Mám použít Postinor?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25
8.2.26 09:44

Mam použít postinor

Dobré ráno, včera večer jsem se mazlíčka se skoro přítelem poprvé, proběhlo, mazlení a dráždění genitalií asi půl hodiny a já si pak před nasazením kondomu naslinila ty prsty a zvlhcila pochvu. Myslíte že tam mohl být preejakulát? Pak jsme nasadili kondom a proběhl sex ale ne vyvrcholil do mě. Sex byl 23 den cyklu obvykle mívám cyklus 27 až 29 dní někdy až 34 dní. Co mám dělat. Teoreticky by měla za 5 dní dojít ms děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5631
8.2.26 09:46

Co máš dělat? Nemazlíčkovat se se skoro přítelem. :roll: To je jako někdo, kdo šel náhodou kolem?
Jinak riziko těhotenství je minimální. Chtělo by to ve škole dávat pozor při biologii :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30374
8.2.26 09:49

To je fakt takový problém napsat větu, která dává smysl? Jo, raději si pro to fakt zajdi. Jestli spíš se „skoro přítelem“ - což může být klidně i popelář nebo jiný kolemjdoucí, tak určitě postinor a koňskou dávku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3036
8.2.26 09:52

8o bylo ti už aspoň 15? Podle stylu psaní si nejsem vůbec jistá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
8.2.26 09:53
@hanka.br.
@hanka.br. píše: Více

Byl to první sex s novým přítelem. Kdyz to tak napíšu.
Myslíte že si mám Prostibor tedy vzít, a prosím vážně. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
8.2.26 09:54
@Lil Kitkatt píše: Více

Byl to první sex s novým přítelem, já vím že je nejspíše po ovulaci ale to také není vždy jisté

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
8.2.26 09:55
@Dara90 píše: Více

Ano bylo. Normální otázka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
8.2.26 10:05
@Simona1407 píše: Více

Je zvláštní, že víš, co je ovulace, když nevíš, jak dochází k početí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3036
8.2.26 10:09
@Mall126 píše: Více
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33142
8.2.26 10:12

Pořiď si antikoncepci. A ne, postinor si nekupuj, rozhodíš si jen cyklus. A přemýšlej trošku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68824
8.2.26 10:26

Postinor nekupuj, pořiď si pořádnou antikoncepci a používej ji pořádně a taky si pořiď učebnici biologie, za nás se tohle učilo v sedmé třídě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64840
8.2.26 10:28
@ugluk píše: Více

teď je to v osmičce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68824
8.2.26 10:53
@vokishka píše: Více

Pravdu máš, a i v té osmičce už některým dětem patnáct bývá :mrgreen: Ale teda jako matka podobného puberťáka - ti teda používají o dost jiné výrazivo :mrgreen: Ale díky za upřesnění, kterou učebnici si to má zakladatelka zopakovat, aby neskončila někde u prvoků nebo šutrů, to by si moc nepomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
8.2.26 11:01

Ne, Postinor v tomto případě nepotřebuješ. Nicméně neměla bys začínat sexuální život, nejsi na to evidentně ještě zralá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
8.2.26 11:28
@Lil Kitkatt píše: Více

Už mi dávno není 15 let je mi přes 20 dokonce a nebyl to můj první sex ale byl první s novým přítelem, několik let jsem byla po rozchodu sama. Vím co je ovulace, biologii taky zvládám, ale je hodně žen co otěhotnění i před menstruací a proto se raději ptám a ujišťuji. Nerada bych řešila případně těhotenství na to mám rozum dost velký.
Takže myslíte že tabletka PO, ať je jakákoliv, tak není v mém případě potřeba?
Sex byl 23.den cyklu, takže kdybych měla MS až za 10 dní dostat teď 33. Den cyklu, tj. při maximální možnosti tak těhotná bych být neměla?
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital