Maminky Srpen 2015 Mlada Boleslav

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
141
18.5.15 15:23

Maminky Srpen 2015 Mlada Boleslav

Najde se někdo na pár písmenek s termínem v srpnu z okolí Mladé Boleslavi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36
20.6.15 16:49

maminkou v srpnu

Ahoj, já mám termín v srpnu, bydlim kousek od Boleslavi. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
1.7.15 17:10

:mavam: To je bída na Mladou Boleslav :) Mohu se zeptat kolikátého máš termít? Už jsi na MD?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
1.7.15 20:35

Konec srpna :( si ještě počkám. Na MD jdu za 14dni. A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
7.7.15 19:57

Už jsem na MD. Termín mám začátkem srpna. Budeš rodit v Mladé Boleslavi nebo pojedeš jinam? Já jsem se registrovala v Jičíně. Doufám, že tam dojedeme :nevim: A co mímo holka, kluk nebo překvápko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
8.7.15 20:56

Zatím je v planu MB. Komplikace nejsou a je hlavou dolů. :? Dle doktora to vypadá stále na kluka. :( holčička snad priste. Hlavně aby byl zdraví a nebyl úplně cely tatinek :lol: A co ty jak se tesis? Vite co to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
10.7.15 08:37

Taky klucik, ale ja si ho prala :D Nevadi ti v MB ty navtevy, ze uz nesmi na pokoj? Na jednu stranu to chapu asi proc to tady unas je samej privandrovalec :mrgreen: ja tam moc nechci primim stesti bude nastardan obsazen a wc a sprcha na chodbe me taky moc nelaka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
11.7.15 14:32

To ani nevím, že nesmí návštěvy na pokoj. Zatím porod až tak neřeším. Stačí mi když dokážu vstát ještě z postele a přežít den. Já doufám, že bude nadstandart volný. Jak jinak přežíváš těhotenství? :andel: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
11.7.15 15:59

Tehotenstvi bylo do minuleho tydne uzasne :mrgreen: zadny problem, delala jsem vse.Ted uz se tesim az bude malej venku. Jsem neohrabana a mam pocit, ze bez zachodu nevydrzim dele jak pul hodiny :roll: a co ty jak si na tom? jinak mam seznam do porodnice i v mb tak ti ho muzu poslat na maila jestly jeste nemas? Natstandart bych chtela taky, ale neverim vnej proto zalozni plan Jicin. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
13.7.15 20:09

Tak to se máš. já jsem cca dva měsíce zvracela, pak jsem trpela nechutenstvi a kdyz jsem ted konecne (cca dva měsice) zase zacala jist tak me u doktora furt sestra pucuje, že jím moc :P, jinak problemu je spousta, ale zachod každou chvíli už je asi tradice pro každou.
ohnout se ke tkaničkám už ani nezkouším, jinak se zas tak neohraběně necítím. Prostě je tu navíc břicho, takže jediné co tak si musím dávat pozor při jídle, abych se nepocintala, se nemůže už moc přisunout :lol:
jinak mi ho klidne pošli (O. Iva@seznam) se může hodit :)
ja bych se bala, že třeba nedojedu, MB je jistota. Ale je otázka jestli to budu mít v řádu hodin, nebo dnů 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
13.7.15 20:37

Ja jsem prvorodicka takze mi doktorka rekla, ze bych mela dojet kamkoliv a sestra v Jicine u registrace, ze knim jezdi i Prazandy. Ale pokud budu mit pochyby tak raci pujdu taky do MB :(.Pucuje kolik si pribrala? Ja 12Kg :oops: a to uz jsem byla predtim macek a nic me nerekla a to se ji opravdu pokazdy bojim. Protoze na zacatku rikala at se snazim za cele tehu pribrat do tech 12 kg, ze jinak to pak vse zustane na me a ze je na me zvedava, kdyz jak vydno mi zatim chutna. Ted se ty 4tydny musim hlidat :mrgreen: tkanicky zavazu, ale povedlo se me spalit si pupik o hrnec pri vylevani vody od brambor :potlesk: Zitra jdem se sestrou na boruvky a to jsem na sebe opravdu zvedava, na zahradce uz stezi vyplevelim :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
13.7.15 20:59

