Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já jsem z toho jelen
tak tvoje HCG 3.6 9 dpo
A MOJE :1,53 11 DPO JE TEDY MNOHEM menší…
to tehu asi nebude, nemám šanci… ![]()
Já jsem z toho jelen
tak tvoje HCG 3.6 9 dpo
A MOJE :1,53 11 DPO JE TEDY MNOHEM menší…
to tehu asi nebude, nemám šanci… ![]()
tak to jsem nevědela, zítra rano zkusím 3 vteřiny… a když to tedy neukaže ani ducha tak nejsem tehotná…
No je to možny že když to držím 10 vteřin je to falešny, ale ja ty testy dělam rano i vecer a //
halabala ne každý má ve stejný DPO stejné HCG
takže žádný stres, test je //, ta zkus pozítří krev uvidíš že vyrostlo
![]()
NO nakonec zadny test ti s tak nizkym HCG neukaze jasne ruzovou carku…ani kdybys mela hodnotu vyssi nez rano. takze spis jestli to tam nezkonili a nemas 153HCG s ne 1,53.
to se taky stava.
Holky prosimvás jsem 11DPO a neměla jsem doma těhu test tak zkusila ten OVU a je pozitivní. Čárka je silnější než kontrolní. Myslíte že je šance na těhu ?
já jsem ty vysledky viděla a bylo tam 1.53 tak ja jeste počkam alespon do neděle a uvidim to už test ukaže..
halabala píše:
Já jsem z toho jelentak tvoje HCG 3.6 9 dpo
A MOJE :1,53 11 DPO JE TEDY MNOHEM menší…to tehu asi nebude, nemám šanci…
Ale já nevím, kdy přesně byla ovu.Typuju, že byla možná až tak 2 dny po styku, takže to HCG může být i 7 nebo 8 DPO. To nemůžeš srovnávat, každý to má jinak, záleží jak se vajíčko zavrtá do sliznice atd. Buď v klidu, hlavně, že to nebyla nula.Bude to dobrý, uvidíš
.
Aha, takže když ja byla na inseminaci 13.10 pichli mi pregnyl , tak ovu byla jen za 2 dny takze ja vlastne dnes nejsem 11 dpo ale 9 DPO..?
![]()
Anonymní
určitě, ovu testy ukazujou i těhotenství, a čárky jsou silnejsi než na těhu testu,takže já myslím, že určitě. ![]()
V tomto ti opravdu neporadím. Nevím za jak dlouho po pregnylu dochází k ovulaci
. Já jsem otěhotněla přirozeně, takže s tímto zkušenosti nemám. Zkus testovat za pár dní nebo si skoč na HCG jako samoplátce a uvidíš jak roste.
halabala píše:
Aha, takže když ja byla na inseminaci 13.10 pichli mi pregnyl , tak ovu byla jen za 2 dny takze ja vlastne dnes nejsem 11 dpo ale 9 DPO..?![]()
![]()
ahoj halabala, psaly jsme si na jiné diskuzi o víkendu. psala jsi v sobotu že jsi 9 DPO a test pozitivní. Kolik ti píchali pregnyl a pokud 13.11. tak bych řekla, že to byl pořád pregnyl. Já měla ve středu tzn.7 den po píchnutí 10.5 HCG a ve středu jsem měla ještě minimální čárku. V neděli konečně bez čárky. Takže mně vyprchal po 11 dnech.
halabala píše:
Aha, takže když ja byla na inseminaci 13.10 pichli mi pregnyl , tak ovu byla jen za 2 dny takze ja vlastne dnes nejsem 11 dpo ale 9 DPO..?![]()
![]()
ahoj halabala, psaly jsme si na jiné diskuzi o víkendu. psala jsi v sobotu že jsi 9 DPO a test pozitivní. Kolik ti píchali pregnyl a pokud 13.10. tak bych řekla, že to byl pořád pregnyl. Já měla ve středu tzn.7 den po píchnutí 10.5 HCG a v sobotu jsem měla ještě minimální čárku. V neděli konečně bez čárky. Takže mně vyprchal po 11 dnech.
ahoj mněla jsem 5000 jednotek pregnylu, a držel se na testu 9 dní .. ted už ho nemám .