Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Prosím poraďte mám už jet do porodnice, nebo ještě počkat? Jsem po druhé těhotná, ale nevím abych nejela zbytečně brzy. Bolesti pravidelne od 18.30.
@jajinkaji píše:
Prosím poraďte mám už jet do porodnice, nebo ještě počkat? Jsem po druhé těhotná, ale nevím abych nejela zbytečně brzy. Bolesti pravidelne od 18.30.
Jela bych. Drž se ![]()
Jestli si nejste jistá, normálně jim tam zavolejte a oni vám sami řeknou.
Já bych asi taky jela, ale zase dost záleží, jak to máte daleko.
@jajinkaji cekat na tuhle grekvenci konzrakci, tak mam ditko narozene doma, takze jo jela bych ![]()
Taky bych jela. Sbal saky paky a jeď. Já u druhého taky čekala, furt jsem si říkala ještě čas ještě čas a možná bych rodila ještě doma kdyby manžel nezavelel ![]()
Jsi dobrá že jsi ještě doma teda.
V tuhle dobu jsem umírala na pokoji a malá byla za cca. hodinu venku. ![]()
Pokud jsou to kontrakce, a ne poslicky, tak bych, byt beznou rodickou, jela. V mem pripade bych mela jeste tak pul dne casu
Drzim palce ![]()
Všem moc děkuji
na vaše rady jsem jela a mala se narodila 01.30h být na mě asi bych sama od sebe ještě nejela
furt sem si říkala že to nemůže být tak rychlé a bylo
![]()
Jela jsem při intervalu 1,5 minuty. Pamatovala jsem si strašně silne bolesti a furt se mi to nezdálo tak strašne a ze to má byt horsi… za necelé 2 hodiny od příjezdu byla venku
@jajinkaji me bylo řečeno, ze je to na začátku … za hodinu už vážili mimco aja stále v šoku a nechapala, ze už je venku. Ležela mi na brise a vůbec mi nedocházelo, ze je to za mnou a určitě půl hodiny trvalo než i v hlave cvaklo, ze teda hotovo ![]()