Mám strach - AIDS

Anonymní
2.12.15 16:56

Mam strach (AIDS

Mam strach, ze ma moje mama HIV… Obcas hlida nasi dceru. Hrozi nam nejake realne nebezpeci? Jak se od ni muzeme nakazit? Anonym snad pochopitelny..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2.12.15 16:59

Pohlavně a krví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
2.12.15 17:00

Z čeho tvůj strach pramení? riziko nehrozí pokud se tvoje matka chová zodpovědně, ale já osobně bych s tím měla velký problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347

A jak jsi na to přišla, ze ma HIV? Jinak v HIV a AIDS je dost rozdil…tak co si myslíš, že ma???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
@Anonymní píše:
Mam strach, ze ma moje mama HIV… Obcas hlida nasi dceru. Hrozi nam nejake realne nebezpeci? Jak se od ni muzeme nakazit? Anonym snad pochopitelny..

nevím proč myslíš, že je maminka HIV pozitivní?
Jinak HIV se běžným kontaktem nepřenáší…
doporučuji začíst se zde
 http://www.aids-hiv.cz/…/prenos.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
2.12.15 17:01

Ehm ehm…nakaza hiv spermatem, posevnim sekretem a krvi nezaschlou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
2.12.15 17:01

Myslim, ze clovek vedomy si sveho stavu a radne pouceny lekarem, nikoho nakazit nemuze.
Clovek se svym stavem neseznameny, pokud pominu sex, pichani drog a dalsi moznosti prenosu „natvrdo“, s nejvetsi pravdepodobnosti tez ne. Ale nestesti nechodi po horach, ze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.12.15 17:06
@Anonymní píše:

stykem (pohlavním), nebo kdyby nějak hodně krvácela, a vy jste měly nějaké rány, tak přes krev. normální kontakt je přenost téměř nemožný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
2.12.15 17:08

No prakticky nijak, hádám že sexuální styk s ní nemáte a že nepoužíváte společné injekční jehly, holítka apod. Myslím si, že se tady HIV u druhého člověka trochu moc hrotí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.15 17:10

Nevim jestli je nakazena, ale cca pred pul rokem jsme spolu mely debatu a dozvedela jsem se, ze byla svemu manzelovi ( otcimovi) 2 roky neverna s chlapem mistnim „fetakem“ zkusil uz vsechno jak tvrdy drogy tak marihuanu. Mj.tu kouri doted. Ja ho znam je to zanedbany nechutny clovek a jak se mi priznala mam vuci ni averzi bojim se ji dceru pujcovat :roll: vim ze s nim spala bez ochrany ano i 45 leta zenska ( v mych ocich vzdy zodpovedna a ta nejlepsi slusna…) muze byt ve finale tou nejnezodpovednejsi :( rikala jsem ji proc s nim spala bez kondomu proc??? Vzdyt nejde jen o hiv nebo aids.. Ale o jine nemoci..opary a co ja vim.. :roll: je mi z toho smutno uz delsi dobu ale tim jak mame malou a ona ji pusinkuje no proste mam strasny strach kdyby fakt byla hiv poz.aby nas neohrozila. Samozrejmne na zadne testy nepujde :roll:

• Citovat
  • Upravit
3395
2.12.15 17:12
@Anonymní píše:
Nevim jestli je nakazena, ale cca pred pul rokem jsme spolu mely debatu a dozvedela jsem se, ze byla svemu manzelovi ( otcimovi) 2 roky neverna s chlapem mistnim „fetakem“ zkusil uz vsechno jak tvrdy drogy tak marihuanu. Mj.tu kouri doted. Ja ho znam je to zanedbany nechutny clovek a jak se mi priznala mam vuci ni averzi bojim se ji dceru pujcovat :roll: vim ze s nim spala bez ochrany ano i 45 leta zenska ( v mych ocich vzdy zodpovedna a ta nejlepsi slusna…) muze byt ve finale tou nejnezodpovednejsi :( rikala jsem ji proc s nim spala bez kondomu proc??? Vzdyt nejde jen o hiv nebo aids.. Ale o jine nemoci..opary a co ja vim.. :roll: je mi z toho smutno uz delsi dobu ale tim jak mame malou a ona ji pusinkuje no proste mam strasny strach kdyby fakt byla hiv poz.aby nas neohrozila. Samozrejmne na zadne testy nepujde :roll:

samozřejmě že HIV vás neohrozí, spíšnechápu proč dceru půjčuješ nějaké feťačce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.15 17:13
@EmmaAnna píše:
No prakticky nijak, hádám že sexuální styk s ní nemáte a že nepoužíváte společné injekční jehly, holítka apod. Myslím si, že se tady HIV u druhého člověka trochu moc hrotí…

hroti? Mozna kdyby slo o tvoji mamu mluvila bys jinak.. Ano hrotim to protoze je to mama!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.12.15 17:14
@EmmaAnna píše:
samozřejmě že HIV vás neohrozí, spíšnechápu proč dceru půjčuješ nějaké feťačce

prosim? 8o moje mama neni zadna fetacka precti si to laskave poradne a nebo radeji nic nekomentuj!

• Citovat
  • Upravit
3395
2.12.15 17:15
@Anonymní píše:
prosim? 8o moje mama neni zadna fetacka precti si to laskave poradne a nebo radeji nic nekomentuj!

vždyt si psala že zkoušela tvrdé drogy! co jako jiného asi je? podobnému člověku, který je nezodpovědný, užívá drogy nebo je schopný spát bez kondomu s nějakým feťákem, BYCH FAKT NESVĚŘILA SVOJE DÍTĚ :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.15 17:16
@EmmaAnna píše:
vždyt si psala že zkoušela tvrdé drogy! co jako jiného asi je? podobnému člověku, který je nezodpovědný, užívá drogy nebo je schopný spát bez kondomu s nějakým feťákem, BYCH FAKT NESVĚŘILA SVOJE DÍTĚ :zed: :zed: :zed:

ty jsi hloupa vid.. Znovu opakuji precti si to znovu a poradne.. Moje mama nikdy deogy nebrala.. Radeji uz nekomentuj dekuji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex