Mám strach - AIDS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
2.12.15 17:16
@EmmaAnna píše:
samozřejmě že HIV vás neohrozí, spíšnechápu proč dceru půjčuješ nějaké feťačce

kde psala, že je feťačka 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
2.12.15 17:17
@EmmaAnna píše:
vždyt si psala že zkoušela tvrdé drogy! co jako jiného asi je? podobnému člověku, který je nezodpovědný, užívá drogy nebo je schopný spát bez kondomu s nějakým feťákem, BYCH FAKT NESVĚŘILA SVOJE DÍTĚ :zed: :zed: :zed:

nepsala…zkus si to přečíst znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
2.12.15 17:18

To zkoušel ten milenec. Ona ne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
2.12.15 17:18
@Anonymní píše:
ty jsi hloupa vid.. Znovu opakuji precti si to znovu a poradne.. Moje mama nikdy deogy nebrala.. Radeji uz nekomentuj dekuji.

omlouvám se, nepoužíváš čárky a nepochopila jsem, že bere drogy jen ten její partner - tak to promiň, když se stýká s místním feťákem a spí s ním bez kondomu, ale jinak je milionová, tak to je určitě ideální člověk na výchovu dítěte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
2.12.15 17:19

@jdukolem @jenika1 sorry, už to vidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.15 17:19

@jdukolem @martina.se dekuju. Moje mama nikdy drogy nebrala. Nikdy! Naopak je proti tomu. Ja to doted nechapu na co ji zlakal, kam dala rozum. Pomer uz s nim nema ale dva roky mela! Je uz v mych ocich jina… :( mrzi me to ale ted mam spis ten strach

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.12.15 17:21
@EmmaAnna píše:
omlouvám se, nepoužíváš čárky a nepochopila jsem, že bere drogy jen ten její partner - tak to promiň, když se stýká s místním feťákem a spí s ním bez kondomu, ale jinak je milionová, tak to je určitě ideální člověk na výchovu dítěte

uz radeji nereaguj. Neznas ji tak nemas zadne pravo ji soudit a ironicky psat jestli je milionova nebo ne! Jsem na mobimu proto nepouzivam diakritiku. Me i bratra vychovala myslim si dobre, takze k tematu uz jsi se vyjadrila dost! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
9180
2.12.15 17:21

To bych se víc bála Hepaditidy typu B a C.. Ta se přenese možná snadněji než HIV, ikdyž obava je na místě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
2.12.15 17:23
@Anonymní píše:
uz radeji nereaguj. Neznas ji tak nemas zadne pravo ji soudit a ironicky psat jestli je milionova nebo ne! Jsem na mobimu proto nepouzivam diakritiku. Me i bratra vychovala myslim si dobre, takze k tematu uz jsi se vyjadrila dost! :mavam:

no tak se nečerti, píšeš jako tatar a opravdu jsem nepochopila, že ten partner je dva roky stará záležitost, každopádně HIV vám nehrozí, nikdy nebyl prokázán přenos HIV jinak než používáním jehel nebo pohlavním stykem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
2.12.15 17:23

No jooo holt na nekoho obdobi sex drogy a rokenrol prijde krapet pozdeji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
2.12.15 17:29

Co navrhnout mamince, ať si skočí na testy pokud chce malou půjčovat? Určitě pochopí vaše znepokojení, pokud je jen trochu rozumná.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.12.15 17:30

@Lutonka ja uz ji to rikala, ale ona tam nepujde. Rekla mi, ze se neboji ze by ji neco bylo ze uz by se to projevilo :roll:

• Citovat
  • Upravit
Lutonka
2.12.15 17:31
@Anonymní píše:
@Lutonka ja uz ji to rikala, ale ona tam nepujde. Rekla mi, ze se neboji ze by ji neco bylo ze uz by se to projevilo :roll:

Tak jí na to řekni, že u spousty chorob může být jen přenašečem a že máš prostě o malou strach..

• Citovat
  • Upravit
72725
2.12.15 17:32
@Anonymní píše:
@jdukolem @martina.se dekuju. Moje mama nikdy drogy nebrala. Nikdy! Naopak je proti tomu. Ja to doted nechapu na co ji zlakal, kam dala rozum. Pomer uz s nim nema ale dva roky mela! Je uz v mych ocich jina… :( mrzi me to ale ted mam spis ten strach

jo, to věřim. Co jí říct, ať skočí na testy na žloutenku? Té bych se bála víc. HIV dítko nechytne, toho bych se nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.15 17:32
@EmmaAnna píše:
no tak se nečerti, píšeš jako tatar a opravdu jsem nepochopila, že ten partner je dva roky stará záležitost, každopádně HIV vám nehrozí, nikdy nebyl prokázán přenos HIV jinak než používáním jehel nebo pohlavním stykem

pisu normalne bez diakritiky ze to Tvuj mozek nepobira neznamena ze jsem tatar ja.. ;) priste si to klidne precti vicekrat neni kam spechat :* navic vsichni ostatni muj psany projev pochopily… Aha… :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex