Tvrdnutí břicha 24+0

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3HE
22413
5.11.13 20:04
@Petřislava píše:
@3HE To víš, že jsem ráda, že mám mimi ještě u sebe. Počítám každý den a doufám, že ještě dlouho bude. To tvrdnutí mi vadí jen proto, že se bojím ať předčasně neporodím. Jinak se to dá vydržet. Jestli se můžu zeptat, jak se daří miminku, když si porodila tak brzo?

Teď se dívám, že jsi se neptala na porod, ale jen na miminko… no, snad nevadí, že jsem to všechno napsala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
5.11.13 21:52

@3HE kloubouk dolů..a přeju Vám oběma, a´t se máte jenom dobře..malý je bojovník! a ty taky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
5.11.13 22:18
@lentilka248 píše:
@3HE kloubouk dolů..a přeju Vám oběma, a´t se máte jenom dobře..malý je bojovník! a ty taky:-)

díky, díky… ten klobouk dolů - víš, ono ani není za co obdivovat, ptž člověk se dostane do takové situace ani neví jak a musí to zvládnout… a jak vidíš to malé mimi, jak bojuje, jak MUSÍ žít a dýchat a trávit jídlo a ohřívat svoje tělo… když by tohle všechno ještě nemusel, kdyby byl v bříšku…, tak si nemůžeš dovolit brblat, že nemáš sílu - stačí se podívat na to malé, jak bojuje a musíš bojovat taky - za sebe, za něho… ;) ale ty první tři týdny, to byl slzavé údolí… pak začal sám dýchat a začal i přibírat pomalinku na váze a už to pak šlo den za dnem k lepšímu…

Holky, moc vám přeji, ať máte miminka u sebe co nejdéle :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.13 17:13

@3HE Děkuju za povzbuzení :hug: Naopak, jsem ráda, že si mi to všechno popsala. Každá i když nepřímá zkušenost dobrá :) To jsem ráda, že vám to s Vojtíškem dopadlo tak dobře. Je to šikula :palec: Určitě mě to povzbudilo v tom, že i když je to malé nedonošené miminko, může z něho vyrůst úplně zdravý člověk. Držím palce, ať se vám moc daří a jste zdraví :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
6.11.13 17:41

@Petřislava Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.13 10:26

@Lada84, @scentini, @lentilka248 Ahoj holky. Jak bojujete? Doufám, že jste ještě všechny v pořádku a pohromadě. V jakém týdnu už to vlastně jste? Já jsem dneska 29+7. Včera jsem byla v poradně a čípek mám už jenom 25mm. Doktor mě trochu vystrašil, že je to hraniční nález :( Břicho mi tvrdne pořád. Bojím se, že už dlouho nevydržím. Miminko má podle odhadu 1445g, což už by se dalo, ale i tak je ještě malinké. Jsem hrozný stresař, takže jsem nemohla spát a pořád na to myslela. Samozřejmě mi z toho začalo více tvrdnout břicho. Teď se to naštěstí zase trochu uklidnilo. Jsem šťastná za každý den 2v1. Mějte se dobře a dejte vědět, jak se daří vám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
15.11.13 11:14

@Petřislava Ahoj, Ja jsem teď celkem v klidu, v praci uz neni tak brutalni honicka jak před 14 dny, břicho tvrdne o poznání míň..naštěstí se to u mě asi jen prechodne zhorsilo po odberu plodovky..včera jsem byla na kontrole a cipek mam 41 mm, předtím 38 mm. Prcek má jen 600g, jsem teprve zač. 25tt..ale o víkendu jsem zehlila a uklizela, a břicho tvrdlo každou chvilku..shrnula bych to asi tak, pokud nic nedelalm, nenervim a jim 6tbl. hořčíku, je mi dobre:-) Drz se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
15.11.13 13:44

Petřislava

Děkuju za optání, já se mám o poznání líp. Břicho tvrdne, ale je to určitě lepší, už jsem zjistila, že to mám ze stresu. tak se snažím být v klidu. Dneska s malou oslavujeme přesně 20 týden :srdce:.Hlavně se drž, držím pěsti at jste oba v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.13 15:10

@lentilka248, @scentini Tak to je fajn, že se máte lépe. Lentilka 248 to si dobrá, že ještě chodíš do práce. To já už jsem doma od 13tt., protože jsem pracovala jako sestra na JIP a už mě tam nechtěli. Několikrát denně se tam dělaly rentgeny, někteří pacienti byli v bezvědomí na přítrojích atd., takže nic pro těhule. Aspoň jsem si odpočinula. Teď už pro změnu odpočívám až moc :) Jste hodné, že jste se ozvaly. Taky se držte a ať miminka pěkně rostou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
16.11.13 20:06

@Petřislava Ja jsem doktorka, ale v interní ambulanci..akutních stavů minimum, spíš plánované kontroly..neinfekcni prostředí a porodnice 3 min.od baráku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
17.11.13 16:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.13 17:31

@3HE Díky za zajímavý a pozitivní článek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
1.12.13 18:53

@3HE pana doktora Kantrora mám tu čest znát osobně a je to úžasný člověk nejenom po té profesionální stránce, ale zejména po té lidské..po jeho přednášce byli dojati i ti největší drsňáci z ročníku..víc takových lidí do medicíny a bude nám všem lépe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
1.12.13 18:57

@Lada84 jak to s tebou vypada?

• Citovat
  • Upravit
2451
10.12.13 18:48

Ahoj holky, ja jsem v klidu. Doslova. Hodne pres dny odpocivam a stridaji se u me pribuzni a pomahaji s malou. Je to trochu opruz spolehat na pomoc, ale nejde to jinak a porad lepsi lezet doma dcerce na ocich, nez byt tydny v nemocnici bez ni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí