Maminky Brno- jsem brňanda :)

• Otevřená skupina

Najde se nějaká maminka s brna? Jsem v brně nová a s prckem se nudíme :(

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

1522
1.8.12 20:34

maminky Brno- jsem brňanda :)

Ahoj take jsem z brna :) a odkud jsi? a jak máš starého prcka? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1005
22.8.12 08:20

I já jsem z Brna :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
22.8.12 16:46

Super bude nás tu víc :) a odkud?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
22.8.12 17:43

@Nikoletaa Jsem z Tuřan a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
22.8.12 19:56

Za nedlouho budu také z tuřan :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
22.8.12 20:51

@Nikoletaa To je náhoda :) a sleduju, že máme obě holčičky a jsou kousek věkově od sebe :) Budete se stěhovat? Kam jestli se smím zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
23.8.12 07:42

Hm mezi zastávky popelovu a a nějaké náměstí :) ještě jsem si to ani nezapamatovala :D, jsem přemýšlela jak zjistit kde tam co je? a jestli se tam vubec někde děti potkávaj :) včera jsem tam jela a koukala jsem že u uřadu je to dost rozkopané a obchody jako řezník celkem daleko :) ale těšíme se tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
23.8.12 09:09

@Nikoletaa Jojo teď se tam něco dělá tak je to tam celý rozkopaný. A bude to postupovat dál a dál. Podle toho co jsem slyšela, tak za nedlouho to budou rozkopávat pomalu všude. Jinak s tím řezníkem. Bubla je vyhlášenej sjíždí se sem lidi ze všech možných stran Brna :palec: A děti se schází na hřišti myslím, že jsou tady všeho všudy asi 3 ale nejhezčí a nejbezpečnější je asi u Měšťanské školy. Je to tam celý krytý a děti tak nemůžou vlézt do silnice.Teda aspoň já se tam s malou vydávám nejraději :) A minulý rok jsem byla s malou asi 2× ve cvičení pro děti. Bylo to tam super ale já jsem tam byla jen párkrát, protože jsem chodila s malou do cvičení ještě na Vinohrady.Ale letos mám v plánu chodit s malou jen tady v Tuřanech pokud to letos ještě bude.Je to dobrý v tom, že se tam platí za každou hodinu zvlášť a žádná platba předem. Takže když dítě nebo rodič onemocní peníze zbytečné nepropadnou :) A za jak dlouho se budete stěhovat?

Příspěvek upraven 23.08.12 v 09:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
23.8.12 09:10

Ale teď tak přemýšlím, že budete bydlet v Ivanovicích a ne přímo v Tuřanech. Teda pokud si to nepletu tak zastávka mezi Popelovou a nějaké náměstí…asi myslíš Ivanovické náměstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
23.8.12 09:19

No do posledního tam budem bydlet :)ještě podlahy a mužem se stěhovat :) asi to bylo to ivanovické :) jaká škola? a ty od tama bydlíš daleko? nevím se v tom tak nějak nevyznám tak to asi nebudou přímo tuřany :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
23.8.12 09:31

@Nikoletaa Zvykneš si až se trošku rozkoukáš :) Je jasný, že je to pro tebe zatím cizí :) Jinak já bydlím od Ivanovického náměstí asi 3 zastávky. Takže ani pěšky to není daleko tak cca 10-15min cesty :)Přesněji já bydlím jak je řezník tak kousek od něho je zastávka a park, tak za parkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
23.8.12 09:37

Jo tam někde jsem včera šla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
23.8.12 09:40

@Nikoletaa No to není daleko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
23.8.12 09:45

Hele máš fb? že by jsme si psali tam? tam sem častěji než zde :D
jdu do obchodu budu tu tak za hodku :)
Jinak jsem Nikola :) těší mě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
23.8.12 09:48

@Nikoletaa Jojo mám fb pisnu ti ho do zpráv. Taky mě těší :) já jsem Jana :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny