Mám roupi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5.6.24 10:08

Mám roupy

Ahoj, nevím jak to říct a je to celkem i trapné za mě, ale dozvěděl sem se, že mám roupy. V pondělí sem tedy vzal jednu tabletku Vermoxu tak uvidím jak to pomůže. Mám hlavní otázku jak to mám udělat s dezinfekcí. Používám tedy Sanytol na postel a záchod. Postel jsem převlékl a dal prat. Má s tím někdo také zkušenosti? Byl bych rád za každou radu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7244
5.6.24 10:12

Už ses ptal včera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30599
5.6.24 10:46

Na spani pro jistotu spodni pradlo plus pyzamo, ruce brat rano a po WC kartackem a mydlem, vymenovat nejlepe denne rucniky, bezna desinfekce WC a koupelny, vyprat povleceni, za tri dny znovu, po dalsi tablete Vermoxu znovu. Je nutne vzit si druhou, lepe ale i treti tabletu Vermoxu se 14 dennim odstupem, to Te snad poucil lekar. A hlavne si nestrkat prsty do pusy. ;) Prelecit vsechny cleny domacnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10577
5.6.24 11:17
@KKK85 píše: Více

Tak už asi neví, co roupama dělat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.24 21:09

@Hobitka dobře děkuju, nejvíc sem asi vydešenej z toho, že si myslím, že budu muset všechno dezinfikovat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30599
6.6.24 21:45

@anonymni967 Hlavne to lozni pradlo a rucniky menit. Jinak jsem koupila vlhcene desinfekcni ubrousky, kdyz roupy mely deti, a obcas prejela vodovodni baterie, kliky, vypinace. Poprve jsem silela, decka to pote dotahla celkem 4rat, naposled uz jsem byla celkem v klidu :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76001
6.6.24 21:55
@anonymni967 píše: Více

hlavně už nejezdi zadkem po zrcadle, je to ekl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9726
6.6.24 22:42

Ať se těch mrch zbavíte co nejdříve, dávejte si několik dnů po sobě 1 tbl., případně můžete vyzkoušet „dávkování na tasemnici“, tedy 1-0-1 3 dny po sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.24 17:36

@Doctus Někdo psal, že je nejlepší brát 3 dny po sobě ráno i večér Vermox a pak to myslím po 10 nebo 14 dnech zopakovat a pak zase znovu ještě jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9726
7.6.24 19:17

@anonymni967
Ano, někdy se osvědčuje to intezivní schéma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.24 18:25

@Doctus jen mám otázku. Je normální, že i po vyprání se stále vyskytují na oblečení? Vypral sme to i se Sanytolem, ale ještě sem nežehlil. Naštestí se nehýbou. Zkusím to vyžehlit, prej to taky pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9726
10.6.24 21:38

@anonymni967
To už mohou být jen mrtví paraziti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...