Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ugluk píše: Více
Takže opravdu myslíte, že můžu být relativně v klidu? Mě jde o ten prejakuat na prstech, ne ochrana potom.
Dekuji
@Mall126 píše: Více
Ano vím co je ovulace, i jak dochází k početí a právě proto se ovulace muze zpozdit a tady je to riziko s prejakuatem, ne ochrana potom.
Dekuji
@arinecka píše: Více
Takže myslíte že nebudu těhotná? Přeci jenom ovulace se mohla opozdit. Ale takový ten bílkový výtok jsem měla asi 11.den cyklu.
Jde mi o ten prejakuat ne o ochranu potom ale to naslineni předtím.
Dekuji
@Simona1407 píše: Více
Bože můj - měla jsi sex, těhotná být můžeš. Zodpovědnost je na tobě, nikdo z diskutujících ti nemůže dát spolehlivou odpověď.
@Simona1407 píše: Více
Relativně ano. Pokud tušíš něco o sexu a dělání dětí, tak se k tobě jistě dostala informace, že při jakémkoliv sexu není naděje na otěhotnění zcela nulová. Ani s kondomem, ani po postinoru. Šance není nulová, ale je minimální.
Najednou umis psat i normalne
Se tady vsichni shodneme, ze sance je hodne mala, ale pokud te to tak stresuje, tak si hi radeji vem. Konec koncu, nikdo z nas nasledky neponese, musis si to vyhodnotit za sebe.
@Beruska999999 píše: Více
Dobře děkuji za radu, jdu si pro EllaOne, nechci později litovat.
Nechoď. Nemá to cenu. Tyhle prášky po oddalují ovulaci. Zabraňují uvolnění vajíčka, aby dřív spermie umřely, než stihnou něco oplodnit. Jestli jsi měla hodně posunutou ovulaci a trefili jste se do ní, tak není co oddalovat, akorát si rozhodíš tělo a budeš se stresovat ještě víc, protože menstruace nedorazí, jak má, bude jiná, budeš mít „příznaky“ a podobně.
Pravděpodobnost, že jsi těhotná, se nebezpečně blíží neposkvrněnému početí. Protože aby se sešla výjimečně posunutá ovulace, měla jsi na prstech dost preejakulátu, v něm dost spermií a ještě se zvládly dostat efektivně dostatečně hluboko, to by chtělo zásah shůry.
@TRG píše: Více
Děkuju za povzbuzení, řekla bych že své tělo relativně znám a takový ten bílkový výtok jsem měla cca 11. Den cyklu, o ovulaci nikdy ani nevím žádné příznaky, před týdnem jsem měla hrudkovitý výtok bílý ala tvaroh bez zápachu.
A včera 23. Den cyklu to fopá s prsty. A sliny.. Vím že šance na otěhotnění je vždy, nikdy to není nulové, ale nesmím být teď v tom. Posledních cca 10 mesicu mám menstruaci celkem pravidelnou 27 až 29 dní a hodně a často po 28 dnech ![]()
Tak já fakt nevím…
@ugluk píše: Více
Dobře děkuji za názor, ale stejně nevím jestli si to vzít nebo počkat. Moc jste mi tu neporadili. Nebo neujistili.
Doprčicužale, chápeš, že NEJDE tě ujistit? Že lidské tělo není stroj a že pokud souložíš, tak je vždyck šance otěhotnět??? Ať máš nebo nemáš jakoukoliv antikoncepci, jediný rozdíl je v tom, jaké je čistě statistické riziko. Ba dokonce ani postinor není stoprocentní, a to i když se vezme ve správnou dobu. A jak se k tomu riziku postavíš ty, což za tebe nikdo jiný nerozsekne. Pro někoho je i 1 % zcela nepředstavitelné a jistí se nastokrát, jiná riskne 20 %.
Jestlis potřebovala jednoznačnou radu, doporučuji se poradit s křišťálovou koulí ![]()