Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Měla jsem to samé,ještě počkej, tak týden a zkus to znovu,říká se , že před očekávanou MS nemáš testovat,až tak týden po.Taky jsem měla slabé // a po termínu MS nic.Může to být prý nárůstem hormonu a nebo se prostě mimi neuchytilo dobře.Další měsíc mi to už vyšlo ,držím
![]()
Ahojky, nejlepší by bylo zajít k mudr…
A testovala jsi vždy stejnou značku testu?
Ano stejnou značkou mamatestem, já jsem dostala strach aby to nebylo třeba mimoděložní, ale zatím čekám MS tak ať ji aspoň co nejdřív dostanu, tak to kdyby se neuchytilo dobře tak to by mohlo být už teoreticky jakože pohnojeno
Už nikdy nebudu testovat dřív jak po týdnu zpoždění akorát mě to strašně rozhodilo ![]()
Co znamenala slabá čárka? Tenká jako nit, nebo světlá? Nitkovitou jsem měla na mamatestu já a bylo to falešně poztiviní
Teď mám zpoždění a těhu nejsem
Držím palce, aby Ti to vyšlo, a kdyby ne, nebuď smutná..
Amber píše:Čárka byla světlá…A jsme spolu ve skupině snažilek jdu to tam oznámit
Co znamenala slabá čárka? Tenká jako nit, nebo světlá? Nitkovitou jsem měla na mamatestu já a bylo to falešně poztiviníTeď mám zpoždění a těhu nejsem
Držím palce, aby Ti to vyšlo, a kdyby ne, nebuď smutná..
Myslim ze ty mamatesty jsou nejake vadne.Pac ted jsem testovala a mam tam slabou carku ale krive coz je nejaka haluz.Vyfotit to nejde.
Křivou jsem měla taky a to jsem ,ale těhotná byla, zkoušela jsem i jinou značku a bohužel taky nic
Tak to už žádná naděje není…
Kattko, jestli je to nitkovitý, tak je to haluz.. Musí být stejně široká jako ta druhá..
Amber píše:
Kattko, jestli je to nitkovitý, tak je to haluz.. Musí být stejně široká jako ta druhá..
ona je stejne siroka ona neni nitkovita jenomze sikma.
Amber píše:
Kattkko, tak to nevím, ale třeba je to OK.
No jako zatim to necham a nebudu resit.I kdyz zacinam mit chut se obleci a jet pro novy test.
Ahoj asi už blázním,ale mám takový problém a vůbec nevím co to znamená, první těhotenský test jsem si udělala 15 DPO byla tam slabá čárka, na druhý den tedy v den očekávané MS jsem udělala znovu a ne z raní moči a čárka sice slabá byla pořád, no a dnes třetí den zpoždění tam není nic, zkusila jsem to dvakrát a nic
Ještě v sobotu jsem měla dost citlivé prsa a teť už vůbec nic, vůbec tomu nerozumím a jsem z toho nešťastná, už jsem měla naději a teď zase nic