Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lada84 a chlapa nemohou pustit z práce? Copak love jsou důležitější? Volala jsi do porodnice někam?
Heledˇ já měla takový nějaký kontrakce ve 30 tt, asi den a půl a jela jsem do porodky v podstatě jen tak, aby mi na to „něco“ dali. A ejhle, oni mě tam rovnou napíchli na kapačky a zastavovali porodní činnost. Jako neblázni.
@magicalee píše:
Presne volej do porodnice treba ti sanitku poslou
já bych dala dítě k sousedům, zavolala manželovi, at si ho vyzvedne a sanitkou jela do špitálu… třeba zbytečně, ale jistota je jistota… ono start do života tak brzy není nic moc… znám to z vlastní zkušenosti
být v této situaci znova, jela bych dříve… ![]()
@magicalee píše:
Nepise tak se asi neco děje..snad vse dobre dopadne
Taky číhám ![]()
Taky doufám, že bude vše v pořádku a zakladatelka se pak ozve.
Hele, já taky jela s problémy vlakem a to hned ve dvou těhotenstvích (při dceři 2×). Auto nemáme a co? S holčinou ti někdo pomůže, lidi zase nejsou totální sfině. Dle popisu tipuji nějakou vaginální infekci, která dráždí dělohu.
Holka nechci te strasit to vubec ne, ale zajed si hned k dr!!!, ja jsem mela to same… ale ve 25+2 máme holcicku a je zdrava da se zachranit uz od 24 tydne takze bud v pohode a nemysli hned na ty horsi veci! ale oni davaji kapacky a magnesko na oddaleni tak se neboj ![]()
Je to divny, nepise, koukala jsem i na jeji profil a od pul 1 tu neni, tak asi nakonec vyjela ![]()
No sem tu dneska poprve ale docela dost me to zajima… protoze ja bohuzel porodoila 25+2 ale vse se skvelym koncem a verim ze to slecne nebo pani dopadne se vsim tez dobre!!! ![]()
Ahoj holky, tak jsem na Bulovce
Vcera ke me prilitla jedna z tech kamaradek, co mi nebraly telefon (bydli kousek), ze jako co se deje. Potom zavolala sveho manzela, aby me odvezl, ze mi pohlida malou (dnes uz jsou u nas tchanovci). Na prijmu na Bulovce mi udelali vysetreni, jsem otevrena na 2 prsty a to, co ze me slo, nebyl vytok, ale hlenova zatka (ja myslela, ze to ma vypadat jinak
). Jsem na gynekologickym s tim, ze si tu nejaky cas pobudu, skoro porad me vysetruji a koukaji, jestli to nepostupuje. Mam v kapacce magnezko a jeste neco v druhy (uz se nepamatuju
). Uklidnuji me, ze kdyby se to rozjelo, ze medicina dokaze zazraky…Odhad vahy a delky maleho je 450g a 30cm. Musim jen lezet, ani na zachod nesmim (davaji mi tu misu pod zadek - je mi to hrozne trapny, zvlast pri „velke“).
Mam obrovsky vycitky, co a jak jsem mela udelat jinak a jak to beze me dcera zvlada, doufam, ze si v hlavince nemysli, ze jsem ji opustila. Nevim, jak dlouho tu budu…
Nebo teda krajne ten autobus vlak..
ja bych nevahala vzala prcka jela, stoji to za to