Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Nepřijdou mi roztřepené. Mívala jsem roztřepené konečky jako mladší, po létě u moře atd., a to byl fakt každý jednotlivý vlas třeba půl cm rozcapený. Ty máš dle fotky jen rozcuchaný konec pramene, nebo jak to říct
Konečky jsou v pohodě!
To chce foto celých vlasů, jak působí, takhle z fotky kousku vlasů člověk úplně kvalitu nepozná..
Roztrepene nevypadaji, ale ztencene konce ano. Ja bych to trochu strihla, at vypadaji hustsi. Ale ja chodim pravidelne, nesnasim, kdyz mamstrih nestrih.
Ono to z fotky jde blbě poznat. A taky záleží, jaký máš typ vlasů. Když to tak řeknu, tak u holky s hladkými jemnějšími vlasy to můžou být velmi škaredé konce, u holky, co má poréznější hrubší vlas, to může bejt v pohodě, protože jí takový prostě rostou z hlavy
Já mám od přírody ty poréznější a i když je mám teď zdravé, nebudou nikdy hlaďoučké jak v reklamě. Ale taky je teda pravidelně stříhám. Jestli máš myší ocásky, určitě bych zastřihla. Skoro každá chce mít dlouhé vlasy, ale půlka holek je má sice do půli zad, ale už pod ramenama to začínají být okousané myší ocásky. A to je za mě to nejhorší, co může být. Stříhání je nepopulární, ale ono se fakt vyplatí si najít dobrou kadeřnici, dát těm vlasům péči, nechat odrůst to škaredé a prostě si počkat déle. Taky jsem to dřív neviděla, měla jsem protenčené konce, našla jsem novou kadeřnici, udělal se razantní střih, je to dlouhá cesta, mám je teď kratší než kdysi, ale je to megahustá hříva i v koncích a takto poroste dál. Už žádné myší ocásky. Vždy to nechám zarovnat a vypadá to úplně jinak.
@Anonymní píše: Více
tomu říkám kvalitní foto… ![]()
kadeřnice říká na kvalitu tvých vlasů co..? a ty sama..?
Ahoj. U kadernice jsem byla naposledy v dubnu. Jsou tohle zničené konečky? Je nutné stříhat? Dekuji