Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobre ranko maminky a tatinci, dnes jsem chtěla dat dceri naockovat meningokoka A, C a dítě ma kasel a trochu rýmu, mam očkování raději odložit? Nebo jit? Dekuji
@mumisek79 píše:
Dobre ranko maminky a tatinci, dnes jsem chtěla dat dceri naockovat meningokoka A, C a dítě ma kasel a trochu rýmu, mam očkování raději odložit? Nebo jit? Dekuji
Samozrejme, ze odlozit
@mumisek79 píše:
Odlož, o nic nejde. Já jsem proočkovací, ale očkujeme jen absolutně zdravé děti.
To by snad i doktor odmítl očkovat…tohle si na triko jen tak někdo nevezme. Naše dr např neočkuje ani kdyz kdokoli doma ma/měl v posledním tydnu i blbou rymu.
Holky diky, me zvyklala sestricka, ze prej at prijdem a uvidi se, ale mě připadá kravina ji vůbec tahat ven
Dekuji
@mumisek79 Jakkoli nemocne dite, byt s rymou ci kaslem, bych ockovat rozhodne nenechala…na ockovani musi byt dite 100% zdrave. Nase lekarka neockuje ani kdyz je nemocny kdokoli v rodine, protoze se da cekat, ze behem par dnu si to predame vsichni…takze ja osobne bych urcite zadala odklad a trvala si na tom. Vsak se nic nestane, kdyz se to o dva tydny posune.