Máme štěnice:-(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.1.14 11:58
@Anonymní píše:
No nám řekl, že musíme na 24hodin z bytu a potom ještě tak 2 dny tam nevodit děti, že to smrdí…a že ty hračky potom a nádobí v lince omýt…to je jako jedovaté?

No, žádná hitparáda to asi nebude. Určitě to bude jedovaté. My hračky daly do koše a odnesli do kuchyně. Kuchyň nestříkal, protože se tam nespí a u nás se nedalo mluvit o zamořeném bytě, když jsme žádnou nenašli. Pak se vše nanosilo zpět. V hračkách nic pravděpodobně nebylo, ale kdyby ano, vylezly by, šly za dětma a tam by se setkaly s postřikem. Prý na ně účinkuje ten nastříkaný postřik tak týden.

• Citovat
  • Upravit
3931
23.1.14 12:25

Vůbec nic si z toho nedělej. my je měli ve starém bytě taky a to jsem uklízela furt jak blázen páč jsme měli malýho a mě nějak posedl úklid :zed: byli tam starý dřevěný podlahy (deskový) tak si myslím že dorazily z jiného bytu. My to stříkali samy a nakonec jsme se odstěhovali. Před stěhováním jsem všechno vyprala a hnesd po uschnutí nandala do takovejch těch vakuovejch pytlů a pohovku atd nechala pár dní zabalenou ve šprcce a oni tam bez vzduchu pochcípali. Ale bylo to fakt šílený :zed: Přeju hodně sil a ať deratizátor pomůže :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.14 12:58
@Anonymní píše:
No, žádná hitparáda to asi nebude. Určitě to bude jedovaté. My hračky daly do koše a odnesli do kuchyně. Kuchyň nestříkal, protože se tam nespí a u nás se nedalo mluvit o zamořeném bytě, když jsme žádnou nenašli. Pak se vše nanosilo zpět. V hračkách nic pravděpodobně nebylo, ale kdyby ano, vylezly by, šly za dětma a tam by se setkaly s postřikem. Prý na ně účinkuje ten nastříkaný postřik tak týden.

No nám budou stříkat celý byt tak asi ty hračky nastrkám do pytlu a hodím do sklepa bo některé jsou hrací a ty pod vodu nesmí…je to prý jedovaté kdyby to dítko náhodou na té hračce olízlo ale jak jedovaté to už neřekl jestli smrtelně či jak?

• Citovat
  • Upravit
91
5.2.14 23:19

konečné vyhubení štěnic

Dobrý den :(,mám jeden velkej problém, Před necelým měsícem jsme s přítelem nechali od jedné firmy vyhubit byt kvuli štěnicím a platili jsme 4000,– kč což nás vyšlo na hodně draho, jenže to nepomohlo a štěnice jsou pořát. Takže jsme ted ve fin, tísni a nového deratizera si dovolit nemužem, chtěla bych se zeptat co mám dělat a jak se navždy zbavit těch hnusných štěnic? Každý den se probouzím stím že mám poštípané celé nohy nebo ruce, už nevím jak dál a bojím se že se toho nikdy nezbavíme. Předem děkuji za odpověd. K. :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.14 20:34

@Klára19 A jaký jste měli postřik? My měli ve středu druhý a už máme uklizeno dneska jsem po 3 týdnech s dětma doma byla jsem s nimi kvůli postřiku u našich strašně to smrdělo byl to nějaký plyn a ten druhý už nesmrděl a platili jsme 3000kč. Tak jsem zvědavá no…ještě máme načichlý gauč z toho plynu otázka času než se to vyvětrá ale opakovat podruhé už bych to teda nechtěla :poblion: ten smrad je hrozný :poblion:

• Citovat
  • Upravit
3284
16.2.14 20:43

Není proč se stydět ;) my měli doma blechy :cert: máme kocoura, ale v tm problém nebyl, ale donedávna jsme taky měli přes chodbu sousedy, neměli elektriku, vodu skoro neznali, do toho dvě kočky a problém byl na světě, jejich blechy se rozhodli zajít k nám návštěvu, náš kocour byl jen přestupní stanice, nejvíc jsem to odnesla já, měli jsme je v posteli, v koberci, skákalo to po návštěvě, fakt luxus! byla tady deratizátorka, vystříkala nám celej byt, doporučila hodně luxovat, a byla taky u těch sousedů, hned věděla která bije, taky to tam vystříkala, ale prý to bylo už spíš na tu dýmovnici, ale to toho souseda nezajímalo, staral se jen o to, kdo to zaplatí, že on tedy rozhodně ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
16.2.14 23:49

Dobrý den

Dobrý den, už jsem postřík zopákla koupila jsem si nejsilnější přípravek Protect a včera sundala lino co jsme měli v ložnici, na dvakrát rohy podél zdi a nábytek nasprejovala a lino vyhodila komplet cely, zjistila jsem ze ty mršky byli hlavně pod linem, ted tu máme koberec a zatím mě žádná nekousla tak uvidíme. Všude jsem četla že postřik na podruhé stoprocentně zabere tak jsem zvědavá. Jinak nás to stálo první postřík od chemiku + na podruhé postřik od nás 4500,–kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.14 08:55

Dobré ráno, chci se zeptat, budeme mít v bytě dýmovnici kvůli štěnicím, zabije je to hned nebo během pár dnů třeba? máte někdo zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.11.14 10:58

Teď se všude mluví o štěnicích, jak se to vlastně pozná, že jsou v bytě? Když mám nějaký svědivý pupínek, hned šílím, aby to nebyly.Jsou vidět, jak jsou veliké- 1cm? Dávám si do nového baráku starou použitou sedačku, jak bych poznala, že v ní nespinkají a nečekají na hostitele. Nechala jsem si ji sice vyčistit, ale přeci. Děkuji za info

• Citovat
  • Upravit
205
22.11.14 12:13

To je noční můra!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.18 13:46

Obnovuji diskusi, objevila jsem v ložnici štěnici živou, tuším, že je máme od Vánoc podle štípanců, v pondělí přijde deratizer, myslíte, že stačí vystříkat jen ložnici? Prosím anonym

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný