Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Můžu vyžehlit nebesa?
Nezkroutí se? Nebo neroztaví? Nevím ale silon by se asi neměl žehlit, ne?
Byly drahé a kdybych je nedejbože spálila tak by mě j**lo ![]()
Přes nějaký hadr, utěrku, plínu a zkusila bych někde v rohu, co to udělá
@Emilie Tož to právě nechci nic zkoušet
Nechi mit nikde zadny kousek spařený ![]()
Já je měla pomačkané, jak přišli poštou, vyprala jsem na jemno a vyvěsila a sklady nebyly vidět ![]()
@jane-e No musím to vyžehlit
vyprala jsem to, pak dala na přepírku a když to vytáhla tak to bylo jak krávě z řiti vytáhle ![]()
Ted jsem to zkusila namočit a dát to znova na odstředění vody ale na méně otáček a jestli to bude zas tak zmuchlané tak to asi risknu vyžehlit no :/ nic mi jiného nezbývá ale pokud to spálím, tak na nebesa dsolova se**
![]()
A cedulka tam není.
Jinak žehli přes něco (utěrka, kapesník) a na nejnižší stupeň. Ale na silon by bylo nejlepší vyprat a nechat vyvěsit.
@Sabuliin
tak na nejnizsi stupen pres nejaky silnejsi rucnik, tomu by se nic stat nemelo
@avm3 Právě jsem si hodila program na nové pračce co jsme koupili ted tak jedu ještě podlenavodu a nastavila jsem program ale ty nebesa byly plne vody
než jsem s tim doletěla na balkon tak tu byla potopa jak blazen… Hodinu to venku na balkone na slunicku schlo ale bylo to furt plne vody a balkon tez
takze jsem to hodila do pracky jen na odstredeni na 1000 otacek a kdyz jsem to vytahla tak to bylo jako bych to fakt vytahla nekomu ze zadku
Takze jsem to sama v rukach namočila a hodila na odstredeni jen na 600 otacek a je to lepsi tak jsem to vyvesila… je to i trosicku mokre tak doufam ze se to natahne a vyrovna
uvidíme ![]()
Jinak díky všem ![]()
BTW: z toho žehlení mám fakt obavy
@Sabuliin Když to vezmeš přes něco - třeba přes utěrku, tak tomu nemůžeš nic udělat, ani kdybys to žehlila na plno… zkus to na krajíčku a pak teprve na ploše.
Hele, mě donesl taťka v den naší svatby košily, ať mu ji vyžehlím. Já už v šatech, lehce nervozní… tak jsem dala žehličku na plno a… nenapadlo mě, že není 100% balvna. Tak si honem hledal jinou
mám textilní školu, takže udělat takovou chybu je pro mě fakt potupa.
Zkus jednu tečku přes utěrku, kdyby to nešlo, tak dvě.
Jinak teda úplně mimo, ale nebesa jsou stejně na nic. Je to akorát lapač prachu a zvlášť jeslti je to nějaká záclonka
ale to je tvoje věd ![]()
@avm3 Vubec ne
za mě fajn proti komarum a vselijakym takovym parchantum
a dobre to tlumi svetlo ![]()