Mamatest ano - RapiClear ne

2233
13.6.11 18:50

Mamatest ano-rapiclear ne

Ahoj holky,
jsem tu nová a v podstatě všechno je pro mě nové. Chci se zeptat, je možné, že na jednom testu mi vyšel pozitivní TT ( čárka je slabší ale viditelná)a druhém ne( ani ťuk)?
Díky moc za váš názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3406
13.6.11 18:56

já sem se s tim teda nesetkala,ale známý se to stalo taky..tak zkus třeba den,dva počkat a testovat znovu..
Já mám dobrou zkušenost s mamatestem 10 :wink:
Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2233
13.6.11 18:57

No já právě testovala mamtest 10 a tam jsemměla //a pak hned rapiclear a tam nic.. Jinak děkuju moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.11 19:05

mě se stalo to stejné. Mamatest krásný // několik dní a RapiClear ani ťuk - tomu nevěř, hodně holek ho kritizuje.
Ikdyž já jsem na tom teď špatně = mini potrat, tak to dnes nazval Dr. :cry: Tobě přeji vše OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.11 19:06
Medvídek Pú píše:
mě se stalo to stejné. Mamatest krásný // několik dní a RapiClear ani ťuk - tomu nevěř, hodně holek ho kritizuje.
Ikdyž já jsem na tom teď špatně = mini potrat, tak to dnes nazval Dr. :cry: Tobě přeji vše OK

pro porovnání vkládám na ukázku moje testíky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
13.6.11 19:16

Holky já to zas měla naopak rapiclear comfort (jsou to nové testovací růžové kazetky) Ano , a mamatest nic těhu jsem nakonec nebyla :think: :think: záleží na citlivosti testu,ale zkušenější poradí víc a nejlepší je dojít si na krev :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
13.6.11 19:20

Mamatest ano- souhlasim,ukazal mi tehu brzo
rapiclear ne-byla jsem tehu a neukazal mi to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
13.6.11 19:21
Medvídek Pú píše:
Ikdyž já jsem na tom teď špatně = mini potrat, tak to dnes nazval Dr. :cry: Tobě přeji vše OK

Mrzi me to a preju ti at si brzo v poradku a at se brzo zadari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2233
13.6.11 19:26

Děkuju moc a přeju hodně štěstí!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
13.6.11 19:35

Záleží jestli byl rapi clear také 10 citlivost.
Mají i 25

• Citovat
  • Upravit
5697
13.6.11 19:49

když jsem těhotná nebyla, RapiClear mi ukázal //, kdežto mamatest nic. Když jsem těhotná byla, RapiClear mi ukázal prázdno a mamatest slabě // :nevim: takže Mamatestu věřím víc ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.11 20:27
kacerval píše:
Medvídek Pú píše:
Mrzi me to a preju ti at si brzo v poradku a at se brzo zadari

kéééž by…děkuji!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.1.12 15:45

RapiClear- u mně ANO

Ahoj holky,
jsem tu nová a jenom reaguji na Vaše příspěvky. Vzhledem k tomu, že se mi podařilo otěhotnět až po 4 letech snažení, o těhotenství a těhot.testech jsem hodně přečetla. Testů jsem za ty roky vyzkoušela moc. Ať už těhotenských nebo ovulačních. Naposledy jsem testovala RapiClear Comfort ultra -29 den od poslední menstruace POZITIVNÍ :lol: Testovala jsem 27 den,ale to byl výsledek negativní. Je potřeba myslet na to,že hcg se zdvojnásobuje po 48-72 hodinách a moč musí být koncetrovaná tzn.ranní a nebo během dne odebraná s odstupem 2hod po užití tekutin. Na toto je potřeba myslet zvláště v ranném stádiu těhotenství.
Snad jsem trochu pomohla?!
Přeji mnoho pozitivních výsledků!!!
Přikládám foto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kopretina26
10.7.12 18:38

Ahoj, mam to stejně…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek