Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jojo jedno jakej, my brali takovej obyč bílej za pár stovek a posloužil ![]()
No já se toho ofouknutí právě dost bojím..je jasný že to nebudu směřovat přímo na dítě ani na sebe, ale i tak..no ale když to nezkusíme nepoznáme.
My jsme meli kdysi taky vetrak, teda stale mame ve sklepe, asi ho vytahnu…
v jednom byte docela pomohl, v tom druhem co jsme ted jsem teda efekt tak nezaznamenala, ono zalezi kde stoji, nekdo mi radil, ze celem do zdi, teda ne hled nalepit, ze ten vzduch lip cirkuluje…
jinak teplotu bych prasky nesrazela, ale vodicku o stupen chladnejsi bych dala, i to trochu splachne ten pot a ulevi se ji. Tu vodu take muzes nechat s ditetem trochu vystydnout.
ja si jdu jeste pridat, musim vyzehlit povleceni ![]()
@suik píše:
My jsme meli kdysi taky vetrak, teda stale mame ve sklepe, asi ho vytahnu…v jednom byte docela pomohl, v tom druhem co jsme ted jsem teda efekt tak nezaznamenala, ono zalezi kde stoji, nekdo mi radil, ze celem do zdi, teda ne hled nalepit, ze ten vzduch lip cirkuluje…
jinak teplotu bych prasky nesrazela, ale vodicku o stupen chladnejsi bych dala, i to trochu splachne ten pot a ulevi se ji. Tu vodu take muzes nechat s ditetem trochu vystydnout.
ja si jdu jeste pridat, musim vyzehlit povleceni
si blázen nebo co?! dyť to stejně hned pomačkáte ![]()
Jinak nakonec jsme venku byli, ale ne dlouho neb jí teplota vyskočila tak jsem jí šla dát ten Nurofen. Jsem teda zvědavá co jí je, jestli zoubky, křiví se i na bříško tak uvidím jaká bude noc. konečně usnulaaaaaaa, chudinka.
@smutnalucy my máme aktuálně doma 29, jsme pod půdou, takže si dovedu představit, o čem mluvíš. S tím větrákem opatrně, dost často z toho bývá nachlazení, bolesti zad a tak, takže když už, otočila bych ho do rohu. Tu teplotu může mít malá i z přehřátí, takže hlavně hodně pít a klidně i tu koupel, ale jak tu někdo psal, max o 2° míň než teplota těla. Hlavně, ať je jí brzo líp ![]()
@smutnalucy
nejsem, a nezmacka, rozhodne se v tom lip spi, uz to mam ozkouseno, jednou jsem vymekla a nevyzehlila a to byl des, ten pocit z cerstve povleceny postele nebyl. ![]()
horsi bylo to povlikani, nez zehleni ![]()
No tak mě bylo jasný že v tom zdaleka nejsme samy:)
suik horsi bylo to povlikani, nez zehleni ![]()
teplota průběžně vyskakuje, už se dnes koupala to jí udělalo dobře. tak uvidím v úterý mám volat její doktorce kvůli výsledkům krve kvůli něčemu jinému, tak pokud se to nějak nezdramatizuje, tak jí o tom jen řeknu. jinak je neskutečně protivná pořád fňuká a má taky tu kopřivku, takže to může být i to vedro, i třeba ty zuby ![]()
Ahoj, taky máme doma tropical island, mám celodenně zatažené závěsy, ještě jsem na garniž přehodila ložní a je to lepší
Větrák bych se bála, protože má malá citlivá očička, ale u vás třeba pomůže. jděte na procházku do ňákého obchoďáku, tam je klima akorát