Tvrdnutí břicha 24+0

2451
27.10.13 11:55

Tvrdnuti bricha 24+0

Ahoj holky, zacinam mit trochu obavy, ze se „neco“ deje. Vcera vecer, cca kolem 23.hod. jsem mela asi pul hodku fakt silene bolesti v boku (tusim levej). Dnes od rana mi co chvilku tvrdne bricho, mam bolesti v podbrisku jako pri menses a hodne divnej vytok (takovej bilej srazenej tvaroh…sorry, ze jsem tak nechutna :oops: ). Je to moje druhy tehotenstvi, pri prvnim jsem rodila ve 34tt, ted beru magnezium…Holky, ze nejde o predcasnej? :( 24tt je sakra brzo :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
LuMiTa
27.10.13 11:57
@Lada84 píše:
Ahoj holky, zacinam mit trochu obavy, ze se „neco“ deje. Vcera vecer, cca kolem 23.hod. jsem mela asi pul hodku fakt silene bolesti v boku (tusim levej). Dnes od rana mi co chvilku tvrdne bricho, mam bolesti v podbrisku jako pri menses a hodne divnej vytok (takovej bilej srazenej tvaroh…sorry, ze jsem tak nechutna :oops: ). Je to moje druhy tehotenstvi, pri prvnim jsem rodila ve 34tt, ted beru magnezium…Holky, ze nejde o predcasnej? :( 24tt je sakra brzo :!

volila bych pohotovost, ať máš klid přeji at to nic není :hug:

• Citovat
  • Upravit
22614
27.10.13 11:57

Pokud si nejsi jistá, tak zajeď doo nemocnice ať tě zkontrolujou… Podobný výtok mívám při mykoze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
27.10.13 11:59

No podle všeho co píšeš bych to viděla na kvasinkovou infekci, při ní jsou bolesti břicha, pocity přes ms běžné…

Určitě bych navštívila pohotovost, už jen pro jistotu… Hlavně pokud bříško tvrdne neváhala bych a nečekala na zázrak a radši jela.. Třeba to bude jen ta infekce, dostaneš čípky a mast a bude brzy dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
27.10.13 11:59

Radeji bych jela se nechat zkontrolovat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.10.13 12:00

@Lada84 proč nezajedeš do špitálu? tady Ti přeci nikdo neřekne, jestli je to v pohodě nebo ne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
27.10.13 12:09

Tak tl mazej. Na pohotovost :kytka: jistota je jistota

• Citovat
  • Upravit
2451
27.10.13 12:13

Ahoj, diky za reakce. Budu doufat, ze je to „jen“ infekce, protoze se nemam jak k doktoru dostat. Manzel je v praci (jj, at je nedele nebo svatek u nej se maka furt :cert: ). Ja za volant nesednu (po autoskole jsem v aute leta nesedela) a mam doma 16 mesicni dite, ktere nemam, kam dat.
Volala jsem gyndari, ten rekl de facto to same co vy, jet se nekam ukazat (pro sichr). Volala jsem kamoskam z obce, bud neberou telefon, nebo jsou samo nekde mimo domov na prodlouzenem vikendu :zed: Moji rodice a tchanovci taky nejsou reseni, maji to k nam cca 120km :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
27.10.13 12:16

@Lada84 do lekarny se taky nedostaneš, co? na tyhle infekce jsou dobré boraxové globule :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
27.10.13 12:19

@atominnka U me v obci je ted vsechno zavreny :| Jedine, co me napada, je proste jet do nejblizsiho spitalu vlakem (do Neratovic), ale to je tak na hodku cesty (i s malou) a pak hledani nemocnice..Sanitku si volat nechci, zaprve nevim, jestli bych na ni mela narok, za druhe nevim, jestli by do ni vzali i malou, sama doma byt nemuze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22756
27.10.13 12:20

@Lada84 Taky bych radši jela, pro jistotu. Zavolala bych si taxi a dítě vzala s sebou, pokud by nemohlo počkat třeba u sousedů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
27.10.13 12:21

A tak zavolat si sanitku-?nebo at manzel proste dojede tohle není prde. :nevim:

Příspěvek upraven 27.10.13 v 12:22

• Citovat
  • Upravit
22614

@Lada84 no vlakem nééé… co taxi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413

@Lada84 Nooo, jak píšeš, je těžké se k dr. dostat, ale já bych nečekala… sháněj dále… rodila jsem hodně akutně a rychle s infekcí ve 27tt… čas nevrátíš… abys pak nelitovala… a mnažel nemůže přijet? vždyť jde o jeho dítě a ženu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
27.10.13 12:23
@Lada84 píše:
@atominnka U me v obci je ted vsechno zavreny :| Jedine, co me napada, je proste jet do nejblizsiho spitalu vlakem (do Neratovic), ale to je tak na hodku cesty (i s malou) a pak hledani nemocnice..Sanitku si volat nechci, zaprve nevim, jestli bych na ni mela narok, za druhe nevim, jestli by do ni vzali i malou, sama doma byt nemuze :nevim:

Tak ji dej k sousedům, snad by měli pochopení ne? Mě ale hlava nebere, že manžel nepřijede a nezaveze tě… :think: promiň, ale neznám vaši rod. situaci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí