Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky mamči, prosím poraďte
chtěla bych koupit kočárek, nebo jsou to golfky zn. Mamas & Papas ORA, jaký je rozdíl mezi Orou a Lunou a je pepší trojkolka, nebo čtyřkolka, prosím o všechny Vaše rady a zkušennosti, všem moooooc předem děkuji
![]()
Máte zkušenost s Mamas & papas Ora?
Přidejte zkušenost s Mamas & papas OraMezi orou a lunou je rozdíl snad jen v tom, že jedna má polohovatelné madlo a druhá ne. ![]()
@danča1994 píše:
Ahojky mamči, prosím poraďtechtěla bych koupit kočárek, nebo jsou to golfky zn. Mamas & Papas ORA, jaký je rozdíl mezi Orou a Lunou a je pepší trojkolka, nebo čtyřkolka, prosím o všechny Vaše rady a zkušennosti, všem moooooc předem děkuji
![]()
![]()
![]()
Ahojky, já mám Lunu, myslím že fakt jediný rozdíl je v polohování madla. Mám 4 kolku a jsem maximálně spokojená. Je to krásně skladný a lehký kočár
. Klidně se ptej ![]()
Měli jsme oru a byl to nejlepší kočár. Skladný, dobře jezdil, prostorný a lehký. Jdu ´do něj zase ![]()
Ahojky, moc všem děkuji, jste zlatíčka
ještě se zeptám, jestli se dá dokoupit nějaká vložná taška a vozit v něm mimčo od narození, potřebuji ho, jak u nás na vesnici, tak do auta a dva kočárky si dovolit bohužel nemůžeme
mám ho kupovat od jedné maminky již použitý, ale pěkný, jen nemá nánožník. Moooc děkuji
![]()
@danča1994 určitě dá, jen tady jsem ji moc neviděla, ale na ebay jich je spousta. Jen teda s tou taškou to je dle mého takové ne úplně pohodlné, protože tam zůstane celý sporťák a tu tašku položíš jakoby na něj. Takže si myslím, že tam bude minimálně ta boudička překážet
. To bych možná spíš koupila na mimčo nějaký použitý hluboký kočár a pak třeba od těch 5 měsíců dala MaP. Kdy čekáš mimčo?? Nebo už máš?
Taky mám Oru a jsem velice spokojená, jediné co mi vadí je malý košík, ale co už.
Zatím ještě čekáme
až v dubnu přijde na svět
zatím ani nevím, co to bude, teď v úterý budu ve 4měsíci
hodně jezdíme autem, tak právě potřebuji nějaký skladný a lehký kočárek, máme doma ještě tři děti, tohle bude naše čtvrté, takže náš kufr u auta je někde k prasknutí a asi bych tam nějaký velký kočárek s korbou už nedala ![]()
na Ebay jsem byla, ale neumím se tam orientovat, natož něco objednat, já tuto Oru sehnala na mimibazaru za 2000,– ale bez nánožníku, tak se mrkni, je fialová
![]()
Ahoj maminy, zamilovala jsem si tento kočárek a tak se chci zeptat, zda některá nebudete nahodou prodávat? Chtěla bych si ho dokonce března pořídit. Nabídněte prosím děkuji