Nechaly byste spát psa s dětma v posteli?

rozmary
19.1.13 15:02

Nechaly by jste spát psa s dětma v posteli

Ahoj, ráda bych znala váš názor, v létě jsme s manželem koupily dceři štěně, od malička s ní spí v posteli, večer lehne k nohám, ráno se holka budí a psím čumákem u obličeje. Holka je šťastná že s ní spí, ale stále víc lidí mi to vymlouvá, že je to špatně, že jí může v noci pohryzat. Zkoušela jsem ji nechat v noci v chodbě, možná hodinu hulákala, kňučela a škrábala na dveře od pokojíčku, vzhledem k tomu že nás to všechny budilo, tak jsem jí opět pustila do pokojíčku, je jí 8 měsíců, asi už se to bude blbě odnaučovat. Nechaly by jste psa v posteli?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4885
19.1.13 15:04

@rozmary
Nenechala, protože spí se mnou už 7 let a já ho nedám :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
19.1.13 15:05

V zadnem pripade nenechala… Nikdy nevis, co takovy pes dovede. Mala bude vetsi, psovi se porype v ocich, v usich.. A dopadne to spatne. Pes podle me do postele nepatri ani k dospelym…

• Citovat
  • Upravit
522
19.1.13 15:06

V zadnem pripade! Z mnoha duvodu… Uz je chyba, ze se s tim vubec zaclo. Pejsel by mel mit vzdy svuj pelisek a dcerce by se to melo tak vysvetlit. Pozde na odnauceni rozhodne neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
19.1.13 15:07

Kolik je dceře let je celkem klíčové. Já dostala štěně v 7mi letech a spalo se mnou v posteli a vše bylo ok. K dítěti do čtyř let bych si tím jistá nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
19.1.13 15:07

Kolik malé je?? A co máte za psa?
Nemyslím, že by jí pohryzal…plno lidí takhle spí.
Sama bych nenechávala pravidelně, ale pokud by o to děti i pes stál, tak jedině za odměnu a pěkně s vykoupaným kožichem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
19.1.13 15:08

Já bych ji nechala…samozřejmě podle toho jestli je to nějaký menší pes tak v posteli větší by mohl být klidně u postele…jestli ho to ale chcete nechat odnaučit tak se to bude v 8měsicích už blbě..pokousat samozřejmě může, ale to může stejně jak ve dne tak v noci a pes kouše když má důvod což si myslím že po takové době když s ní spí důvod nemá…jestli je pes na dceru navyknutí tak bych se kousnutí nebala a klidne bych se nebala je spolu ležet v lůžku

• Citovat
  • Upravit
4132

Nenechala bych psa spát ve svojí posteli, natož v posteli některého z mých dětí. Pes do postele nepatří!!! Do žádné postele. To mi připomíná, jak mi kamarádka vykládala, že její miminko nemůže spát s ní v posteli, protože ho tam nepustí pes. :zed: :zed: :zed: Pes má mít svůj pelech a své místo. A že chvíli vyvádí. Vydržet, nepovolovat, jasně stanovit hranice a pravidla a ty striktně dodržovat a on toho nechá. Chce to jen pevnou vůli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996

@Suzann Z jakých důvodů ne? Pes s náma spí v posteli furt. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
19.1.13 15:10

Nenechala, popravdě se mi to celkem ekluje :nevim:, pes podle mě do postele nepatří, ale já obecně nejsem milovník zvířat, nestála bych o něj ani v bytě :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
19.1.13 15:11

Ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
19.1.13 15:11

Nenechala, pes do postele nepatří, je to pes ne člověk, psy máme tři a žádný nespí v posteli, přes den můžou na sedačku, nebo na postel(ustlanou),ale jsou naučené, že se řekne jde se spát a už jdou na pelíšek. Učit si psa do peřin to neexistuje, pro mě jako psomila je to nepřijatelné. Mám je ráda, ale nechtěla bych dopadnout jako kamarádčina matka, že až byl pes starý a měl svoje vrtochy, ona asi dva roky do jeho smrti spala na zemi, protože to byla jeho postel, prostě ji tam nepustil.Tak bych doporučila co nejdříve odnaučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
19.1.13 15:12

Já tedak nevím ale od mala se mnou pes v postely spal, kdysi středně velký pes to mi bylo 7 let, pokud je pes veden ve správné výchově a dítě je taky cepováno co smí a nesmí neviděla bych v tom problém :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
19.1.13 15:13

JO, nechala, náš Fída spal vždycky s někým kdo dovolil, až když byl starší, sám byl raději ve svém pelíšku, aby měl klid. Přišel až ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
19.1.13 15:13
@Lenka002 píše:
@rozmary
Nenechala, protože spí se mnou už 7 let a já ho nedám :mrgreen:.
:mrgreen:

Nechala bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný