Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Díky všem za rady!
Lynette - moje mamka ji něco uplete, ikdyž si to fakt nedokážu moc představit ty začátky aby to stihla, oblíct sebe, dítě, psa, sejít zdruhého patra, obout a vylézt ven.Ale tak uvidíme. Jinak je už to celkem chlupáček ![]()
LucijeS a nemá tvůj pejsek svatozář? Fakt šikula!
TAk koukám, že jste taky krmili v noci.No uvidíme, zkusím dát krmení než půjdem spát kolem 11 třeba přes noc vydrží.
Nechci vám sem zasahovat holky… jen si užívejte šteňátek, rychle vyrostou… ![]()
@Tracy No s tím pletením to bude asi dost šílený. Když už tak vestu, žádný rukávky, ale bude se ti to pletený blbě oblíkat - budeš se bát aby se ti nezachytávala drápkama o očka - znám to. Lepší je mikču koupit - zahřeje a drápky se nezachytávají.
Lynette no jo, ale mikču koupím na aktuální velikost a tím, že štěně rychle roste bych mohla kupovat každý týden jinou, proto to chci vyřešit na letošek tím svetříkem, který se může doplétat jak bude růst a na příští zimu už dostane klasický obleček pro dospěláka
Tak dneska jsme si dovezli malou domů
je úžasná a hrozně malinká, křehoučká. Ale vypadá, že bude šikulka už 4× čůrala na podložku, něco maličko zbaštila, pila vodu a chce si hrát. Uvidíme co bude v noci. Zítra hodím nějaké foto
Jé holky takhle diskuze mi dneska tedy padla do noty. V pátek si přivezeme domů 8mi týdenní fenečku. Už se na ní moc těším. Dneska jsme se na ní byly podívat a už se nemůžu dočkat až bude s námi doma! Už mám za sebou výchovu jednoho štěněte takže tohle doufám taky zvládneme.
Prvních pár dnů a týdnů to asi bude zajímavé, ale za ten její pohled to stojí.
![]()
Lithien
tak vítej, jakou rasu budeš mít? My jsme si dneska přivezli 8 týdenní fenečku havanského psíka. Je to zlatíčko, ale čekám krušnou noc ![]()
@Lynette píše:
@Tracy No s tím pletením to bude asi dost šílený. Když už tak vestu, žádný rukávky, ale bude se ti to pletený blbě oblíkat - budeš se bát aby se ti nezachytávala drápkama o očka - znám to. Lepší je mikču koupit - zahřeje a drápky se nezachytávají.
Je to individuální, u nás je odmala pletený i kupovaný. A oblíká se daleko líp do svetru s 4 nohavicema než do mikiny. Nějak čím teplejší, tím lepší.
@Tracy budeme mít Stafforšírského teriéra. Měla jsem s exmanželem doma to samé, ale po rozchodu pejsek šel s ním takže je mi teď tak nějak smutno a s novým přítelem jsme se rozhodli, že nám oboum chybí doma pejsek takže bylo jasno.
No já taky očekávám že se první noci moc nevyspím. Tak držím palce aby to nebylo zase tolik krušné ![]()
Je krásný ![]()
Doufám, že to bude dobrý, zatím hodně spinká, tak snad i v noci bude.Hned pochopila kde má pelíšek, kde má chodit čůrat. Granulím zatím moc nedala, večer dostala lžičku pribiňáku tak to vylízala až se miska leskla
Trochu s tím krmením jsem na vážkách, bojím se, že ji málo a nejradši bych ji pořád podstrkovala, ale nesmím.
Nevím zda kadila dneska ráno u chovatelky, ale jsme s ní od 10 dopo a zatím bobek nikde ![]()