Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj Heduš. Fakt jdeš k psychiatrovi? Já snad bouchnu šampus. ![]()
@Anonymní píše: Více
No vidíš a ty by jsi se tu pořád hádala, že ti neco najdou. Teď uz snad doopravdy začneš pracovat na té psychice. A doufám že to byla poslední diskuze. Stejně ti to tady zamknou. Mohla jsi to napsat do nějaké co uz máš.
@aiwwa píše: Více
Ještě brzdi, do večera se jí to rozleží v hlavě a bude pátrat po jiném typu onemocnění ![]()
@mamule42 píše: Více
Právě proto bych to neodkládala… jestli má chuť na šampíčko, měla by ho radši bouchnout hned… ![]()
@Moringa píše: Více
Tak to aby z ní nebyl za chvíli těžký alkoholik, tohle vyšetření není první a věřím že ani poslední, a návštěva psychiatra bude asi ta úplně poslední kam se Heduš vydá. Teď si určitě sedá k internetu na google, a hledá co by to ještě mohlo být, že to psychikou určitě nebude. A klidně se s tebou vsadím o flašu šampaňského že to tak proběhne.
Do večera daleko, za ten čas si může najít další asi 2 vážné smrtelné nemoci. A pozor, po gastroskopii se můžou projevit nežádoucí účinky. Kdy bude pokračování?
@inkakřivák píše: Více
do zítřka se jí to rozleží v hlavě a vygooglí si nové nemoce…nebo se zas vrátí k rakovině ![]()
Já si myslím, že do zítřka si ujasnit, že doktoři dělali vyšetření nedbale a vyloženě přehlédli všechno, co tam je - rakovinu, vředy a kdoví co ještě.
@Anonymní píše: VíceŠkoda, že ses včera zdráhala vsadit, mohla jsem mít hned lepší den
Mám za sebou gastro nález v pořádku díky bohu, teď už hurá řešit psychiku