Tvrdnutí břicha 24+0

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Medžika
27.10.13 12:28

Nebo teda krajne ten autobus vlak.. :nevim: ja bych nevahala vzala prcka jela, stoji to za to

• Citovat
  • Upravit
29577
27.10.13 12:30

@Lada84 a chlapa nemohou pustit z práce? Copak love jsou důležitější? Volala jsi do porodnice někam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
27.10.13 12:31
@berry4 píše:
@Lada84 a chlapa nemohou pustit z práce? Copak love jsou důležitější? Volala jsi do porodnice někam?

Presne volej do porodnice treba ti sanitku poslou  :roll:

• Citovat
  • Upravit
29577
27.10.13 12:34

Heledˇ já měla takový nějaký kontrakce ve 30 tt, asi den a půl a jela jsem do porodky v podstatě jen tak, aby mi na to „něco“ dali. A ejhle, oni mě tam rovnou napíchli na kapačky a zastavovali porodní činnost. Jako neblázni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
27.10.13 12:36

A dej vedet

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
27.10.13 12:37
@magicalee píše:
Presne volej do porodnice treba ti sanitku poslou :roll:

já bych dala dítě k sousedům, zavolala manželovi, at si ho vyzvedne a sanitkou jela do špitálu… třeba zbytečně, ale jistota je jistota… ono start do života tak brzy není nic moc… znám to z vlastní zkušenosti :| být v této situaci znova, jela bych dříve… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
27.10.13 12:53

Nepise tak se asi neco děje.. :think: snad vse dobre dopadne :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
27.10.13 12:55
@magicalee píše:
Nepise tak se asi neco děje.. :think: snad vse dobre dopadne :kytka:

Taky číhám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22756
27.10.13 12:56

Taky doufám, že bude vše v pořádku a zakladatelka se pak ozve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
27.10.13 13:06

No snad vse bude v poradku a brzo napise co a jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
27.10.13 13:15

Hele, já taky jela s problémy vlakem a to hned ve dvou těhotenstvích (při dceři 2×). Auto nemáme a co? S holčinou ti někdo pomůže, lidi zase nejsou totální sfině. Dle popisu tipuji nějakou vaginální infekci, která dráždí dělohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.13 14:04

Holka nechci te strasit to vubec ne, ale zajed si hned k dr!!!, ja jsem mela to same… ale ve 25+2 máme holcicku a je zdrava da se zachranit uz od 24 tydne takze bud v pohode a nemysli hned na ty horsi veci! ale oni davaji kapacky a magnesko na oddaleni tak se neboj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petra_H33
27.10.13 14:28

Je to divny, nepise, koukala jsem i na jeji profil a od pul 1 tu neni, tak asi nakonec vyjela :think:

• Citovat
  • Upravit
27.10.13 14:34

No sem tu dneska poprve ale docela dost me to zajima… protoze ja bohuzel porodoila 25+2 ale vse se skvelym koncem a verim ze to slecne nebo pani dopadne se vsim tez dobre!!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
28.10.13 07:45

Ahoj holky, tak jsem na Bulovce :( Vcera ke me prilitla jedna z tech kamaradek, co mi nebraly telefon (bydli kousek), ze jako co se deje. Potom zavolala sveho manzela, aby me odvezl, ze mi pohlida malou (dnes uz jsou u nas tchanovci). Na prijmu na Bulovce mi udelali vysetreni, jsem otevrena na 2 prsty a to, co ze me slo, nebyl vytok, ale hlenova zatka (ja myslela, ze to ma vypadat jinak :think: ). Jsem na gynekologickym s tim, ze si tu nejaky cas pobudu, skoro porad me vysetruji a koukaji, jestli to nepostupuje. Mam v kapacce magnezko a jeste neco v druhy (uz se nepamatuju :oops: ). Uklidnuji me, ze kdyby se to rozjelo, ze medicina dokaze zazraky…Odhad vahy a delky maleho je 450g a 30cm. Musim jen lezet, ani na zachod nesmim (davaji mi tu misu pod zadek - je mi to hrozne trapny, zvlast pri „velke“).
Mam obrovsky vycitky, co a jak jsem mela udelat jinak a jak to beze me dcera zvlada, doufam, ze si v hlavince nemysli, ze jsem ji opustila. Nevim, jak dlouho tu budu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí