Mama dcera set
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Něco mají třeba v Gate nebo v Nextu. Na FB existuje skupina Mama a já- ladime spolu. Tam najdete spoustu tipů i nabídek, z druhe ruky i věci site na míru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobry denHledala jsem, googlila jsem, ale nic pekneho nenasla.
Znate nejakou stranku, kde se da koupit stejne obleceni pro maminku a dceru (miminko do 1 roku)? Na strance „jajomama“ me nic nezaujalo, spise bych radeji tento styl (viz foto)bohuzel nemam cas objednat ze zahranici, prislo by to pozde.
Nebo nejakou maminku, co sije a nechce za bodycko a saty pro mamku 2000?
Koukala jsem na Vinted a tez nic moc nenasla x(
Dekuji predem
Upřímně jako někdo kdo sije… ty šaty a body mas jen material cca 1000-1200. Koupe střihu, náklady na stroje a jejich údržbu, práce tak 3 hodiny plus komunikace se zákazníkem, odvody… za dvojku handmade by jsi měla byt jeste rada ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak na vintedu jsem našla dost, ale jinak já třeba kupují takhle, malé bílé body s velkým srdíčkem a sobě šaty se srdíčky. Příklad. Většinou každou věc z jiného eshopu. Chce to hledat. Gate má občas pěkný trička, ale většinou větší velikosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fam.market
Ahoj, zkus třeba www.fam.market, mají tam přímo sety a je to český e-shop 🙏🏼
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobry den
Hledala jsem, googlila jsem, ale nic pekneho nenasla.
Znate nejakou stranku, kde se da koupit stejne obleceni pro maminku a dceru (miminko do 1 roku)? Na strance „jajomama“ me nic nezaujalo, spise bych radeji tento styl (viz foto)bohuzel nemam cas objednat ze zahranici, prislo by to pozde.
Nebo nejakou maminku, co sije a nechce za bodycko a saty pro mamku 2000?
Koukala jsem na Vinted a tez nic moc nenasla x(
Dekuji predem