HCG 11 DPO

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36
24.10.11 16:30

kolik jsi mněla ty toho pregnylu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
24.10.11 16:31
halabala píše:
ahoj mněla jsem 5000 jednotek pregnylu, a držel se na testu 9 dní .. ted už ho nemám .

tak uvidíš, zda ten pozitivní dělal zbytek z injekce, nebo už se produkuje z miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
24.10.11 16:32
halabala píše:
kolik jsi mněla ty toho pregnylu?

já neměla pregnyl ale ovitrelle a ten odpovídá 6500 jednotkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
24.10.11 16:35

jo ja vím, uvidím no musím počkat doktor říkal že na testy je ješte moc brzy.. ja si myslím že ten 14 dpo by mi to už mohlo něco ukazat myslím silnejsí čarku když jsem opravdu tehu… protože ted je to jen duch
ted se už hlavně nemuzu stresovat, a nemyslet moc na to. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
24.10.11 16:39
halabala píše:
jo ja vím, uvidím no musím počkat doktor říkal že na testy je ješte moc brzy.. ja si myslím že ten 14 dpo by mi to už mohlo něco ukazat myslím silnejsí čarku když jsem opravdu tehu… protože ted je to jen duch
ted se už hlavně nemuzu stresovat, a nemyslet moc na to. :cry:

Jsme na tom úplně stejně :-P a bereš utrogestan? já mám ve středu udělat test, když bude negativní, mám vysadit utrogestan, aby přišla ms. nemyslet na to mi nejde. Ovu jsem měla 36 hodin po píchnutí takže 13.10.ráno, zítra budu 12 dpo, to by mělo už něco ukázat, jisté, že to nebude už z injekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
24.10.11 16:43

ja jsem musela vysadit ptotože mne pobolíva v podbřišku.
tak a víš mi poradit ? když jsem tedy mněla inseminaci 13.11 ve čtvrtek v 1130. a hodku před inseminaci mi pichli pregnyl 5000 jednotek
tak dnes nejsem 11 dpo ale jen 9 dpo ? jelikoz po te injekci ovu nastava az 2-3 den ? nebo jak ?
moc ti přeju at se ti to podaří ! to byla taky tvoje první IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
24.10.11 16:47
halabala píše:
ja jsem musela vysadit ptotože mne pobolíva v podbřišku.
tak a víš mi poradit ? když jsem tedy mněla inseminaci 13.11 ve čtvrtek v 1130. a hodku před inseminaci mi pichli pregnyl 5000 jednotek
tak dnes nejsem 11 dpo ale jen 9 dpo ? jelikoz po te injekci ovu nastava az 2-3 den ? nebo jak ?
moc ti přeju at se ti to podaří ! to byla taky tvoje první IUI?

můžu se zeptat kde ti dělali IUI? mně je divný, že ti píchli pregnyl a do hodiny si šla na IUI. většinou se píchá když má folikul kolem 20 mm a jdeš tam za 36 hodin. to se očekává ovulace a proto ti tam šoupnou spermijky. V tu chvíli totiž neumím poznat, kdy jsi opravdu měla ovu. Neměříš si teplotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
24.10.11 16:51

v plzni natalartu … ja nevím no síce jsem pak po insemianci četla na netu že to každe dělali tak jak to píšeš :think: :think:
Po inseminaci mi doktor říkal že druhy den musíme mít s partnerem pohl. styk tak to i bylo.. no tak nevím. folikul byl 18mm a byl jeden
Ted jsem byla zase v CAR a říkal že mam vysokou sliznici 11 cm, nevís co to znamena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
24.10.11 16:52

jo a BT si měřím a každe rano mam 37,4 nebo 37,1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
24.10.11 16:58
halabala píše:
v plzni natalartu … ja nevím no síce jsem pak po insemianci četla na netu že to každe dělali tak jak to píšeš :think: :think:
Po inseminaci mi doktor říkal že druhy den musíme mít s partnerem pohl. styk tak to i bylo.. no tak nevím. folikul byl 18mm a byl jeden
Ted jsem byla zase v CAR a říkal že mam vysokou sliznici 11 cm, nevís co to znamena?

vysoká sliznice je moc dobrá. znamená že mimi má kde hnízdit, když je nízká ani se nezahnízdí. ale v tuto chvíli to nemůže ukazovat, zda jsi těhu. Hele je mi to divný, podle mně IUI bylo udělaný zvláštně. Nejsem doktor, ale aby ti udělal IUI hned po píchnutí a ještě vám doporučil styk doma, vždyt to měl udělat on. spíš mi přijde, že se mu to nechtělo dělat v sobotu. já nevím. těžko říct, ale po injekci přichází opravdu ovu po 36 hodinách, takže pouze opravdu teoreticky kdybys kolem pulnoci z pátka na sobotu ovulovala, tak bys v ted byla 10 DPO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
24.10.11 17:02

že jo? já si to taky myslím že to bylo divné :think: :think: :think:
ach jo, snad se i přesto povedlo… no uvidim . no ano dnes by to opravdu mohlo byt jen 10DPO a od injekce 11 DPO
takže testnu v patek a už snad bude jasno… dej vědet zítra , a jaky test si dělas jakou znacku? ja mama doma mamatest 10 , chci koupit nějaky lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
24.10.11 17:07
halabala píše: že jo? já si to taky myslím že to bylo divné :think: :think: :think:
ach jo, snad se i přesto povedlo… no uvidim . no ano dnes by to opravdu mohlo byt jen 10DPO a od injekce 11 DPO
takže testnu v patek a už snad bude jasno… dej vědet zítra , a jaky test si dělas jakou znacku? ja mama doma mamatest 10 , chci koupit nějaky lepší.

já myslím, že lepší není, mamatest 10 je opravdu nejlepší. doporučují testovat jednou značkou. a nebylo to tak, žes třeba řekla, že tu inj chceš od nich píchnout? já si ji totiž píchla večer sama doma do břicha. jinak to nechápu. Příště bych jim toto řekla, nebo změnila car. Žádný mazlení, jdu o tebe. ale jak říkáš třeba se povedlo. Pokud máš HCG 1.53, tak doporučuju jdi na krev i zítra, není nic lepšího než jít za 225 Kč jako samoplátce, pokud bude nižší - jasné zbytkové, pokud vyšší můžeš jásat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
24.10.11 17:15

ne sama jsem si to nevyžadala, ja pořadne ani nevědela co to je pregnyl a že mi vubec neco pichnou :think:
Příšte jim to určite řeknu když se nepovede. ja pockam jeste tyden a pak si si dam vzít zase krev ..
ja pravě testuji každy den rano uz 4 dny s mamatestem .
Tak ho necham, a uvidím jestli ta čarka bude sílit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
24.10.11 17:17
halabala píše:
ne sama jsem si to nevyžadala, ja pořadne ani nevědela co to je pregnyl a že mi vubec neco pichnou :think:
Příšte jim to určite řeknu když se nepovede. ja pockam jeste tyden a pak si si dam vzít zase krev ..
ja pravě testuji každy den rano uz 4 dny s mamatestem .
Tak ho necham, a uvidím jestli ta čarka bude sílit

přesně tak, dělám to stejně :lol: takže zítra ráno tady, papapapapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.11 20:03

pokud ti jej píchly v den inseminace s folikulem jen 18mm mohla bys být dnes jen 9 DPO pokud opravdu k ovu došlo a folikul byl zdravý,protože byl ješte moc malý,jinak je to zvláštní postup inseminace a nikde a nikdy sem se stím nesetkala,tvá hodnota HCG je v tuto chvíly negativní a místo testu ti doporučuju investovat ty dve stovky jako samoplátce a skočit si na krev,klidně už zítra ,a budeš mít jasný výsledek ,myslím že si nekde psalaže přítel má pomalejší spermije, už proto bych tomu moc šancí nedávala,ale šance tam je, nezakládej nové a nové diskuze,užívej trochu klidu a tolik se nestresuj ,co se má stát stane se anijak víc to neovlivníš,jak píšu jdi na tu krev 200 není tolik to protestuješ a pořád s toho nebudeš moudrá :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex