Bolest podbřišku a slabé krvácení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.3.19 13:06

@prceek55 tak jo dekuji hned sem klidnejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
26.3.19 14:17

@Gasterkocka já mám bolesti a pocit na MS doteď takže buď v klidu. Špinění ani menstruace není nic neobvyklého v prvním trimestru, ale takhle na začátku je to opravdu buď a nebo, nikdy to není jistota ale určitě bude všechno v pořádku. Naordinuj si klidový režim, nějaké šťastné myšlenky. Nezbývá stejně nic jiného než čekat do další kontroly u doktora, ten ti vždy poví nejvíc. Ale těmi bolestmi se opravdu nezatěžuj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.19 14:21

@Michaela02993 no ten klidovy rezim bude horsi ale snad se chvilka klidu najde :) stene, od pritele rocni prcek a ten muj 7 letej do toho no nevim :lol: :lol: :lol: :lol: snad to bude v pohode.. talik sme se snazily asi by sme byli hoodne zklamani no :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
26.3.19 14:24

@Gasterkocka no případně to Někdy holt nevyjde i když to vypadá nadějně. Sama to znám. Tak já mám Teda štěstí že my máme doma jen drobná zvířátka která nějak neomezují tím že by něco extra potřebovali a 5ti lety syn mi taky naštěstí dává taky klidu dost :D :D :D
Ale neboj, ono to bude v pohodě a vše dopadne jak má :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.19 14:24

@Michaela02993 mohu se zeptat jeste jak je to s horkou vanou? VIM ze nekdo to nedoporucuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
26.3.19 14:27

@Gasterkocka horká vana může způsobit potrat v prvních týdnech těhotenství… V konečném stádiu těhotenství si tím ženy snaží vyvolat porod :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.19 14:29

@Michaela02993 sakra a ja si v klidu davam horke vany 8o 8o 8o 8o no dobry vedet snad sem tim nic nepohnojila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
26.3.19 14:32

@Gasterkocka to ti nikdo nepovi, ale jednou už jsi těhotná byla tak by jsi měla přeci vědět že horká vana může uškodit ;) ;)
No doufej že Teda ta horká voda ničemu neuškodila, tak to zkus omezit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.19 14:33

@Michaela02993 no jo skoro pred 8 lety a to sem vanu nemela jen sprchu tak sem to neresila :-D no omezim radsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
26.3.19 14:38

@Gasterkocka ani horká sprcha se nedoporučuje ;) ;)
Taky s rodila před 7lety ale i tak si něco pamatuju :D :D :D
Ale jak říkám, je to stejné 50:50, teď ti nikdo nezaručí že vše bude v pořádku nebo že se stane něco zle, takže jediné co ti zbývá je doufat a hlavně změnit tu horkou vodu za teplou ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
26.3.19 15:14

@Gasterkocka Za mě ne. I horkou sprchu omezit na minimum. Zvyšuje to prokrvení, takže případné krvácení. Bacha i na čaje, skoro ve všech ovocných je ibišek. Bylinkové ani nemluvě, tam doopravdy je to detektivní práce co jo a co ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
26.3.19 15:19

@hadraplanka Teda ty máš prozkoumany úplně vše :D teď abych se začala děsit, já jsem ujetá na broskve a citronové čaje, denně jich vypiju klidně 2 litry :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.19 16:05

@hadraplanka jeste ze caje nemusim ale dekuji za radu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
26.3.19 16:10

@Michaela02993 Určitě je to dost individuální, takže pokud netrpíš na špinění a krvácení, tak bych z toho nedělala rodeo, každopádně když mě litr a půl tohohle prakticky rozkrvácelo přes noc, tak jsem se začala takticky vyhýbat všem potenciálně nebezpečným potravinám a dost to pomohlo. Aspoň v tom prvním trimestru, kdy je to hop nebo trop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
26.3.19 16:32

@hadraplanka tak já se nevyhýbala ničemu ani v prvním trimestru :D to jsem jedla neskutečně kořeněná jídla, nejlépe s Chili :D :D :D čaje jsou u mě na denním pořádku a neodpiram si nic na co mám chuť :D :D :D
V prvním těhotenství mě rozkrvacelo jen to že mi doktor kontroloval cipek prsty a špatně sáhl (kupodivu na třech prohlídkách za sebou) a já začala krvácet, to jsem pak rychle změnila doktora :D :D :D
Dokonce se říká že i colu by těhotné pít neměly, ale když vypiju plechovku coly nic se nestane :D :D jsem jen těhotná a ne nemocná a když mi to nic nedělá a nic mi není beru to tak že je všechno v pohodě a jdu dál :) :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí