Máme doma blechy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
23.9.15 08:09

@wisdom jak jste odblešovali venkovní ježky? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6672
23.9.15 08:24

@terinka4444 mám pro psa proti blechám a klíšťatům Frontline ve spreji. Takže stříkám psa, kočky a ježky :-) Každý večer k nám ježci totiž chodí na granulky. Tak jsem je chytla a postříkala :-) Asi z toho moc nadšený nebyli, ale určitě se jim ulevilo :-) Jsou to strašně zablešený zvířátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
23.9.15 08:24

Mám to za sebou, toto horké léto…stálo mě to 3,5 tisíce…třikrát úklid za nábytkem, matrace venku v tom horku čištění…
Ježka, co máme na zahradě, jsem odblešila spotem, co je pro kočky. Jestli to pomohlo nevím, objevil se tu ještě jeden, asi jeho manželka.
Nějaké spoty, spreje a různé pičifuky pro psy a kočky - na NIC!!! Naprosto bez účinku, o blechách můžu přednášet, všechny generika a originály - bez účinku.
Jedinné, co mohu doporučit, jsou obojky Foresto a pak tabelty Confortis (ty mají už dva podobné produkty, teď si nevzpomenu na jméno). Ceny jsou ale vysoké…nás to vyšlo obojky Foresto na 3,5 tisíce. TO jediné zabralo.
Opravdu radím - nějaké spoty, šampony, spreje, bio-kill - NIC, NIC…
Prošla jsem během prázdnin snad celý bleší internet jak tu v ČR, tak Slovensko, pátrala na anglických webech…
Už nikdy nekoupím nějaká frontline, fryprist…effipro…neúčinnné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
23.9.15 08:27

A to nepočítám prací a desinfekční prostředky na podlahy…celé léto jsem prala deky, polštáře a matracové hrániče na 60 st…za nábytkem pomalu lila sanytol…nic…letošní vedro a sucho, to byl prý bleší ráj, jsou všude na trávě, ve městě, na zahradách…Teď už jen mýdlo s jelenem, sodu a rejžák…savo, sanytol, jen jsem vyhodila peníze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
23.9.15 09:46

Teď jsem přišla od veta, tak mam obojek, pudr a šampon, a zitra deratizátoři, m*chy jedny, u mě bydlet nebudou :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
24.9.15 18:55

@terinka4444 zbavit se lze, ten biokill je hodně účinný, moje domácí tady má v jedné cimře bordel a občas myši co jsou zablešené, na dvoře je zablešený pes a dostaly se nám do bytu. Byla tady kočka tak se namnožily fest. Skákaly snad i po policích. Kočka dostala obojek, stříkala jsem biokillem, vysávala, vše vyprala a nemáme ani jednu. Teď to tady co měsíc etříkám biokillem preventivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
21.6.21 19:41

Ahojte, mám asi blbý dotaz, ale může blecha v nějaké svojí fázi létat? Našla jsem u kočky malého dlouhého hnědého broučka a myslela jsem si, že je to blecha. Dneska jsem toho broučka viděla na dveřích a lítal. Popřípadě nevíte co by to ještě mohlo být? Malý hubený dlouhý brouček co má hlavičku zúženou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
21.6.21 19:57

Napadá mě jedině kloš… ale nevím jestli je hubenej :think: :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný