Mám podezření na mononukleózu

580
5.7.16 17:43

Mám podezření na mononukleózu

Ahoj holky. Prodělal někdo v dospělosti mononukleózu? Co to znamená? Jak moc jste se musely omezit? Měla jsem pár dní bolesti v krku, teploty, zvětšené uzliny, teď mě bolí pod žebry a cítím se strašně unavená. Čekám na výsledky krve, budou ve čtvrtek, doktorka má podezření na mononukleózu. Snažím se najít nějaké informace…dodržovat dietu bych snad svedla, stejně nemám chuť k jídlu, potřebuji ale nějak zabojovat s tou únavou, aby byla schopná alespoň normálně fungovat (dojít do práce, obstarat trochu domácnost atd.). Den ode dne se to zhoršuje :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
183
5.7.16 18:33

@evish Ahoj, mela jsem ji sice jako 16-ti leta, ale pamatuji si dodnes.. Bylo mi spatne kdyz jsem jedla, kdyz jsem nejedla, strasna unava, bolest na jatrech (prava strana), pak horecky, uzliny… Trochu to pripominalo anginu. Byla jsem v nemocnici na kapackach, pak doma na diete - dieta cca 1/2 roku. Myslim, ze dieta (nic smazeneho, tucneho, sladkeho, koreneneho.. ) by Te neminula, s monon. Musis lezet na infekcnim asi, pak cca pul roku zadna fyzicka namaha, oslabena imunita.. Zalezi, jak moc by to bylo rozjete. Drzim Ti pesti, aby to nebylo ono! Dej vedet, jak jsi dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
5.7.16 18:49

Děkuji. Budu doufat. Mě právě bolí napravo pod žebry už týden, teď i nalevo, tak proto to podezření. Unavená jsem taky strašně moc, teploty už nemám, v krku mě už taky až tak nebolí. S tou nemocnicí…co jsem četla, tak to prý není potřeba. Do nemocnice bych určitě nešla, co bych tam dělala :roll:, defakto mi nic není, nebýt té únavy a bolesti. Se svou povahou bych tam nevydržela ležet ani den, potřebuji aspoň trochu něco dělat. A hlavně na nemocenskou těžko můžu jít (jak z finančního hlediska, tak bych se doma asi unudila k smrti, nebyla jsem na ní 10 let). No uvidíme. No já když jsem před týdnem dostala první den teploty a bolest v krku, tak jsem se hrdinka nadopovala prášky a po práci jsem umyla dvě okna. To je tak trochu můj styl přecházení jakékoliv nemoci. Asi jsem to tentokrát přepískla :?. Snad to bude jen vytrestání za to ignorování nemocí a nebudu muset se tak dlouho na nic léčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
5.7.16 18:56

Kolegyni v práci zjistili, že ji prodělala. Do práce chodí, drží dietu a má na 3 měsíce ATB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
5.7.16 19:04

Kazdopadne budu drzet pesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie