Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Snažilky a maminky prosím o radu.Jsem 4 dny po konci MS.Která přišla o den později ale trvala 3 dny tt před MS pár duchů ale i negativní když přišla MS už sem netestovala.Ve čtvrtek jsem měla styk s manželem po kterém jsem trochu krvácela a bolelo mě břicho.Včera jsem měla trochu bolesti slabé brnění v podbřišku.Poté jsem byla s kamarádkama co se též snaží na kafi a dvě otěhotněly hned první cyklus.Byla jsem z toho špatná a šla večer pít.Přehnala jsem to trochu ale dnes bolení podbřišku sílí a mám pocit že krvácím ale je to jen jakýsi hlen.Tak ted nevím bojím se co to je a kdyby mimi snad mu to neublíží vím že jsem jak bláze ale je to divné prosím o rady nebo názory
Tak udělej test, pokud bude jen slabě pozitivní nebo duch, zajdi k lékaři. aniž bych tě chtěla jakkoliv strašit, tohle mi dělalo mimoděložní, i s tou menstruací.
snažíme se rok a bohužel nic…já nepiju vůbec a včera toho bylo dost bolí to přeju to každému kdo chce ale bolí to že my ne a proto se bojím jestli by to eventuelně neublížilo a mimoděložní snad ne kdyby normální bylo by to super a kdyby ne bude to zase bolet
už nevím
No, já nevím co ti na to napsat, sakra vím, jak ti je, na první dceru jsem čekala 7 let, bylo to už zoufalství, na tohle druhé přes všechnu možnou léčbu přes 3 roky. To co popisuješ, jsem zažila v únoru, konečně jsem otěhotněla, ale měla to jak ty, slabě pozitivní test, menstruaci, pak po ní hned krvácení, pobolívání v podbřišku, málem mě to stálo život. To byla jen možnost, udělej ten test, ať máš jasno.
Jinak, pokud bys byla těhotná, takhle krátce mimču alkohol neublíží, z toho si těžkou hlavu nedělej.
víš mám dvě děti a ty šli hned i když těhu byly špatné…bojím se ale zajdu děkuju ti za názor..Manžel taky je špatný bojí se že by to mohl být problém u něj on nemá děti bojím se co kdyby to bylo jak píšeš to by mě asi složilo protože jednou před dětma jsem potratila a bylo to zlý
Ahoj holky, prosím o radu, mám pozitivní TT, test si dělám z ranní moči již po tři dny a čárka sílí. V neděli jsem začala špinit, ale jen slaboučce, v pondělí slabá menses, úterý ještě slabší a dnes ve středu maličko. Mám bolesti v podbřišku a bolí mě trochu bradavky při doteky. Bojím se té bolesti v podbřišku, bolest je střídavá jak na pravé tak na levé straně, někdy pnutí a někdy mě tam píchá… bojím se, nemáte zkušenosti? Volala jsem doktorce a tam mi zvýšila dávku Utrogestanu. Děkuji za názor. L.
Tehotensky test mi vychazi dva prouzky jeden svetlejsi. U gynekologa mi rekli ze je velika pravdepodobnost tehotenstvi ale ze je jeste brzy ze nic nevydi ze budu tak v 2 tydnu nejspis ale dnes me rozbolel podbrisek a spinim je to normalni nebo to mam nejak resit
.
Příspěvek upraven 26.03.19 v 11:15
Teď je to buď a nebo…i kdyby to bylo špatně,tak doktoři stejně nic nezmůžou.Jak dlouho máš spozdenou MS,sílí čárka na testu???Může se jednat o biochemicke tehotenstvi a nebo taky ne.Spineni a bolest v podbřišku se může v tehotenstvi objevovat a nemusí to nic špatného znamenat.Jen nerozumím tomu že jsi ve 2 týdnu,to je totiž teprve ovulace,spíše jsi ve 4.týdnu + a buď čekáš MS nebo už máš zpoždění a to na ultrazvuk fakt noc vidět není.Pockej 14 dni a pak už by mělo být něco malinko vidět
@Julinka 18 prouzek sily tohle je odpoledni test vcera .. dnes je to 10 dni co mam zpozdeni. Takze to se pocita od posledni menstruace? Ja nevim sem steho vseho zmatena
bojim se ze bych o mimi prisla
@Gasterkocka píše:
@Julinka 18 prouzek sily tohle je odpoledni test vcera .. dnes je to 10 dni co mam zpozdeni. Takze to se pocita od posledni menstruace? Ja nevim sem steho vseho zmatena![]()
![]()
![]()
![]()
bojim se ze bych o mimi prisla
Ano, nejdřív se to počítá od poslední menstruace, pak se termín porodu upravuje podle skutečné velikosti plodu na UTZ. Špinění se stává, může to být zahnizďování, ale i jen nedostatečná odezva těla na hcg. Bohužel to prostě může přijít nebo ne. Nikdo to nezastaví. Ale deset dní po termínu už je docela dost, viděla bych to na hnízdění.
Ja tedy v den MS mela už na testu dálnici,druhou carku stejně silnou jako kontrolní,ale byla jsem celkově o 6 dní napřed dle ultrazvuku.V podbřišku mě bolelo snad do 12.týdne,pořád jsem měla strach,že začnu krvácet,ale to k tomu prostě patří.Spoustu žen na začátku krvácí…chápu,že se bojíš,ale nic s tím neudělaš,musíš doufat,ale hlavně se hodit do klidu…i když se to lehko říká,ale stres ti nepomůže.Ja o mimco přišla 3 x a teď mám půlroční krásnou a zdravou holčičku
@Julinka 18 no to jo a ted kor budu mit strach
snad bude vsecko v poradku. No taky se divim ze mam tak slaby prozek ale doktor rikal ze je to pry normalni ze nektere zeny to tak maji
![]()
@Gasterkocka já měla ještě slabší čárku ,postupně to sílilo , silná byla až tak 8 dní po vynechaní MS .. špinila jsem taky na začátku a měla jsem hrozný strach, že se něco děje , nakonec bylo vše v pořádku a ted už jsem 23tt. Ono pokud vyloženě nekrvácíš a jen zašpiníš, tak to nemusí vždy znamenat nic špatného ![]()
@prceek55 no vylozene nekrvacim ale spinim a ty bolesti sou celkem bolestivy. No snad to bude v pohode a bolesti mam jen v pravo nemam celkovyho podbrisku
@Gasterkocka já mám bolesti furt až do teď .. Někdy jsou silnější někdy slabší .. byla jsem s tím už 2× na pohotovosti a nikdy mi nic nenašli
takže u mě to vždy dopadlo dobře a nikdo nikdy nedokázal vysvětlit proč ty bolesti vlastně mám.. Každopádně takhle úplně na začátku má ty bolesti velké každý .. takže fakt se neboj . .. nemusí to vůbec nic byt ![]()