Mamatest proužky a tyčinka

1265
28.10.11 08:06

mamatest proužky a tyčinka

ahoj mám otázku ve středu jsem si dělala test byl to mama test proužky vyšla mi tam druhá čárka růžová pěkně viditelná dnes jsem si dělala další test to byl mamatest ta tyčinka a vyšel mi stejný výsledek myslela jsem že má čárka sílit ale je skoro stejná možná o něco víc vybarvená a tak se chci zeptat jestli to může být tím že jsou to jiné tipy testů ale stejná citlivost a firma moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11689
28.10.11 08:20

No píšeš, že byla pěkně viditelná, třeba už ta čárka sílit nemá :-) Jinak gratuluji k těhotenství :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
28.10.11 08:24

no silnější by být měla je to takový ten střed jsem 3 dny po vynechání když jsem si dělala testík když jsem byla těhotná poprví tak mi tam okamžitě vyšla dálnice to jsem byla asi 6 dní po vynechání já právě myslela že ta čárka bude silnější i když je to jiný tip i když je to stejná firma a hlavně citlivost. A moc děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
28.10.11 09:33

No tak mrkni na obal - teďka se už většinou proužky prodávají jen s citlivostí 10IU/ml a tyčinky jsem viděla obojí 10 i 25 IU/ml… tak to třeba bude tím…navíc jsi mohla večer třeba víc pít… buď ráda, že čárku máš a tím je vyřešeno - každý těhu je jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
28.10.11 09:45

tyčinka je taky 10 ale máš pravdu jsem ráda že čárku mam mam tu eště jeden test tak ho udělám pozítří a uvidim každopádně jsem moc ráda že to vyšlo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mosinka
28.1.12 18:47

Rada

holky chci se zeptat co znamena jen jedna čárka na testu mamatest 10 delala jsem ho ve ctrtek vysel negativni ale mam ruzovy vytok a menstruaci jsem dostala ale i po ni homam ruzovy taky..tak nevite co s tim?

• Citovat
  • Upravit
mosinka
28.1.12 18:51

rada

v navodu bylo že jedna čarka a zadna dalsi znamená negativni tak nevim..

• Citovat
  • Upravit
maruskaondrus
5.11.12 17:58

rada

Ahoj,
snažíme se s přítelem o mimi, poslední menstruaci jsem měla 25.září od té doby jsem měsíčky nedostala, měla jsem je dostat už před 11 dny. Ovšem nic test jsem si dělala asi 3 a pořád negativní jen jedna čárka, bolí mě v podbříšku, chodím pořád čůrat a mám citlivý bradavky.
Myslíte že je to těhu, nevím co dělat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí