Těhotenství a cestování?

171
26.10.13 20:25

Těhotenství a cestování?

Jsem skoro v 6.měsíci jelikož je, ale přítel ode mě trochu dál musíme se navzájem navštěvovat než budem ve společný domácnosti. Už mě unavují ty dloué cesty vlaky myslíte že je to nějak nebezpečné? Jak jstena tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
26.10.13 20:47

Pokud máš fyziologické těhotenství, tak cesta vlakem nebezpečná určitě není :) pokud to tedy není každý den, a přes celou republiku. jak daleko cestuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
26.10.13 21:09

Ja mela tehotenstvi trosku komplikovane a doktor mi zakazal auto. Vlak mi ale povolil. Takze bych se toho nebala, pokud jak pise @slavuska1 necestujes kazdy den silene vzdalenosti a citis se OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
26.10.13 21:19

Tak my jezdime s pritelem cr-svycarsko autem. Podle doktoru zalezi jen na tom jak se citim…a to je to 8hodin cesty. Dobry je casto se projit, coz ve vlaku neni problem a hodne pit. Doporucuju kompresni tehotensky puncochy, je to s nima uplne o necem jinym. Takze pokud nemas rizikovy tehotenstvi tak nasleduj instinkty a klido cestuj:) mimco bude navic urco rado, ze zas slysi tatu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
27.10.13 08:19

No snad už mám nejhorší za sebou.. měla jsem nějaké komplikace. Jezdím týdně zhruba3 hod… a co dovolená? Zkusil někdo letět někam kolegyně mi k narozkám věnovala 2 letenky tak přemýšlíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
27.10.13 10:56

Vlakem po ČR, toho bych se ani nebála. Ale letět někam do ciziny, to je něco jinýho. Já osobně bych neletěla. Neměla bych z toho dobrej pocit. Stát se tam může cokoliv :roll: Ale to je můj názor.

• Citovat
  • Upravit
MV313
27.10.13 11:00

3h? To neni tak dlouha cesta.
A letet? Ano, proc ne! Kdyz nejsou komplikace! Behem tehu jsem letela 2× po Evrope, 1× pres ocean.. Vse v poradku! Cesky jsou dost uzkostlive!

• Citovat
  • Upravit
31672
27.10.13 11:44
@Melindaa píše:
No snad už mám nejhorší za sebou.. měla jsem nějaké komplikace. Jezdím týdně zhruba3 hod… a co dovolená? Zkusil někdo letět někam kolegyně mi k narozkám věnovala 2 letenky tak přemýšlíme :)

tak letadlo není problém, ale měli byste do nejdřív, pojištění sežene max do 7. měsíce, a to si ještě nejsem jistá, jestli se vztahuje v případě předčasného porodu na péči o dítě :nevim: já byla s prvním v 16tt ve španělsku, ve 13tt v Itálii, na začátku těhu na balkáně(busem), s maldším jsme byla ve 22tt v Turecku, ale po 24tt už bych si netroufla, když bych nedejbože předčasně porodila, a miminko přežilo a muselo tam několik měsíců ležet na jipce, tak bych z toho měla takový dluhy, který bych do konce života neměla šanci splatit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
27.10.13 19:49
@slavuska1 píše:
tak letadlo není problém, ale měli byste do nejdřív, pojištění sežene max do 7. měsíce, a to si ještě nejsem jistá, jestli se vztahuje v případě předčasného porodu na péči o dítě :nevim: já byla s prvním v 16tt ve španělsku, ve 13tt v Itálii, na začátku těhu na balkáně(busem), s maldším jsme byla ve 22tt v Turecku, ale po 24tt už bych si netroufla, když bych nedejbože předčasně porodila, a miminko přežilo a muselo tam několik měsíců ležet na jipce, tak bych z toho měla takový dluhy, který bych do konce života neměla šanci splatit :?

No právě nechcem riskovat… uvidíme jeste se poradím z lékařem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
27.10.13 19:54

@Melindaa no a v kolikátém tt jsi? dr ti maximálně řekne, že teĎ je všechno ok, ale nazaručí ti, že se stav nezmění za týden. po tom 24tt bych fakt do zahraničí nejezdila, ne že by bylo cestování nebezpečný, ale podělat se něco může kdykoliv, jak tady, tak v cizině, ale tady je to hrazený pojišťovnou..pokud jsi dál než 24tt, to už může mimi přežít, tak bych nejezdila, a jela bych třeba až mu bude pár měsíců, narozený dítě už ti normálně pojistí, i do ciziny, nenarozený mimi myslím že nepojistí nikdo, pojistí max náklady na porod, snad nekecám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
28.10.13 00:12
@slavuska1 píše:
@Melindaa no a v kolikátém tt jsi? dr ti maximálně řekne, že teĎ je všechno ok, ale nazaručí ti, že se stav nezmění za týden. po tom 24tt bych fakt do zahraničí nejezdila, ne že by bylo cestování nebezpečný, ale podělat se něco může kdykoliv, jak tady, tak v cizině, ale tady je to hrazený pojišťovnou..pokud jsi dál než 24tt, to už může mimi přežít, tak bych nejezdila, a jela bych třeba až mu bude pár měsíců, narozený dítě už ti normálně pojistí, i do ciziny, nenarozený mimi myslím že nepojistí nikdo, pojistí max náklady na porod, snad nekecám

No přesně tak rozhodli jsme se že nakonec dárek předáme dále jsem 22tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
28.10.13 00:40

@Melindaa tak pokud nestihnete odletět za týden, 2, tak je to rozumný..můžete letět v létě i s miminkem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí