Mamas & Papas ORA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15
27.10.12 12:34

Mamas & Papas ORA

Ahojky mamči, prosím poraďte :))) chtěla bych koupit kočárek, nebo jsou to golfky zn. Mamas & Papas ORA, jaký je rozdíl mezi Orou a Lunou a je pepší trojkolka, nebo čtyřkolka, prosím o všechny Vaše rady a zkušennosti, všem moooooc předem děkuji :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Mamas & papas Ora?

Přidejte zkušenost s Mamas & papas Ora
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
pokymar
27.10.12 13:11

Mezi orou a lunou je rozdíl snad jen v tom, že jedna má polohovatelné madlo a druhá ne. 8)

• Citovat
  • Upravit
3096
27.10.12 13:14
@danča1994 píše:
Ahojky mamči, prosím poraďte :))) chtěla bych koupit kočárek, nebo jsou to golfky zn. Mamas & Papas ORA, jaký je rozdíl mezi Orou a Lunou a je pepší trojkolka, nebo čtyřkolka, prosím o všechny Vaše rady a zkušennosti, všem moooooc předem děkuji :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

Ahojky, já mám Lunu, myslím že fakt jediný rozdíl je v polohování madla. Mám 4 kolku a jsem maximálně spokojená. Je to krásně skladný a lehký kočár :palec:. Klidně se ptej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
27.10.12 13:37

Měli jsme oru a byl to nejlepší kočár. Skladný, dobře jezdil, prostorný a lehký. Jdu ´do něj zase :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
27.10.12 13:40

Ahojky, moc všem děkuji, jste zlatíčka :D ještě se zeptám, jestli se dá dokoupit nějaká vložná taška a vozit v něm mimčo od narození, potřebuji ho, jak u nás na vesnici, tak do auta a dva kočárky si dovolit bohužel nemůžeme :roll: mám ho kupovat od jedné maminky již použitý, ale pěkný, jen nemá nánožník. Moooc děkuji :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3096
27.10.12 13:45

@danča1994 určitě dá, jen tady jsem ji moc neviděla, ale na ebay jich je spousta. Jen teda s tou taškou to je dle mého takové ne úplně pohodlné, protože tam zůstane celý sporťák a tu tašku položíš jakoby na něj. Takže si myslím, že tam bude minimálně ta boudička překážet :think:. To bych možná spíš koupila na mimčo nějaký použitý hluboký kočár a pak třeba od těch 5 měsíců dala MaP. Kdy čekáš mimčo?? Nebo už máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
27.10.12 13:50

Taky mám Oru a jsem velice spokojená, jediné co mi vadí je malý košík, ale co už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
27.10.12 14:41

Zatím ještě čekáme :lol: až v dubnu přijde na svět :dance: zatím ani nevím, co to bude, teď v úterý budu ve 4měsíci :)) hodně jezdíme autem, tak právě potřebuji nějaký skladný a lehký kočárek, máme doma ještě tři děti, tohle bude naše čtvrté, takže náš kufr u auta je někde k prasknutí a asi bych tam nějaký velký kočárek s korbou už nedala :((
na Ebay jsem byla, ale neumím se tam orientovat, natož něco objednat, já tuto Oru sehnala na mimibazaru za 2000,– ale bez nánožníku, tak se mrkni, je fialová :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.2.14 10:02

Ahoj maminy, zamilovala jsem si tento kočárek a tak se chci zeptat, zda některá nebudete nahodou prodávat? Chtěla bych si ho dokonce března pořídit. Nabídněte prosím děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí