Mám štípance, ale nevím od čeho - prosím o radu...

25.9.19 19:22

Mám štípance ale nevím od čeho prosím o radu...

Dobrý den, už skoro týden mě doma něco kouše a já stále nemůžu přijít na to co jelikož mám boltce jako po stipnuti komárem a taky tak svedivé, manželka říkala že v noci ji vzbudilo bzučení komara ale já se žádného nemůžu dohledat hledám už několik hodin v kuse i na takových místech které by člověk normálně neprohledával a stále nic, napadlo mě že by to mohli být blechy jelikož máme doma štěně ale při prohlídce srsti vůbec nic dokonce ho myjeme antiparazitnim šamponem pro štěňata, pak nás napadli roztoče ale to by musela být pokousana i manželka ale to není, jediný kdo má problém jsem já. Taky mě napadla kopřivka ale to mi přijde taky jako hloupost protože bych neměl jeden boltec na ruce další na noze a další na krku nebo na tváři. Jestli se s tím někdy někdo setkal prosím o rady děkuji. N :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76739
25.9.19 19:57

@NickATerezka boltec je část ucha, ty máš uši na krku a na nohách?
a jinak - štěnice to můžou být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65223
25.9.19 20:20
@stinga píše:
@NickATerezka boltec je část ucha, ty máš uši na krku a na nohách?
a jinak - štěnice to můžou být

Tak nick ženská, píše o sobě jako o chlapovi, boltce po celém těle, tak kdo (nebo co) to asi může být :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1742
25.9.19 20:37

A co nemoc „ruka-noha-hlava“… kámoška si taky dlouho myslela že je doma postipal komar než zjistili že je to tato viroza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68995
25.9.19 20:52

Spíš ruka-noha-ucho bych řekla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie