Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky, dnes jsem byla v CAR protože mně bolelo břicho na leve strane podbřišku… Doktor mi udělal test na zanety, a HCG.
zaněty - negativní
HCG-1.53
co to znamena? myslíte že nejsem tehotna ? když to ukazuje 11 dpo 1.53 nebo je to ješte relativně brzy?
![]()
halabala píše:
ahoj holky, dnes jsem byla v CAR protože mně bolelo břicho na leve strane podbřišku… Doktor mi udělal test na zanety, a HCG.
zaněty - negativní
HCG-1.53co to znamena? myslíte že nejsem tehotna ? když to ukazuje 11 dpo 1.53 nebo je to ješte relativně brzy?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1.53??Do pěti nebo deseti se bere výsledek jako negativní ne?
1,53 je negativní. V některých laboratořích je pozitivní krev až na 10hcg. ![]()
Ale i tak je to moc brzy, zkusila bych si nechat nabrat krev (jako samoplátce) třeba za 4 dny.
Já měla 9den po ET - tudíž 13DPO hcg 29
tak zkus za dva dny krev jako samoplátce ![]()
těhotensky test je citlivější nez z krve?
protože mně mamatest 10 ukazuje slabou druhou čarku, ale vidět je normalně jen to není dálnice ![]()
já se do toho vubec nevyznám
![]()
tak to jsi mněla 9 DPO vyšší hcg z krve než ja po 11 DPO? KDYŽ TVUJ HCG BYL 29 ![]()
já se do toho vubec nevyznám
![]()
tak to jsi mněla 9 DPO vyšší hcg z krve než ja 11 DPO? KDYŽ TVUJ HCG BYL 29 ![]()
Příspěvek upraven 24.10.11 v 13:36
Tak ono to hcg od odběru zase už narostlo, takže věřím že ti mamatest ukazuje…mě ukazoval už od 10DPO ducha taky ![]()
halabala píše:
protože mně mamatest 10 ukazuje slabou druhou čarku, ale vidět je normalně jen to není dálnice
a držela jsi ho ve vzorku moči jen tři vteřiny ?
halabala píše:
protože mně mamatest 10 ukazuje slabou druhou čarku, ale vidět je normalně jen to není dálnice
a držela jsi ho ve vzorku moči jen tři vteřiny ?
halabala píše:špatně čteš
já se do toho vubec nevyznám![]()
![]()
![]()
tak to jsi mněla 9 DPO vyšší hcg z krve než ja 11 DPO? KDYŽ TVUJ HCG BYL 29
onionka píše:halabala píše:a držela jsi ho ve vzorku moči jen tři vteřiny ?
onionka píše:halabala píše:a držela jsi ho ve vzorku moči jen tři vteřiny ?
Ne vzdy ho tam držím tak 10 vteřin, jak to je napsano na tom letaku… a ta čarka je tlusta není tenka a jasně ružová
halabala píše:onionka píše:halabala píše:a držela jsi ho ve vzorku moči jen tři vteřiny ?
protože mně mamatest 10 ukazuje slabou druhou čarku, ale vidět je normalně jen to není dálniceonionka píše:Ne vzdy ho tam držím tak 10 vteřin, jak to je napsano na tom letaku… a ta čarka je tlusta není tenka a jasně ružováhalabala píše:a držela jsi ho ve vzorku moči jen tři vteřiny ?
No jenže mamatest 10 se má držet jen 3 vteřiny.
Dřív to bylo i v letákách a ted jak v které krabičce. V jedné je 3 a v druhé 10.