Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím všechny maminky, mám dotaz, sice to není ohledně dětí, ale třeba mi některá dokážete pomoci. Nevíte někdo o soukromé osobě na hlídání pejsků okres Praha-východ, čelákovice, Brandýs nad Labem a okolí? Moc děkuji za případné odpovědi.
Já jsem z Brandýsa, ale o ničem takovým nevim
zkusila jsi google? třeba by ti tam něco vylezlo. Něco takovýho někde musí bejt. ![]()
http://zvirata.hyperinzerce.cz/…raha-vychod/ našla jsem tohle na netu, ale nevim no. ![]()
Ahojky, my sme z čelákovic. Hlídání myslíš, jako hotel? Co máš za psíka?:)
No právě hotel nemyslím, spíš nějakou soukromou osobu. Na netu ještě kouknu, ale nic moc jsem nenašla. Dík za odkaz. Jinak máme dva malé stříbrné trpasličí pudlíky.
@fulis píše:
Určitě by Nymburk či Sadská nebyl problém. Víš o někom?
No, možná tak trochu, rozhodím sítě a pak dám info… ![]()
Ahoj vsem, jelikoz dlouho uvazuji o praci, ktera by me bavila a kde bych byla svym panem
se chci zeptat, zda by jste uvitaly/uvitali soukrome hlidani pejsku. Zadny hotel, zadny kotec, ale u me doma, ve vetsim byte. Vyuzily/i by jste takovou sluzbu? Zatim anonym z osobnich duvodu, pokud bych do toho opravdu sla, tajit se nebudu.Diky za odpovedi.
Já ne, já bych se psa bála cizím lidem svěřit. Proto s námi jezdí i na dovolenou, prostě k jiným nemám důvěru, ač by to byla placená služba, trnula bych strachy.
Ale řada lidí by to určitě uvítala, třeba při dlouhé pracovní době nebo při služební cestě. ![]()
U nás by to taky neuspělo, máme čtyři ovčáky, takže by byt nejspíš nepřežil
ale z vlastní zkušenosti můžu říct, že pokud budeš mít vhodnou lokalitu tak máš poměrně slušnou šanci
hlavně přes léto kdy lidi jezdí na dovolenou apod. Ale pochybuju, že se tím uživíš, přeci jen kapacita jeden byt je na obživu dost málo
většinou totiž jako naschvál chtějí všichni odjet v jeden termín a mít doma třeba dvě psiska a riskovat, že si nesednou není nejlepší
ale jako přivýdělek je to fajn
![]()
@K9Girl ovcaky beru a vsechny ctyri klidne
.Ne sranda.Do bytu bych si vzala nejvic 3 pejsky.Na samotne venceni psu z jejich domova klidne o 2 vic. Pokud by bylo o hlidani zajem, klidne bych si pronajmula chatku se zahradou, u nas ve meste je dost takovych nabidek, ale to uz je jen kdyby..,takova pohadka pro me. Jinak je pravda, ze i kdyz by poptavka byla, tak verim, ze si psi nemusi sednout a prusvih je nas svete a tim padem bych musela jednoho odmitnout. Dekuji Vam za odpovedi.
Není za co
my tohle máme naštěstí vyřešeno, kamarád má psí hotel, takže psiska zná, ví co si ke kterýmu může dovolit a my zase víme, že má se psema dostatek zkušeností aby si naše hovádka zkrotil
ale hodně lidí mazlíka radši svěří na gauč, než do kotce ![]()
Mám v tom dvouletou praxi, takže kdyby byl nějaký dotaz tak klidně do SZ, za tyhle zkušenosti člověk nic nekoupí, tak proč se nepodělit ![]()
Dobré ráno, obnovuji diskuzi
také bych ráda našla někoho z okolí Brandýsa nad Labem/Čelákovic, kdo by nám občas pohlídal naše psí mimino. Bylo by to nepravidelně, cca 2× do týdne, někdy jen 1× za týden. Na ceně nezáleží, důležitý je výborný vztah k pejskům ![]()