Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj maminky, mate některá toto lehatko/sedatko? Uvazuji o pořízení, aby to mel prdola na delší dobu. Jste spokojené? Dekuji za případně příspěvky ![]()
Tohle ne, ale měla jsem to modré nehoupací a budu ho pro druhé pořizovat znovu. Poprvé jsem ho přestala používat, jak malá seděla, přišlo mi už zbytečné, ale teď mám strach, že by si tam pak mohla místo budoucího brášky chtít sednout, tak aby to lehátko vydrželo (má 15 kg).
Ja som teda malinkate mimino mala doma vo vajicku autosedacke, ale mame hojdacie kresielko, co som este ja podedila po susedovych detoch, a je furt v provozu a to uz maju slecny 6 a 4 roky.
Měla jsem téměř totožné a vydrželo dlouho
asi do tří let si v něm poseděl. Je to fajn. ![]()
Měli jsme, jiný typ a značka, vydrželo na 2 děti, využívaly ho ještě ve 2 letech na sezení, ještě by ho užívaly i dál, ale už to byl krám do baráku a překáželo to, takže jsem ho poslala dál.
Neměli jsme, prislo mi zbytečné. Deti bud lezely v postylce, pod hrazdickou, najidlo jsem je davala do autosedacky, pak sly do zidlicky
@KatieVee měli jsme hodně podobné, vibrační houpací Fisher price, modré - vibrace jsme teda nepoužívali, ale samotné lehátko na obě děti hodně - je kvalitní a hodně toho vydrží - kupovala jsem ho použité a po dvou dětech po 4 letech jsem ho za ty samé peníze prodala
autosedačku jsem doma nepoužívala, nechtěla jsem ji mít zapatlanou od jídla
@KatieVee jo, mame. Dcera v nem je od narozeni do ted, jsou ji tri roky. Ma to ted jako kresilko. Ted jsem objednala dalsi pro druhou dceru co se brzy narodi. Za me super vec.
Prvni syn mel to klasicke modre FP a prozil v nem cele miminkovstvi, byl v nem tak spokojeny ☺ oproti tomu, druhy sxn v nem nevydrzi ani minutu ![]()
Ono je to těžký, záleží, jaký prďola bude… První dcera v podobném lehátku vydržela skoro dva roky a v pohodě, líbilo se jí v něm. Zato druhá dcera jen do doby než začala lézt, asi v osmém měsíci a pak už lehátko ignorovala. Ale rozhodně bych ho zkusila.
Sestra ho ma a je uzasne. Muj maly ma jine a nechce v nem byt ani chvilku a v tomto sedi aj hodinu uplne v pohode ![]()
My máme a u nás taky spokojenost. už se síce kroutí, tak kurtuji, ale dá se dobře přenášet i s prďolou a donesu si ji kam potřebuji. Teď v křesílku zkoušíme přikrmy. Autosedačku používáme jen do auta, bych ani nechtěla vidět jak by to bylo zapatlané teď v těch začátcích.
@KatieVee měla jsem úplně normální, nevrnící, buď se s ním dalo houpat nebo ne. Mělo lehce sundavací, pratelný potah a když jsem nad něj dala hrazdičku, tak bylo i multifunkční. Jo a využívala jsem ho hodně
@KatieVee Měla jsem tohle stejné pro dvě děti, když jsem potřebovala pracovat na počítači, měla jsem mimčo vedle sebe, vibrace jsem ani nepoužívala, prcek na mě koukal, případně si hrál s hračkami a byl spokojený…ale využívala jsem tak asi od 2 do 4 měsíců, pak už jsem měla spíš děti na hrací dečce. Poté jsem prodávala, verzi křesílka pro větší děti jsme nevyužili vůbec.