Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobré ráno, včera večer jsem se mazlíčka se skoro přítelem poprvé, proběhlo, mazlení a dráždění genitalií asi půl hodiny a já si pak před nasazením kondomu naslinila ty prsty a zvlhcila pochvu. Myslíte že tam mohl být preejakulát? Pak jsme nasadili kondom a proběhl sex ale ne vyvrcholil do mě. Sex byl 23 den cyklu obvykle mívám cyklus 27 až 29 dní někdy až 34 dní. Co mám dělat. Teoreticky by měla za 5 dní dojít ms děkuji
Co máš dělat? Nemazlíčkovat se se skoro přítelem.
To je jako někdo, kdo šel náhodou kolem?
Jinak riziko těhotenství je minimální. Chtělo by to ve škole dávat pozor při biologii ![]()
To je fakt takový problém napsat větu, která dává smysl? Jo, raději si pro to fakt zajdi. Jestli spíš se „skoro přítelem“ - což může být klidně i popelář nebo jiný kolemjdoucí, tak určitě postinor a koňskou dávku.
bylo ti už aspoň 15? Podle stylu psaní si nejsem vůbec jistá..
@hanka.br. píše: Více
Byl to první sex s novým přítelem. Kdyz to tak napíšu.
Myslíte že si mám Prostibor tedy vzít, a prosím vážně. Dekuji
@Lil Kitkatt píše: Více
Byl to první sex s novým přítelem, já vím že je nejspíše po ovulaci ale to také není vždy jisté
@Simona1407 píše: Více
Je zvláštní, že víš, co je ovulace, když nevíš, jak dochází k početí ![]()
Pořiď si antikoncepci. A ne, postinor si nekupuj, rozhodíš si jen cyklus. A přemýšlej trošku.
Postinor nekupuj, pořiď si pořádnou antikoncepci a používej ji pořádně a taky si pořiď učebnici biologie, za nás se tohle učilo v sedmé třídě.
@vokishka píše: Více
Pravdu máš, a i v té osmičce už některým dětem patnáct bývá
Ale teda jako matka podobného puberťáka - ti teda používají o dost jiné výrazivo
Ale díky za upřesnění, kterou učebnici si to má zakladatelka zopakovat, aby neskončila někde u prvoků nebo šutrů, to by si moc nepomohla.
Ne, Postinor v tomto případě nepotřebuješ. Nicméně neměla bys začínat sexuální život, nejsi na to evidentně ještě zralá.
@Lil Kitkatt píše: Více
Už mi dávno není 15 let je mi přes 20 dokonce a nebyl to můj první sex ale byl první s novým přítelem, několik let jsem byla po rozchodu sama. Vím co je ovulace, biologii taky zvládám, ale je hodně žen co otěhotnění i před menstruací a proto se raději ptám a ujišťuji. Nerada bych řešila případně těhotenství na to mám rozum dost velký.
Takže myslíte že tabletka PO, ať je jakákoliv, tak není v mém případě potřeba?
Sex byl 23.den cyklu, takže kdybych měla MS až za 10 dní dostat teď 33. Den cyklu, tj. při maximální možnosti tak těhotná bych být neměla?
Dekuji