Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, já jsem takovéhle čárky měla až cca 10 dní po „vynechané“ menzes (já jsem slabou menzes měla) a byla jsem těhu a malej už má 2,5 roku
Podle mě jsi těhotná a HCG (aby čárka sílila) roste co 2-3 dny, takže testuj ob den, aby byl vidět ten rozdíl. Jo a já čárky krásně vidím a sílí ![]()
Oproti jiným holkám, které sem dávají sněhobílé testy a chtějí hledat ducha, máš moc pěkné a zřetelné čárky ![]()
A testuj stále stejným druhem testu.
Bajča píše:
no já nevím ,čárka možná trošku ztmavla ale po zpoždění si myslím že by měla ztmavnout už více,ale kdo ví.jo a já byla minule na gindě den před zpožděním(nejsem vadná ale měla jsem tam cestu) a už mi dokázal říct že jsem těhu aže je to v děloze a to mi na začátek stačilo
tak teď vůůůbec nevím
ale díky za příspěvek. Mám zpoždění teprv 4 dny
jo taky si myslím že falešně pozitivní všechny rozhodně nejsou ![]()
Páni čárky jsou krásně vidět a je jasný, že sílí..podle mě je to tam…já takové silné měla až po hodně dlouhým zpoždění ![]()
no viděl tam samo jen tečku ale řekl že na tom místě přesně bývá těhu a prý v kombinaci s pozitivním testem mi těhu potvrdil.no ale ideální je 10 až 14 dní po vynechání,to mi říkal nedávno
Ještě k čárkám - já nikdy neměla čárky, pokud jsem něbyla těhotná. Měla jsem snad všechny příznaky, ale test sněhobílý a těhu jsem nebyla. Čárky opravdu vylezou jen v případě těhotenství. Ale někdy těhu odejde s opožděnou menzes, proto je dobré testovat až po vynechání, což je tvůj případ
Kup si digitální clearblue, ten ti rovnou ukáže + nebo - a taky jak dlouho jsi těhu a nebudeš muset hledat čárky
A na gyndu až cca 2 týdny po vynechání, aby bylo něco vidět. Přeju hodně štěstí ![]()
Já mám ten problém taky. takto zřetelná druhá čárka vždy vyleze až po limitu, akorát já jsem MS dostala a normální, žádné slaboučké krvácení
Ale mám to samé, co ty. V letáčku píší, že po 5 minutách se výsledky odečítat nemají, ukazují někdy falešně pozitivní ![]()
Příspěvek upraven 11.06.11 v 12:41
přesně jak tu někdo píše,já taky razím názor že falešně pozitivní testy nejsou,ale prostě to těhu nevydrží
Balalajka píše:
Ahoj, já jsem takovéhle čárky měla až cca 10 dní po „vynechané“ menzes (já jsem slabou menzes měla) a byla jsem těhu a malej už má 2,5 rokuPodle mě jsi těhotná a HCG (aby čárka sílila) roste co 2-3 dny, takže testuj ob den, aby byl vidět ten rozdíl. Jo a já čárky krásně vidím a sílí
Oproti jiným holkám, které sem dávají sněhobílé testy a chtějí hledat ducha, máš moc pěkné a zřetelné čárky
A testuj stále stejným druhem testu.
testovat určitě budu, s přítem jsme zatím nejvíc šťastní, ikdyž není potvrzení od Dr. Moc si mimi přejem. Kéž by to vyšlo byla bych nejšťastnější!!!
zlatuna píše:
Já mám ten problém taky. takto zřetelná druhá čárka vždy vyleze až po limitu, akorát já jsem MS dostala a normální, žádné slaboučké krváceníAle mám to samé, co ty. V letáčku píší, že po 5 minutách se výsledky odečítat nemají, ukazují někdy falešně pozitivní
to je mi moc líto a věřím, že to bolí. Ale taky jsem četla někde na diskuzích, že v tomto případěotěhotnělo spousta holek hned následující měsíc, ale nevím co je na tom pravdy. A po kolika dnech zpoždění jsi MS dostala?
HOLKY to je neuvěřitelné, musím se s váma podělit o radost - né moji ale sestry. Před cca hodinou se jí narodil chlapeček. Šel císařem, měla měsíc do termínu - vůbec ještě nevím co se dělo atd. Je to čerstvá zpráva
Malej má 2600g a 47cm
![]()
zlatuna píše:
Já mám ten problém taky. takto zřetelná druhá čárka vždy vyleze až po limitu, akorát já jsem MS dostala a normální, žádné slaboučké krváceníAle mám to samé, co ty. V letáčku píší, že po 5 minutách se výsledky odečítat nemají, ukazují někdy falešně pozitivní
A ty máš pozitivní test i po menzes? Já měla klasickou menzes, akorát o něco slabší a kratší (ale já ji mám normálně dost silnou a dlouhou 7-8 dní) a normálně jsem červeně krvácela cca 4 dny a byla jsem těhotná a zjistila jsem to až po tý „menzes“, protože mě stále bolela prsa. A těhu test byl pozitivní až po limitu a slabý.
Poslední oficiální menzes jsem měla 11.2. a těhu zjistila až 26.3. a čárka byla slabá, asi jako na posledním testu, který má zakladatelka diskuze. Takže vše je možné
Jak já jsem šťastná, že jsem skoro nic nevěděla a hned po prvním testu, i když po limitu a slabým jsem ani na okamžik nezaváhala a věřila ![]()
Medvídek Pú píše:
Krásné sobotní ráno přeji všem:-)
Chtěla bych poprosit o Vaše názory a zkušenosti, jsem docela zmatená z to co se děje. Popíši Vám svůj příběh.
9.března 2011 jsem po 8-mi letech vysadila HA.První MS se dostavila po 30ti dnech, druhá po 28mi dnech a třetí zatím nic (dnes je to už 32 den), ale
25-tý den od začátku poslední menstruace se mi objevil slaboučký (spíše jednorázový) nahnědlý výtok. 27 den jsem měla šíílenou migrénu, 28 den jsem to nedostala a stále přetrvával slaboučký výtok, spíše při močení. Tak jsem si 29tý den udělala test, Vyšel se slaboučkou //,ale asi až po 5minutách, tak jsem se testovala denně (asi jsem blbka co?) Dnes 32 den od poslední MS jsem udělala testy dva. Jeden vyšel a druhý ne, tak jsem DOST nervózní co to je? máte prosím zkušenosti? Navíc se mi zdá, že // vůbec nesílý a všecky se mi objevují po limitu![]()
, cca po 5 minutách. Děkuji za vaše názory a přeji krááásný víkend. Pro posouzení přikládám foto.
Jestli je neponořuješ nějak víc, aby to byla vyteklá barva, tak to vypadá nadějně na dušíka ![]()
Skoč si v pondělí na krev, stojí 200 kč, HCG je v ní dřív než v moči a dozvíš se to za pár hodin ![]()
Palina.zl píše:
Já vidím sílícího ducha. Držím palce
souhlasím, čárky sílí, i když jen nepatrně, testovala bych ob den
Držím palce ![]()