Druhé těhotenstí a váha

Anonymní
28.10.13 13:03

Druhe tehu a vaha

Ahoj vsechny,
Mela bych na vas dotaz. Pro nekoho to bude vtipne, nekdo mi porozumi. Jsem na zacatku tehu cca 6tt, otehotnelala jsem necekane. :nevim: doma mam 12m syna. Muj dotaz, spise rada: jak mock nepribrat. Mate nake jidelnicky co jist. Vzdy jsem jedla zdrave, sportuji. Jen mam desny starch s bribivani na vaze. Pri prvni. Tehu jsem zacinala na 59kg 174cm a nakonec jsem se vysplhala na desnych 72,5kg. Neprejidla jsem se, jedla jsem normalne.Do 9m jsem byla na vaze 60kg a za boha jsem se pod 60 nedostala :cert: 5-6 tydne jsem chodilaa behat na 50-65minut + 15minut posilovani na bricho. Konf. Vel. 36… Je ze ted poet nemohu sportovat. Nejvice se bojim toho, jak to budu zvladas se dvemi tak malymi detmi. Muj muz vyjizdi mimo cr Kvuli praci. Takze si vibec neumi predstavit jak to se sported pak budu delat. Ted chodim behat s malym v kocarku.. Jak jeste to Delali vy? Za jak dolu ho jste se distal I do puvodni kondice… Kojenim nehubnu! Kojila jsem 10,5m a vse jsem mela vydrene. Ted me porad honi chute, snazim se je nevnimat a odpiram si. Dik za ready. Prudilky nepiste!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8940
28.10.13 13:08

Já jsem u prvního přibrala 12 kg a bylo mi z těch kil těžko, ale ležela jsem a cpala jsem se. Při druhém jsem si dala limit 8 kg, ale ve 25 tt už jsem těch 8 kg měla a to mě čekají ještě Vánoce. Podotýkám, že jsem se nepřejídala, naopak si ubírala, jedla ovoce, zeleninu, ale stejně jsem přibrala :evil:. Teď se mi přibírání zarazilo kvůli těhu cukrovce, mám dietu, ta funguje, ale nebýt toho, tak i přes veškeré ubírání jídla stejně přiberu a nic s tím neudělám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
28.10.13 13:10

Ještě dodám, že po prvním porodu jsem nekojila, takže kojením kila dolů nešla, ale prostě jsem se najedla naposledy kolem 5 večer a pak držela hladovku. Jako nic moc způsob, ale kila jsem dala dolů do 3 měsíců :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Malá Mia
28.10.13 13:11

Já budu asi za toho prudila, ale mně 12 kg nepřipadá vůbec nijak extrémně moc :nevim:. Naopak to považuju za normální těhotenský přírůstek.
V porodnici se mnou byla holka, která přibrala za těhotenství 34 kg, fakt nekecám 8o. Tomu říkám masakr. Ale vypadala úplně normálně. Prý dva dny po porodu jen čůrala a když odcházela z porodnice, tak 22 kilo dole :lol:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.10.13 13:12

Zakladatelce:

Můžeš se omezit v jídle, ale přibereš i tak.. :nevim: Se dvěmi malými dětmi budeš mít zápřah, kor s takhle malými(jsem ve stejné situaci dcera 12m a těhotná) :lol: Pokud ti děti nepohlídají krom manžela babičky, tak budeš muset cvičit když děti spí, nebo se umí i děti zapojit :-D

• Citovat
  • Upravit
8940
28.10.13 13:13

Já jsem zvědavá na to, jak se mi budou schazovat ty kila po 30ce. První dceru jsem rodila v 27, to pak šlo dolů hned, tak jsem zvědavá, jak to bude teď :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.13 13:14

ZAKLADATELCE: JINAK JSEM PŘIBRALA 21 KG, A MOJE ZNÁMA 37 KG, A VŮBEC BYCH SI NEDĚLALA HLAVU S 13 KG V TĚHU :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5768
28.10.13 13:14

Holky já vam zatim to přibírání závidim… 13 kg za celý těhu je podle mě moc krásný, ideál :D Já jsem v nějakym 12. týdnu a zatim jsem tři kila ubrala, i když mi připadá, že už mi nebývá tak špatně a normálně jim… A nějakýho bříška se asi jen tak nedočkam :P Přitom nejsem žádnej extrémní střízlík-při 168 mam ted cca 60 kg..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
28.10.13 13:19

Dodržovat dietu, která se předepisuje ženám s těhotenskou cukrovkou. Není to v podstatě dieta v pravém slova smyslu, ale spíš takové zdravé stravování. Najdi si jídelníčky na stránkách těhotenskácukrovka a inspiruj se.

Tu dietu jsem dodržovala (musela jsem) a přibrala jsem pouze 4 kg. Dítě mělo 3 kg - zdravé, čilé, pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
28.10.13 13:24

Taky přispěju…celej život bojuju s váhou, dost jsem sportovala, takže tím jsem vlastně poslední roky držela nějak kila v normě. Samozřejmě jsem se taky nepřežírala, jedla celkem zdravě i když občas jsem prostě hřešila. Teď jsem ve 25 týdnu těhotenství, od začátku se nepřejídám, jím vlastně stejně jak předtím, sportuju dál, i když ne moc kardio, prostě s omezením. I přes to mám teď už 7 kg nahoře a jsem z toho fakt nešťastná. Vždycky si říkám, kdybych nezřízeně žrala, tak se samozřejmě nedivím, ale já si to ani neužívám a stejně tloustnu jako čuník. Nechci se vidět koncem ledna, kdy mám první termín…Jinak moje doktorka říkala, že tohle prostě neovlivním, ať se nestresuju…jenže já se samozřejmě stresuju a budu asi pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
28.10.13 13:24

Tak mně „pomohla“ těhucukrovka, ale i tak jsem měla ve finále +13kg, teď ji mám taky a už mám +16kg :zed:,sice mě to trošku štve, ale neřeším to, protože se teď i dost zavodňuju, což u první nebylo :nevim:!Kojením jsem taky nic neshodila :evil:,naopak…O cvičení s dvěma prckama opravdu neuvažuju, spíš si hlídat jídlo - jíst pravidelně, zdravě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
28.10.13 13:26

První těhu - cca 22kilo nahoře (ke konci jsem se bála vlízt na váhu) s klidovým režimem a přežíráním (4 rohlíky na snídani nebyl problém)… po půl roce od porodu s na mé poměry drsným cvičením na původní váze a ještě o kilo míň.
Druhý těhu - cca 20kilo nahoře s neklidovým režimem (první dítě je ďábel) a jedla jsem asi polovic toho, co v prvním těhotenství. Po 4 měsících bez cvičení (furt mě něco bolí), ale miizernýho stravování (na moje poměry) na původní váze a opět o kilo míň.
V těhotenství jsem necvičila.
Podle mě - co si tělo bude chtít nabrat, to si nabere… a pokud není člověk nějak nemocný, může se po nějaké době dostat tam, kam chce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
28.10.13 13:27

Zakladatelko, vždyt tvá váha byla krááásná :-)!!!
Já při prvním z 55kg na 92 :-D Sundala jsem to na nějakých 60 a teď čekáme v lednu druhé a nahoře cca 10 kg, ale hodně do bříška, není to extrém jako u prvního. Jím normálně a vše, jen nezbývá čas se válet, malé jsou dva a něco, takže odpočinek neznám, věčer padnu vyčerpáním, v pohybu jsem pořád. První těhotenství jsem se jen válela a žrala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kojením jsem taky nehzhubla, najela jsem si na zdravější jídelníček, všude jsem cpala zeleninu a šlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
28.10.13 13:28

@serpent čau :-) a nezapomeň zmínit, že po dvou porodech vypadáš líp než kdykoli jindy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
28.10.13 13:35

13 kilo mi přijde úplně v pohodě! Já u druhého začínala na 47 (při 170 cm) a přes 60 jsem se určitě dostala. Po porodu jsem nějakou dobu měla kolem 55, na dlouho se to zaseklo na 51/52 a teď po šestém měsíci už mě dítě opět vysává (nic moc nechce jíst):mrgreen:, takže slabých 49. Rozhodně se v ničem neomezuji (dvě děti plus období vzdoru u staršího je celkem nápor na nervy, takže třeba za poslední tři dny padly za vlast dvě 200g studentské pečeti). Ale pohybu mám s dětmi fakt dost a navíc mladšího desitikiláče většinou nosím v Manduce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí