mi moc nepomůže. Jsem s toho nešťastná. Co byste dělaly?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2597
30.10.13 17:13

Nešla bych, když věděl, že další už nezvládne, neměl ho dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
30.10.13 17:13

Vzhledem k tomu, že jste to nechávali osudu, tak je v tomhle případě pro mě potrat nepochopitelný. Rozhodnutí je jen na tobě, to si musíš zvážit sama. Já vím jen to, že pokud by mi tohle chlap řekl, tak bych s ním nezůstala, ať už bych na ten potrat šla nebo ne. Další život s ním by byl pro mě nepředstavitelný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Littlecat23
30.10.13 17:15

Tak asi bych zvážila své možnosti, tzn. jestli bych zvládla sama vychovat 2 děti, když je přítel k ničemu a podle toho se rozhodla.Ono být sama se dvěma dětma v dnešní době není med… A toho tvého přítele bych kopla mezi nohy

• Citovat
  • Upravit
5411
30.10.13 17:16

Poslala ho do pr*ele :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
30.10.13 17:17
@Anonymní píše:
Ahoj holky, já vím, že si musím problém vyřešit sama. Zvažuji, jestli mám jít na potrat. S přítelem už vychováváme 2 letou holčičku. O druhém dítěti jsme uvažovali a nechávali to na osudu. Přítel se vyděsil, že nezvládá rodičovství, i když je mu hodně přes 40.let.Rodičovství prý pro něho není, nesnáší to omezení, chce cestovat apod. Nadává, že si chce užívat, jako před dítětem. Nechal se slyšet, že dítě ano, pokud ho nebude nic stát, tj. vychovám si ho sama.Byt je přítelův, moje rodina mi moc nepomůže. Jsem s toho nešťastná. Co byste dělaly?

Rozhodnutí je na tobě, ale prosím tě, neptej se na Emiminu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7225
30.10.13 17:19

Je to tvoje rozhodnutí, vážně si myslíš že to mají rozhodnout cizí lidé? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Littlecat23
30.10.13 17:19
@Lenka002 píše:
Rozhodnutí je na tobě, ale prosím tě, neptej se na Emiminu…

A proč by se tady neměla ptát? Jako kvůli tomu že zvažuje potrat a toto je portál kam chodí maminy s dětma? No a, já mám taky dítě a potrat neodsuzuju, pokud není zbytí…

• Citovat
  • Upravit
35545
30.10.13 17:20

Tak většinou do toho nekecám, ale nechat to osudu, nechránit se a potom zvažovat, bilancovat, zda přítel zvládá či ne? Koukám, že někteří chlapi nedozrají ani po té čtyřicítce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
30.10.13 17:21

@Littlecat23 neodsuzuji, ale obávám se, že ji většina sprdne už jen za to, že o tom uvažuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9273
30.10.13 17:21

@Aletheia rozhodnout ne, ale víc lidí víc ví a chce se rozhodnout správně

Příspěvek upraven 31.10.13 v 07:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6878
30.10.13 17:22

Osudu…užíví si nechráněného sexu a pak nechce nést následky?? Ach jooo :zed:
A ta dvouletá je jeho?? V jakém jsi týdnu?
A teď babo raď… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. mišanila

Je mi líto jedině toho dítěte, nemá moc růžové vyhlídky.
Asi jsi si špatně vybrala partnera ne? Je mu přes 40, na děti se necítí a to už 2 zplodil, chce si užívat a další dítě si máš živit sama 8o To je s prominutím vůl…

Nevím jestli je přístup tvého partnera k dětem a životu pro tebe naprostá novinka, ale asi jsi to neměla jen tak nechávat osudu, pokud už se tak partner projevoval…

No nic, nezávidím, rozhodnout se musíš jen ty sama, co jsi si nadrobila…následky bohužel poneseš nejvíc ty, ať už se rozhodneš ano nebo ne.

• Citovat
  • Upravit
3400

Ja tomu nerozumím. Tak on nejdřív druhé chtěl a ted už je najedou starý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
30.10.13 17:23

Budu rejpat…sorry…to je takovej deb??? Pokud TO nechá na náhodě, znamená to, že souhlasí s následky…pokud se TO pak stane, řekne: **dítě ano, pokud ho nebude nic stát, tj. vychovám si ho sama. To se mi nezdá…
Myslím, že se to stalo trochu jinak, ale to je tvoje svědomí…každopádně, pokud TO JE PRAVDA :roll:, tak je to blb non + ultra a kopla bych ho někam…a stálo by ho TO hooodně…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky