Opožděná menstruace, bolest v podbřišku

35
19.10.11 10:53

Opozdena menstruace,bolest v podbrisku

Dobrý den,
jsem teď trošku rozhozená. Už 11. den mám opožděnou menstruaci. Předtím než mi měla přijít jsem byla u dr a ta říkala, že je vše v pořádku (běžná kontrola). Už od soboty tj. 15.10. trpím bolestí v podbřišku, jako kdyby ms měla přijít. Poslední ms byla 12.9.
Test jsem si dělala a vyšel negativní ale je to 14 dní, tak třeba ješte nebyl čas,nebo nebyl dobry test.
Tak já už nevím, co myslíte?
 Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
784
19.10.11 11:11

myslím, že by sis měla znovu udělat test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3956
19.10.11 11:11

Já si pamatuji, že jsem na začátku těhotenství tohle také měla. Já teda měla cyklus asi 50 dní, ale i tak jsem měla zpoždění, ale bolelo mě břicho jako bych to měla dostat, tak jsem to čekala každý den. Pak mi jeden týden bylo na zvracení, když jsem si namazala pusu jelenním lůjem. Tomu jsem také nepřikládala význam, ale před manželem jsem se zmínila a on řekl, že zkusíme test. Vyšel pozitivně a já hned jela do nemocnice pro úplné potvrzení a byla jsem už v 7.týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
19.10.11 11:20

Naridim nakoupit testy, bydlime na vesnici a partner je v praci ve meste. Ja jsem sama doma a uz od rana projizdim internet a hledam, co by se mohlo dit.
Jinak s tim zvracenim, me se vcera udelalo zle, kdyz mi partner chtel dat pusu a predtim mel cokoladu. Taky tomu zatim nedavam vyznam, uvidime.
Jeste bych se chtela zeptat, nemate zkusenosti s testy, ktere jsou stejne citlive rano i v prubehu dne? A ktere jsou vic duveryhodne? Cetla jsem ze treba for you neni duveryhodny vubec.
Kdyz mi je priveze, dorazi kolem 4h a ja jsem hrozne zvedava, nevim jestli vydrzim cekat do rana:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
19.10.11 11:28

no pokud máš 14 dní zpoždění je jedno kdy si ten test uděláš ;) jen nás pak seznam s výsledkem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
19.10.11 11:35

pokud mas uz tak dlouhe zpozdeni,tak je jedno zda test udelas rano nebo odpoledne,mamates s citlivosti 25 uplne staci.a jsou v baleni dva,druhy muzes zkusit rano.podle me bys tehotna byt mohla:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
19.10.11 11:44

no planovali jsme snazeni spis na dalsi cyklus, ktery se ted nekde zapomel :D takze jsem trosku zaskocena ale samozrejme si moc preju aby to bylo pozitivni :)
Hned jak prijede, udelam si test a pak dam vedet.
Urcite jste stejne zvedave jako ja :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
19.10.11 12:43

Tak moje zkušenost s testy je velmi negativní,opakovaně ukazovali jen jednu / a bylajsempřesto těhu
Takže radím testuj znovu a pokud je mimi plánované přeju // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
19.10.11 12:51

LuVy, jaký sis dělala test??? Já mám zpoždění 9 dní, dneska mamatest10 a negativní :( Moc Ti přeji, aby tam byly :)

Bodlinko, a jak dlouho po vynechání byla /?

Jinak já příznaky nemám žádné, ani břicho, ani prsa, nic. Myslím, že těhotná nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
19.10.11 12:54

Dvakrát cca dva dny a pak dokonce 1O dní :think:

Takže já jedině testování z krve a třeba i jako samoplátce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
19.10.11 12:56

Bodlinko, to je teda zajímavý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
19.10.11 12:59

test jsem si delala Intimed hCG Quick Test DipStick. Musela jsem to najit na lekarne:) nevim jak se tomu da rict v kratsi forme :) a delala jsem si ho pozde vecer, tak mozna v tom to bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
19.10.11 13:09

a teda prsa me boli take ale barevnou zmenu jsem nepostrehla, vetsi se nam zdaji oboum :D ale myslim, ze jsem celkove trochu pribrala a ja jsem vyzloun, takze je to hned videt:), takze tomu asi taky nejde pripsat velky vyznam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
19.10.11 13:39

ahoj jsem zvědavá jak ti to dopadne a dej vědět a přeji // :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
19.10.11 17:06

Tak jsou tam dve // :).
Jen ta testovaci je sice stejne silna a pekne viditelna jen trosku svetlejsi. Ma to tak byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital