Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte
je tady nekdo kdo jde rodit v srpnu a vybral si Karvinskou nemocnici? ![]()
Nevím, jestli budeš mít štěstí. Když jsem tam rodila v listopadu, bylo nás na oddělení 5-6, pravděpodobnost, že tu na někoho narazíš, je dost malá.
@Karvunka píše:
Ahojteje tady nekdo kdo jde rodit v srpnu a vybral si Karvinskou nemocnici?
Taky si myslím, že na nikoho moc nenarazíš, já rodila před 14 dny a byla jsem tam s jednou paní a na šestinedělí jsme byly tři, takže jsme měly každá svůj pokoj, což bylo super a nemusela jsem si brát nadstandard. ![]()
Termín mam koncem cervence, ale klidně z toho muze byt i srpen ![]()
@Zuzaa píše:
Termín mam koncem cervence, ale klidně z toho muze byt i srpen
@Karvunka jestli se do přípravy počítá i „snazim se ho dozit“ pak ano, pripravuji
kdy mas termín?
@Zuzaa píše:
@Karvunka jestli se do přípravy počítá i „snazim se ho dozit“ pak ano, pripravujikdy mas termín?
termin mam cca 15.8.2015
tak vis copak to bude? ![]()
@Karvunka ano vím. Ale já se ve veřejných diskuzich o soukromí nerozepisuji, jen v uzavřených. ![]()
Ahoj holky já mám termín 6.8-15.8 bude sranda dys porodim 13.8 to mám svátek. rodit budu ve Frýdku
Ahoj ženy, taky chci rodit v Karviné a čekám holčičku, termín mám daný k 6.9.15, ale přijde to dřív, teď nějak v Srpnu počítám do 20. nebo po 20. jsem zvědavá co mi řekne v pondělí gynekol.na gyndě ![]()
Ahoj holky tak my už to máme zasebu 7.8 v 6.38 se narodila bBarborka 2800 47cm ve Frýdku