Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Vůbec nic si z toho nedělej. my je měli ve starém bytě taky a to jsem uklízela furt jak blázen páč jsme měli malýho a mě nějak posedl úklid
byli tam starý dřevěný podlahy (deskový) tak si myslím že dorazily z jiného bytu. My to stříkali samy a nakonec jsme se odstěhovali. Před stěhováním jsem všechno vyprala a hnesd po uschnutí nandala do takovejch těch vakuovejch pytlů a pohovku atd nechala pár dní zabalenou ve šprcce a oni tam bez vzduchu pochcípali. Ale bylo to fakt šílený
Přeju hodně sil a ať deratizátor pomůže ![]()
@Anonymní píše:
No, žádná hitparáda to asi nebude. Určitě to bude jedovaté. My hračky daly do koše a odnesli do kuchyně. Kuchyň nestříkal, protože se tam nespí a u nás se nedalo mluvit o zamořeném bytě, když jsme žádnou nenašli. Pak se vše nanosilo zpět. V hračkách nic pravděpodobně nebylo, ale kdyby ano, vylezly by, šly za dětma a tam by se setkaly s postřikem. Prý na ně účinkuje ten nastříkaný postřik tak týden.
No nám budou stříkat celý byt tak asi ty hračky nastrkám do pytlu a hodím do sklepa bo některé jsou hrací a ty pod vodu nesmí…je to prý jedovaté kdyby to dítko náhodou na té hračce olízlo ale jak jedovaté to už neřekl jestli smrtelně či jak?
Dobrý den
,mám jeden velkej problém, Před necelým měsícem jsme s přítelem nechali od jedné firmy vyhubit byt kvuli štěnicím a platili jsme 4000,– kč což nás vyšlo na hodně draho, jenže to nepomohlo a štěnice jsou pořát. Takže jsme ted ve fin, tísni a nového deratizera si dovolit nemužem, chtěla bych se zeptat co mám dělat a jak se navždy zbavit těch hnusných štěnic? Každý den se probouzím stím že mám poštípané celé nohy nebo ruce, už nevím jak dál a bojím se že se toho nikdy nezbavíme. Předem děkuji za odpověd. K.
![]()
@Klára19 A jaký jste měli postřik? My měli ve středu druhý a už máme uklizeno dneska jsem po 3 týdnech s dětma doma byla jsem s nimi kvůli postřiku u našich strašně to smrdělo byl to nějaký plyn a ten druhý už nesmrděl a platili jsme 3000kč. Tak jsem zvědavá no…ještě máme načichlý gauč z toho plynu otázka času než se to vyvětrá ale opakovat podruhé už bych to teda nechtěla
ten smrad je hrozný ![]()
Není proč se stydět
my měli doma blechy
máme kocoura, ale v tm problém nebyl, ale donedávna jsme taky měli přes chodbu sousedy, neměli elektriku, vodu skoro neznali, do toho dvě kočky a problém byl na světě, jejich blechy se rozhodli zajít k nám návštěvu, náš kocour byl jen přestupní stanice, nejvíc jsem to odnesla já, měli jsme je v posteli, v koberci, skákalo to po návštěvě, fakt luxus! byla tady deratizátorka, vystříkala nám celej byt, doporučila hodně luxovat, a byla taky u těch sousedů, hned věděla která bije, taky to tam vystříkala, ale prý to bylo už spíš na tu dýmovnici, ale to toho souseda nezajímalo, staral se jen o to, kdo to zaplatí, že on tedy rozhodně ne ![]()
Dobrý den, už jsem postřík zopákla koupila jsem si nejsilnější přípravek Protect a včera sundala lino co jsme měli v ložnici, na dvakrát rohy podél zdi a nábytek nasprejovala a lino vyhodila komplet cely, zjistila jsem ze ty mršky byli hlavně pod linem, ted tu máme koberec a zatím mě žádná nekousla tak uvidíme. Všude jsem četla že postřik na podruhé stoprocentně zabere tak jsem zvědavá. Jinak nás to stálo první postřík od chemiku + na podruhé postřik od nás 4500,–kč.
Dobré ráno, chci se zeptat, budeme mít v bytě dýmovnici kvůli štěnicím, zabije je to hned nebo během pár dnů třeba? máte někdo zkušenost?
Teď se všude mluví o štěnicích, jak se to vlastně pozná, že jsou v bytě? Když mám nějaký svědivý pupínek, hned šílím, aby to nebyly.Jsou vidět, jak jsou veliké- 1cm? Dávám si do nového baráku starou použitou sedačku, jak bych poznala, že v ní nespinkají a nečekají na hostitele. Nechala jsem si ji sice vyčistit, ale přeci. Děkuji za info
Obnovuji diskusi, objevila jsem v ložnici štěnici živou, tuším, že je máme od Vánoc podle štípanců, v pondělí přijde deratizer, myslíte, že stačí vystříkat jen ložnici? Prosím anonym
No, žádná hitparáda to asi nebude. Určitě to bude jedovaté. My hračky daly do koše a odnesli do kuchyně. Kuchyň nestříkal, protože se tam nespí a u nás se nedalo mluvit o zamořeném bytě, když jsme žádnou nenašli. Pak se vše nanosilo zpět. V hračkách nic pravděpodobně nebylo, ale kdyby ano, vylezly by, šly za dětma a tam by se setkaly s postřikem. Prý na ně účinkuje ten nastříkaný postřik tak týden.