Kuchyň IKEA a myčka Whirpool

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
199
22.9.15 21:41

Kuchyň IKEA a myčka whirpool

Holky kdo má s předním panelem myčku a v pohodě danou spodní zatíkačku? Máme ji danou výš tu myčku-na nožičkach cca o 8 cm výš, aby nebyla mezi deskou a myčkou mezera, ale přítel tvrdí, že bude problém s tou deskou na přivrtání…máte to někdo takhle? Přítel chce kupovat jinou myčku, ale já nechci… nemůže zacvaknout tu lištu na spodní nohy… jak to kdo řešil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13745
22.9.15 21:48

Co to je „zatíkačka“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
22.9.15 21:51

@AnastazieB :D to co ti kryje nozicky u podlahy..sokl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
23.9.15 07:14

Máte Metod nebo Faktum kuchyni?
My máme Faktum a ten sokl spodní se nacvakává na nožky skříněk. Myčka je na konci řady skříněk, tak je sokl přicvakaný jen ke skříňkám a pod myčkou je „jen tak“ :nevim: Je to jeden kus dřevotřísky, tak to ničemu nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
23.9.15 12:46

@Pípet no my máme metod a mame myčku a vedle toj´ho k oknu jeste drez 80cm takže to na konci nemáme…proto to řešíme, co s tím. Dělaly jsme to postupně a ted když to doděláváme jsme zjistili že ten sokl proste pres mycku až k oknu nedame…nejde to zacvaknout, kdyby byla mycka u okna tak je to jasne ale ted uz nic asi nevymyslime a budeme muset koupit celovstavnou mycku a tu desku navrtat uplnek lince takze kdyz ji pak otevru bude videt dira mezi deskou a myckou bo bude muset stat na zemi a ne na nozkach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
23.9.15 14:00

Já to vůbec nechápu :nevim: :lol:
Nemáš fotku? Když by to šlo, kdyby byla myčka na konci, tak proč to nejde, když by byla uprostřed? To je snad už fuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13745
23.9.15 14:44

@Terezka89 já to taky vůbec nechápu… Mám Faktum a panel na myčce a sokl normálně pod myčkou vede… Jak můze být nad myčkou mezera? Mám myčku normálně těsně pod linkou a dole vyšroubovaný nožičky tak, aby výškově seděla s ostatníma skříňkama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
23.9.15 18:10
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
23.9.15 18:14

Nevyjde mi to…to modrý je folie soklu…mycka je ted cca ve vysce jako na pravo drezovka…kdyz mam mycku s tim prednim panelem a serizneme tu desku, tak cca kus té spodni casti mycky poleze a bude viditelna, kdyby jsme dali delsi kus desky tak by uz nezajizdela ta deska tam jak ma… kdyz by mycka nebyla na nohach a celovestavna tak budu mit diru protoze mycka ma vysk81,5 cm a my mame linku cca 95 cm a byla by dira mezi deskou a myckou…chapete to uz trosicku? a ted jak je ten sokl videt nejde zaklapnout o ikeu skrinky o ty nozicky…nevim jak to vysvetlit lip… asi vam budu pripadat jak negramot :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
23.9.15 19:40

Pořád to nechápu, nicméně máme celovestavnou myčku a ten spodek vypadá úplně stejně, jako u té vaší myčky, taky jsou tam štelovací nožičky.

Požaduji nákres :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13745
23.9.15 20:14

@Terezka89 já už to chápu… Ta myčka by neměla mít tak vyšroubované nožičky, sokl by měl jít spíš přes tu jakoby podsazenou spodní část myčky… To je divný… My máme myčku vysokou cca 85 cm (měřím od soklu až po vršek), panel přesahuje dole asi 5cm přes dvířka myčky… A mezeru nemáme, nahoře je myčka těsně pod prac. deskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
23.9.15 22:31

@AnastazieB @Pipet nám to nejde hlavně ten sokl ani nacvaknout na ty skřínky, protoze mycka jako takova o 1cm presahuje, coz se dá pak dodatecne treba prilepit ci tak neco ale spis jde taky o tu desku…sakra uz me to toci…loni jsem v zari kupovali barak, kuchyn tam nebyla tak sme koupily spodek pote spotrebice a uz je to rok skoro a chtela jsem to uz 100% dodelat a kdyz jsme chteli nasroubovat tu desku tak jsme se zas zasekli silenost fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný