Hlídání psů Čelákovice a okolí

29
21.1.13 14:55

Hlídání psů, čelákovice a okolí

Zdravím všechny maminky, mám dotaz, sice to není ohledně dětí, ale třeba mi některá dokážete pomoci. Nevíte někdo o soukromé osobě na hlídání pejsků okres Praha-východ, čelákovice, Brandýs nad Labem a okolí? Moc děkuji za případné odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11370
21.1.13 14:57

Já jsem z Brandýsa, ale o ničem takovým nevim :nevim: zkusila jsi google? třeba by ti tam něco vylezlo. Něco takovýho někde musí bejt. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
21.1.13 15:00

http://zvirata.hyperinzerce.cz/…raha-vychod/ našla jsem tohle na netu, ale nevim no. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
21.1.13 15:01

Ahojky, my sme z čelákovic. Hlídání myslíš, jako hotel? Co máš za psíka?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
21.1.13 16:11

No právě hotel nemyslím, spíš nějakou soukromou osobu. Na netu ještě kouknu, ale nic moc jsem nenašla. Dík za odkaz. Jinak máme dva malé stříbrné trpasličí pudlíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
22.1.13 13:13

Vadil by Nymburk, Sadská???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
22.1.13 21:26

Určitě by Nymburk či Sadská nebyl problém. Víš o někom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
22.1.13 22:14
@fulis píše:
Určitě by Nymburk či Sadská nebyl problém. Víš o někom?

No, možná tak trochu, rozhodím sítě a pak dám info… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.13 21:17

Ahoj vsem, jelikoz dlouho uvazuji o praci, ktera by me bavila a kde bych byla svym panem :mrgreen: se chci zeptat, zda by jste uvitaly/uvitali soukrome hlidani pejsku. Zadny hotel, zadny kotec, ale u me doma, ve vetsim byte. Vyuzily/i by jste takovou sluzbu? Zatim anonym z osobnich duvodu, pokud bych do toho opravdu sla, tajit se nebudu.Diky za odpovedi.

• Citovat
  • Upravit
5010
6.5.13 21:21

Já ne, já bych se psa bála cizím lidem svěřit. Proto s námi jezdí i na dovolenou, prostě k jiným nemám důvěru, ač by to byla placená služba, trnula bych strachy. ;) Ale řada lidí by to určitě uvítala, třeba při dlouhé pracovní době nebo při služební cestě. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
6.5.13 21:49

U nás by to taky neuspělo, máme čtyři ovčáky, takže by byt nejspíš nepřežil ;) ale z vlastní zkušenosti můžu říct, že pokud budeš mít vhodnou lokalitu tak máš poměrně slušnou šanci ;) hlavně přes léto kdy lidi jezdí na dovolenou apod. Ale pochybuju, že se tím uživíš, přeci jen kapacita jeden byt je na obživu dost málo ;) většinou totiž jako naschvál chtějí všichni odjet v jeden termín a mít doma třeba dvě psiska a riskovat, že si nesednou není nejlepší :) ale jako přivýdělek je to fajn :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.13 21:59

@K9Girl ovcaky beru a vsechny ctyri klidne :mrgreen: :*.Ne sranda.Do bytu bych si vzala nejvic 3 pejsky.Na samotne venceni psu z jejich domova klidne o 2 vic. Pokud by bylo o hlidani zajem, klidne bych si pronajmula chatku se zahradou, u nas ve meste je dost takovych nabidek, ale to uz je jen kdyby..,takova pohadka pro me. Jinak je pravda, ze i kdyz by poptavka byla, tak verim, ze si psi nemusi sednout a prusvih je nas svete a tim padem bych musela jednoho odmitnout. Dekuji Vam za odpovedi.

• Citovat
  • Upravit
917
6.5.13 22:05

Není za co ;) my tohle máme naštěstí vyřešeno, kamarád má psí hotel, takže psiska zná, ví co si ke kterýmu může dovolit a my zase víme, že má se psema dostatek zkušeností aby si naše hovádka zkrotil :) ale hodně lidí mazlíka radši svěří na gauč, než do kotce :)
Mám v tom dvouletou praxi, takže kdyby byl nějaký dotaz tak klidně do SZ, za tyhle zkušenosti člověk nic nekoupí, tak proč se nepodělit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
30.3.18 08:58

Dobré ráno, obnovuji diskuzi :) také bych ráda našla někoho z okolí Brandýsa nad Labem/Čelákovic, kdo by nám občas pohlídal naše psí mimino. Bylo by to nepravidelně, cca 2× do týdne, někdy jen 1× za týden. Na ceně nezáleží, důležitý je výborný vztah k pejskům :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný