Těhotná? Ano nebo jo :-) Nevím?!

11.6.11 11:12

Těhotná? ano nebo jo :-)) nevím?!

Krásné sobotní ráno přeji všem:-)
Chtěla bych poprosit o Vaše názory a zkušenosti, jsem docela zmatená z to co se děje. Popíši Vám svůj příběh.
9.března 2011 jsem po 8-mi letech vysadila HA.První MS se dostavila po 30ti dnech, druhá po 28mi dnech a třetí zatím nic (dnes je to už 32 den), ale
25-tý den od začátku poslední menstruace se mi objevil slaboučký (spíše jednorázový) nahnědlý výtok. 27 den jsem měla šíílenou migrénu, 28 den jsem to nedostala a stále přetrvával slaboučký výtok, spíše při močení. Tak jsem si 29tý den udělala test, Vyšel se slaboučkou //,ale asi až po 5minutách, tak jsem se testovala denně (asi jsem blbka co?) Dnes 32 den od poslední MS jsem udělala testy dva. Jeden vyšel a druhý ne, tak jsem DOST nervózní co to je? máte prosím zkušenosti? Navíc se mi zdá, že // vůbec nesílý a všecky se mi objevují po limitu :-? :roll: , cca po 5 minutách. Děkuji za vaše názory a přeji krááásný víkend. Pro posouzení přikládám foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1943
11.6.11 11:20

Máš pravdu,jsou tam čárky,ale slaboučké.A když říkáš,že se objevily až po limitu,tak bych řekla,že těhotná nejsi.Ale zkoušej to dál.Bůh ví :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
11.6.11 11:21

Já vidím sílícího ducha :palec: . Držím palce :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4263
11.6.11 11:21

Nevím, jestli pomůžu, ale mně se čárky, i když slabé objevily vždy hned a pak se během pár minutek jen dobarvily do syté růžové. Poprvé jsem testovala 25DC a měla jsem podobně slabé čárky jako ty, 32DC už jsem ale měla kontrolní výraznější než tu první. Každá jsme jiná a na různých testech ti to vyšlo pozitivně, i když slabě…což úplná náhoda nebude. Pokud čárka slábne, může to značit ukončení těhotenství. Netestuješ ale stejné testy, takže to nejde srovnat. Zašla bych v pondělí na krevní test. Zjistí ti hladinu hcg a podle toho už se můžeš řídit. Znám holčiny, které neměly pozitivní test až do 9tt. Na všech je ale ,,něco" vidět. Takže buď gynda nebo krev :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
11.6.11 11:22

To jsou 25tky?Já mám pocit,že podle fota ta čárka sílí,ale může to být jen subjektivní dojem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
11.6.11 11:22

Ahoj, nějaký dušíky tam vidím :-D ,hlavně na tom z dnešního dne :-) Já osobně bych vyzkoušela Mamatest 10 s ranní močí,ten je dost citlivý a dost používaný :lol: Tak držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
11.6.11 11:25
janet9 píše:
Máš pravdu,jsou tam čárky,ale slaboučké.A když říkáš,že se objevily až po limitu,tak bych řekla,že těhotná nejsi.Ale zkoušej to dál.Bůh ví :lol: :kytka:

No kazdy asi ma jinou zkusenost ja mela u obou deti carku a z po limutu a jedne je 5let a druhe 5 mesiiců :palec: :palec:

Za me urco jsi tehotna a dle obrazku carka síl..kazdemu roste hcg jinak rychle..me rostlo pomaleji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
11.6.11 11:33

Já myslím, že by to těhu být mohlo. Ty testy jsou 25tky, ten Gravitest určitě, tím jsem testovala i já. Asi nezbyde nic jiného, než to zkoušet dál třeba ob dva dny (a třeba citlivějším 10 testem) nebo si zajít jako samoplátce na krev na přítomnost HCG.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
11.6.11 11:34

Podle mě čárka sílí :palec: těhulka nejspíš budeš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.11 11:36

Moc všem děkuji za názory. Ty světle modré jsou Gravitesty a jen pro zajímavost jsem včera zkusila Mamatest a dnes Rapiclear (na fotce) Ještě jsem zapoměla doprat, že od včerejšího večera mám lehonké pobolívání bradavek a sem tam mě píchne v pravém podbříšku… A není to na gyndu brzy, kdybych šla v pondělí? To bude 34dní od poslední MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
11.6.11 11:37

Já myslím, že je to určitě těhu, jsou to krásně viditelné čárečky s sílí :kytka: Držím palečky!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.11 11:37
nikitanikita píše:
janet9 píše:
Máš pravdu,jsou tam čárky,ale slaboučké.A když říkáš,že se objevily až po limitu,tak bych řekla,že těhotná nejsi.Ale zkoušej to dál.Bůh ví :lol: :kytka:

No kazdy asi ma jinou zkusenost ja mela u obou deti carku a z po limutu a jedne je 5let a druhe 5 mesiiců :palec: :palec:

Za me urco jsi tehotna a dle obrazku carka síl..kazdemu roste hcg jinak rychle..me rostlo pomaleji :hug:

moc děkuji, také jsem četla že každému roste hcg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
11.6.11 11:38

Brzo to určitě není :-) naberou ti krev na HCG a možná už udělají i UTZ :-) A budeš hned klidnější a vědět na čem si :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.11 11:39
Medvídek Pú píše:
Moc všem děkuji za názory. Ty světle modré jsou Gravitesty a jen pro zajímavost jsem včera zkusila Mamatest a dnes Rapiclear (na fotce) Ještě jsem zapoměla doprat, že od včerejšího večera mám lehonké pobolívání bradavek a sem tam mě píchne v pravém podbříšku… A není to na gyndu brzy, kdybych šla v pondělí? To bude 34dní od poslední MS.

ten RapiClear mě dnes ráno zklamal i jsem to obrečela, údajně je spolehlivý - nemáte některá zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
11.6.11 11:39
Medvídek Pú píše:
Moc všem děkuji za názory. Ty světle modré jsou Gravitesty a jen pro zajímavost jsem včera zkusila Mamatest a dnes Rapiclear (na fotce) Ještě jsem zapoměla doprat, že od včerejšího večera mám lehonké pobolívání bradavek a sem tam mě píchne v pravém podbříšku… A není to na gyndu brzy, kdybych šla v pondělí? To bude 34dní od poslední MS.
Řekla bych, že je to hodně brzy, pokud nejsou problémy…objednávala bych se až někdy kolem 8.tt (podle poslední MS), aby bylo na UZ určitě viditelné srdíčko :palec:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex