Mám použít Postinor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
8.2.26 11:30
@ugluk píše: Více

Takže opravdu myslíte, že můžu být relativně v klidu? Mě jde o ten prejakuat na prstech, ne ochrana potom.
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
8.2.26 11:32
@Mall126 píše: Více

Ano vím co je ovulace, i jak dochází k početí a právě proto se ovulace muze zpozdit a tady je to riziko s prejakuatem, ne ochrana potom.
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
8.2.26 11:35
@arinecka píše: Více

Takže myslíte že nebudu těhotná? Přeci jenom ovulace se mohla opozdit. Ale takový ten bílkový výtok jsem měla asi 11.den cyklu.
Jde mi o ten prejakuat ne o ochranu potom ale to naslineni předtím.
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
8.2.26 11:50
@Simona1407 píše: Více

Bože můj - měla jsi sex, těhotná být můžeš. Zodpovědnost je na tobě, nikdo z diskutujících ti nemůže dát spolehlivou odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68940
8.2.26 11:53
@Simona1407 píše: Více

Relativně ano. Pokud tušíš něco o sexu a dělání dětí, tak se k tobě jistě dostala informace, že při jakémkoliv sexu není naděje na otěhotnění zcela nulová. Ani s kondomem, ani po postinoru. Šance není nulová, ale je minimální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3016
8.2.26 11:59

Najednou umis psat i normalne :mrgreen: Se tady vsichni shodneme, ze sance je hodne mala, ale pokud te to tak stresuje, tak si hi radeji vem. Konec koncu, nikdo z nas nasledky neponese, musis si to vyhodnotit za sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
8.2.26 12:36
@Beruska999999 píše: Více

Dobře děkuji za radu, jdu si pro EllaOne, nechci později litovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5403
8.2.26 12:54

Nechoď. Nemá to cenu. Tyhle prášky po oddalují ovulaci. Zabraňují uvolnění vajíčka, aby dřív spermie umřely, než stihnou něco oplodnit. Jestli jsi měla hodně posunutou ovulaci a trefili jste se do ní, tak není co oddalovat, akorát si rozhodíš tělo a budeš se stresovat ještě víc, protože menstruace nedorazí, jak má, bude jiná, budeš mít „příznaky“ a podobně.

Pravděpodobnost, že jsi těhotná, se nebezpečně blíží neposkvrněnému početí. Protože aby se sešla výjimečně posunutá ovulace, měla jsi na prstech dost preejakulátu, v něm dost spermií a ještě se zvládly dostat efektivně dostatečně hluboko, to by chtělo zásah shůry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
8.2.26 13:03
@TRG píše: Více

Děkuju za povzbuzení, řekla bych že své tělo relativně znám a takový ten bílkový výtok jsem měla cca 11. Den cyklu, o ovulaci nikdy ani nevím žádné příznaky, před týdnem jsem měla hrudkovitý výtok bílý ala tvaroh bez zápachu.
A včera 23. Den cyklu to fopá s prsty. A sliny.. Vím že šance na otěhotnění je vždy, nikdy to není nulové, ale nesmím být teď v tom. Posledních cca 10 mesicu mám menstruaci celkem pravidelnou 27 až 29 dní a hodně a často po 28 dnech :nevim:
Tak já fakt nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
8.2.26 14:24

Dobře děkuji za názor, ale stejně nevím jestli si to vzít nebo počkat. Moc jste mi tu neporadili. Nebo neujistili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68940
8.2.26 14:31

Doprčicužale, chápeš, že NEJDE tě ujistit? Že lidské tělo není stroj a že pokud souložíš, tak je vždyck šance otěhotnět??? Ať máš nebo nemáš jakoukoliv antikoncepci, jediný rozdíl je v tom, jaké je čistě statistické riziko. Ba dokonce ani postinor není stoprocentní, a to i když se vezme ve správnou dobu. A jak se k tomu riziku postavíš ty, což za tebe nikdo jiný nerozsekne. Pro někoho je i 1 % zcela nepředstavitelné a jistí se nastokrát, jiná riskne 20 %.

Jestlis potřebovala jednoznačnou radu, doporučuji se poradit s křišťálovou koulí :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
8.2.26 15:21

Asi vážně zbytečně vyšiluju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...