Já jsem taky prvorodička ale každý říká, že záleží případ od případu. A navíc si myslím, že ten základ - vytlačit dítě ven bude na mě a v tu chvíli mi bude jedno kde jsem… :,(
Já jsem před těhotenstvím schodila 8kg na doporučení doktora, když nám to dlouho nešlo. Pak přišlo zvracení, kdy jsem přestala chodit cvičit a nechutenství kdy jsem nejedla skoro nic než jablka takže jsem ještě cca 2kg asi schodila a teď mám podle doktora nahoře minulý měsíc 3kg a teď 4kg dohromady pokud počítám váhu před zvracením a nechutenstvím tak mám taky nahoře cca 10-12kg (v záznamech u dokotora to je jen 9kg)
ale přijde mi, že mám velké bříško, takže už se nějaký ten měsíc ke tkaničkám neohnu a vstát z dřepu je fakt peklo bez opory
teď se odhodlávám k stříhání nehtů na nohou :lol:
jinak ke své oblíbené váze jsem chtěla schodit ještě aspoň 10kg, místo toho přibírám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
13.7.15 21:29

Ja jsem od svatby za 6let pribrala 20kg, kdyz sem stim chtela zacit neco delat schodly jsme se, ze uz by byl taky cas na dite. Chtely jsme uz driv, ale ja to asi odkladala. Takze jsem si rekla, ze to budu resit az se mimi narodi abych mu nedelala ostudu :roll: sestra tam rodila dvakrat poprve jim tam malem zustala lezet a po druhe je upozornovala jaky byl problem a opet to podcenily.Ale i tak nechapala proc chci jet jinam.Na konec prisla proc sem ji nerekla, ze uz nesmi navstevy na pokoj a ze teda radeji zamnou bude jezdit do toho Jicina :lol:n Ja nemocnice nenavidim nikdy mi nic nebylo a celkove nemarodim abych nemusela k doktorovi takze i ztech par dni tam mam docela vitr. Ikdyz je pravda, ze sem si za to tehotenstvi trosku zvykla na bili plast :lol: Ale mam rada svuj klid a soukromi a z mimcem po porodu ho budu chtit jiste jeste vic. :roll: ale radeji pryc od nemocnic k veselejsim tematum. Uz mas vse pripravene doma? a co kocarek jaky ste vybraly. Ja uz se hrozne tesim az s prckem vyrazim na prochazku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
13.7.15 21:44

Tak my jsme spolu přes osmu a taky tak 20kg nahoře (asi dobře vařím nepřibrala jsem sama :mrgreen: )
já mám tchýni teď už bývalou zdravotní sestřičku, tyká si tady skoro se všemi doktory (těmi staršími) takže, čekám že bude stepovat za sálem (dál ji fakt nepustím) tak doufám, že kdyby něco tak to bude dobré. Jinak v Klaudiánce jsem už ležela na ORL, a nemůžu si stěžovat. Fóbii z doktorů ani vyšetření nemám, kolikrát už jsem byla na pokoji s více ženskýma a v pohodě (jen mi říkají, že jsem moc ukecaná :D )
Takže věřím, že přežiju i když nadstandart nebude. Jediné čeho se celý život bojím je bolest a předpoklad je že to bude bolet hodně.
Jinak doma uklízím a přerovnávám jak šílená. Už mám vše vyprané, jen vyžehlit a rozrovnat do prázdných skříní.
Kočárek už máme dlouho takže je takový neutrální - šedo-černo-světle zelený, trojkombinace s třemi kolečky. Já už se celkově těším až mrňouse poznám. Momentálně ho znám jen když mě řádně kope :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
13.7.15 21:56

My teda kupovaly az, kdyz nam rekl na velkem ultrazvuku, ze je to kluk a srdicko v poradku a vse..Ale i tak mame taky neutralni hnedej. Akorat teda autosedacku jsme kupovaly zvlast nebyla nam ta jejich doporucena.Ani uz nevim jak vypada platily ho tchanovci a vezl se rovnou knim do panelaku a ted zanima jezdime jen na chatu. A lest jim tam sama nechci. Jinak to prerovnovani to bude asi nejaky instink ja jsem taky jak blazen pokojicek mame hotovi celi tam uz nic neresim jen mu tam utiram prach.Ale porad me laka myt okna, lednici, prerovnavat veskere skrine, ze uz pak nebude cas :lol: normalne blazen :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí