Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anonymní píše:
pokud ti jej píchly v den inseminace s folikulem jen 18mm mohla bys být dnes jen 9 DPO pokud opravdu k ovu došlo a folikul byl zdravý,protože byl ješte moc malý,jinak je to zvláštní postup inseminace a nikde a nikdy sem se stím nesetkala,tvá hodnota HCG je v tuto chvíly negativní a místo testu ti doporučuju investovat ty dve stovky jako samoplátce a skočit si na krev,klidně už zítra ,a budeš mít jasný výsledek ,myslím že si nekde psalaže přítel má pomalejší spermije, už proto bych tomu moc šancí nedávala,ale šance tam je, nezakládej nové a nové diskuze,užívej trochu klidu a tolik se nestresuj ,co se má stát stane se anijak víc to neovlivníš,jak píšu jdi na tu krev 200 není tolik to protestuješ a pořád s toho nebudeš moudrá[/citance]
naprostej souhlas
hm, tak dneska rano uz mam ducha skoro neviditelneho… takže asi nic no… holt ta inseminaci nebyla provedena jak mněla byt…
![]()
necham to tak…už to nema cenu
halabala píše:
hm, tak dneska rano uz mam ducha skoro neviditelneho… takže asi nic no… holt ta inseminaci nebyla provedena jak mněla byt…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
já měla úplně sněhobílo. ještě zítra utroš a pak clostík a iui. se zadaří. já to nevzdávám. a u tebe bych to vůbec nenazývala IUI. Změn car, v plzni chválí nějaký IVF institut. tak šupky tam.
halabala píše:
hm, tak dneska rano uz mam ducha skoro neviditelneho… takže asi nic no… holt ta inseminaci nebyla provedena jak mněla byt…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
já měla úplně sněhobílo. ještě zítra utroš a pak clostík a iui. se zadaří. já to nevzdávám. a u tebe bych to vůbec nenazývala IUI. Změn car, v plzni chválí nějaký IVF institut. tak šupky tam.
halabala píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tak ani klasická a správne provedená inseminace ti nezaručí uspech to ani umělý oplodnení není o tom že proste na stopro otěhotníš,
,jednou se to povede, změnila bych CARi tveho gynekologa, který mohl vedet že tekutina muže znamenat poovulační stav,a netě hnát na krev kvuly mimodeložnímu tehotenství, pokud jeto ovšem pravda,a trošku si to neobarvila
,ale jsi dnes teprve 10 DPO takže máš ješte stále šanci
Anonymní píše:halabala píše:tak ani klasická a správne provedená inseminace ti nezaručí uspech to ani umělý oplodnení není o tom že proste na stopro otěhotníš,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
necham to tak…už to nema cenu,jednou se to povede, změnila bych CARi tveho gynekologa, který mohl vedet že tekutina muže znamenat poovulační stav,a netě hnát na krev kvuly mimodeložnímu tehotenství, pokud jeto ovšem pravda,a trošku si to neobarvila
,ale jsi dnes teprve 10 DPO takže máš ješte stále šanci
přesně tak, jsi 10 DPO nebo 11 to je jedno, hodně holek tu píše, že měly negativní testy a potom až třeba po 2 dnech 14 DPO pozitivní, takže i když tohle hnusný počasí moc nepomáhá, nevzdávejme to!!
skusím test ješte v neděli, stejne uz doma zadny test nemam
:ě No a nemužu to uplně vyloučit , možna že tehotna jsem …
Pravěže muj gynekolog je perfektní vždycky mi všechno podrobně vysvětli.
S přítelem jsme se domluvili tak, že už na další inseminaci tak brzo nepujdu. Mam problemy , od inseminaci mně bolí každy den podbřišek, udělali se mi ti srusty.. a vím že pred inseminaci jsem byla 100% v pořadku a nic mi nebylo.
Zkusíme to normalní cestou on bude brat vitamin E a Energy man, a já orissa protože mam nepravidelní cyklus. No a pak po pul roku když se nezadaří, tak už to budeme řešit jinde. V jinem CAR
promin ale inseminace ti nic zpusobit nemohla je to jako sex, a je lepší mít i 3 inseminace po sobe, telo si zvykne na hcg a pak ho chce vytvářet, nám se povedla druhá, samozdřejme musíš mít laparoskopii abys vedela že máš pruchodné vejcovody amá to smysl, ted te bolí podbříšek, aco pak budeš delat v tehu, kdy je to mnohem horší to rozpínání,anebo u umeleého cyklu ivf, inseminace opravdu nic není
Ahoj, holky můžete mi některá poradit?
Jsem po 2.IVF,zavedena dvě třídenní embryjka, od 6.dne mám slabě pozitivní těhu test a 9.den jsem nevydržela a zašla na krev jako samoplátce a HCG v krvi bylo 53
. Myslíte, že je to akorát? Ofiko jdu na krev teď ve středu, to je 14dní od ET. Dnes jsem dělala lady comfort těhu test a bylo vidět, že čárka trochu zesílela.
Pravidelně navečer mě tlačí podbřišek. Beru utrouše a prednison. Myslíte, že se můžu radovat? Víte někdo, kdy se stopro potvrdí těhu? Snad to už konečně vyjde
Děkuju všem
@Janáseček Měla jsem to podobné. 6 den po ET jsem chytla šílený hyperstimulační syndrom, takže jsem nastoupila do nemocnice. Na příjmu jsem si vyprosila i zjištění HCG. Bylo tuším 76, ale měla jsem 5 denní embryjko. Strašně jsem se bála se radovat a jak mi průběžně dělali krevní testy, tak jsem pořád zkoumala jestli se správně navyšuje atd.
Lékaři byli samozřejmě opatrní. Dokud to nebude vidět na UTZ, tak to berou jako biochemické. Ale vyšlo to.. Takže, (klepu na dřevo) to vidím na dobré cestě a držím palce ![]()
Děkuju
nevíš, kdybych zašla zítra na krev, kolik by tak hcg mělo být? nemůžu se dočkat středy. netušíš, jak hcg stoupá?
@Janáseček No mělo by se tuším cca co 2-3 dny zdvojnásobit. U mně to bylo na hranici. Pořád jsem to studovala a nervovala se. Lékařům se to zdálo málo, i vnitřní nález nic moc a výsledek má teď 11 měsíců ![]()
Já nevím, možná vydržím do té středy
Tak když já jsem měla třídenní embryjka, tak to by snad tomu 9.dni po ET těch 53 odpovídalo. Jsem jak blázen, pořád lovím v nějakých tabulkách, na umělinkách jsem našla, že by to mělo být průměr 48, tak musím doufat.
Ve středu, to bude tedy o čtyři dny déle, tak by měla být hodnota kolik? no matika, to mi nikdy nešlo ![]()
@Janáseček Já vím, že to čekání je šílené. Ale zkus to vydržet, určitě to bude dobré
Taky jsem pořád dumala nad těmi hodnotami a stejně mi to bylo k ničemu. Je také rozdíl v hodnotách, pokud se chytne 1, nebo obě. Když jsem byla v nemocnici, tak mi volali z CAR (nevěděli, že tam jsem) a já jsem jim hned celá vystresovaná všechno vytroubila, že to určitě nebude v pořádku, když ty hodnoty nejsou takové a makové
Dr. mi řekl, že se na to mám úplně vykašlat, že oni zjišťují HCG jen na počátku a pak postupují dle nálezu na UTZ. Do nemocnice jsem nastoupila v neděli, v pátek při propuštění nebylo nic vidět, takže doktor krčil rameny a v pondělí na kontrole v CAR už byla na ultrazvuku tečka. Takže vážně zůstaň v klidu..