Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
jsem tu nová a v podstatě všechno je pro mě nové. Chci se zeptat, je možné, že na jednom testu mi vyšel pozitivní TT ( čárka je slabší ale viditelná)a druhém ne( ani ťuk)?
Díky moc za váš názor
já sem se s tim teda nesetkala,ale známý se to stalo taky..tak zkus třeba den,dva počkat a testovat znovu..
Já mám dobrou zkušenost s mamatestem 10 ![]()
Hodně štěstí ![]()
No já právě testovala mamtest 10 a tam jsemměla //a pak hned rapiclear a tam nic.. Jinak děkuju moc..
mě se stalo to stejné. Mamatest krásný // několik dní a RapiClear ani ťuk - tomu nevěř, hodně holek ho kritizuje.
Ikdyž já jsem na tom teď špatně = mini potrat, tak to dnes nazval Dr.
Tobě přeji vše OK
Medvídek Pú píše:
mě se stalo to stejné. Mamatest krásný // několik dní a RapiClear ani ťuk - tomu nevěř, hodně holek ho kritizuje.
Ikdyž já jsem na tom teď špatně = mini potrat, tak to dnes nazval Dr.Tobě přeji vše OK
pro porovnání vkládám na ukázku moje testíky
Holky já to zas měla naopak rapiclear comfort (jsou to nové testovací růžové kazetky) Ano , a mamatest nic těhu jsem nakonec nebyla
záleží na citlivosti testu,ale zkušenější poradí víc a nejlepší je dojít si na krev ![]()
Mamatest ano- souhlasim,ukazal mi tehu brzo
rapiclear ne-byla jsem tehu a neukazal mi to
Medvídek Pú píše:
Ikdyž já jsem na tom teď špatně = mini potrat, tak to dnes nazval Dr.Tobě přeji vše OK
Mrzi me to a preju ti at si brzo v poradku a at se brzo zadari
když jsem těhotná nebyla, RapiClear mi ukázal //, kdežto mamatest nic. Když jsem těhotná byla, RapiClear mi ukázal prázdno a mamatest slabě //
takže Mamatestu věřím víc ![]()
kacerval píše:Medvídek Pú píše:Mrzi me to a preju ti at si brzo v poradku a at se brzo zadari
kéééž by…děkuji!!! ![]()
Ahoj holky,
jsem tu nová a jenom reaguji na Vaše příspěvky. Vzhledem k tomu, že se mi podařilo otěhotnět až po 4 letech snažení, o těhotenství a těhot.testech jsem hodně přečetla. Testů jsem za ty roky vyzkoušela moc. Ať už těhotenských nebo ovulačních. Naposledy jsem testovala RapiClear Comfort ultra -29 den od poslední menstruace POZITIVNÍ
Testovala jsem 27 den,ale to byl výsledek negativní. Je potřeba myslet na to,že hcg se zdvojnásobuje po 48-72 hodinách a moč musí být koncetrovaná tzn.ranní a nebo během dne odebraná s odstupem 2hod po užití tekutin. Na toto je potřeba myslet zvláště v ranném stádiu těhotenství.
Snad jsem trochu pomohla?!
Přeji mnoho pozitivních výsledků!!!
Přikládám foto ![]()