Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@hadraplanka v tom souhlasím. Já ani nevím co dělala moje matka v těhotenství a za ty 3 roky co s ní normálně mluvím, se jí radši ani ptát nechci
moje maminka říká že by to stejně nemělo cenu se s ní o něčem takovém bavit ![]()
No ale je fakt že co jsem jela já v těhotenství, tak můj syn miluje stejně jako já
ono je někdy dobré když se ženy hlídají a mají přehled co sní i když se občas stane že třeba matka sama o sobě stravou v těhotenství nepředejde tomu že dítě v budoucnu nebude snášet určité jídlo ![]()
@Michaela02993 tak mam ranni test
no krvaceni polevilo tak snad bude vse ok ![]()
@Gasterkocka 9 ranní test? Jsi byla u doktora?
no je super že krvácení ustává
![]()
@Michaela02993 rani test na drahym test … nn dnes mu budu volat je tam az od 1 ![]()
@Michaela02993 ukazalo to 1-2 + nejak mi ta faktka nejde vlozit
@Gasterkocka já se Teda spoleham na krevní z lékárny
![]()
Ale nejde mi do hlavy proč si děláš test v tak pokročilém stádiu těhotenství
![]()
@Gasterkocka a víš o tom že test ti jistotu nedá???
pozitivní ti vyjde určitě, ale neřekne ti jestli se náhodou nestalo něco špatně a těhotenství se třeba nezastavilo
neber to špatně, je to jako na začátku v tom že síla čárky ti neřekne jestli je těhotenství prosperující nebo ne ![]()
@Gasterkocka v tomhle týdnu už je test zbytečnost
takže buď úplně v klidu, ale zbytečně neutracej za testy
![]()
@Michaela02993 tak ted uz nebudu … chtela sem mit jistotu.. ono nekdy muze test ukazat ducha a pritom tehotna byt nemusis pry to muze ukazovat i rakovinu bo co rikaly v jakysim dokumentu… tak sem chtela mit jistotu ze sem… ze treba nemam zanet bo tak kdyz mam to zpozdeni … jo asi sem trdlo no
ale miminko je vytouzeny tak asi vis co to pro me znamena a ted se bojim ze bych o nej mohla prijit i kdyz vim ze kdyz to prijde neudelam vubec nic bohuzel
![]()
@Gasterkocka test většinou neukazuje pokud hcg v krvi není
![]()
Tak uvidíš jak to bude dál. Promiň, jsem tě trochu popletla, klidně testuj dal, já si tě popletla s hadraplankou která už je v 16tt
![]()
Kdy jdeš k dr?