Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj maminky, chtěla bych založit tuto diskuzi pro naše dítka narozená v listopadu 2014. Jak a co už umějí co by měli umět. Jak a co papají a tak. Budu ráda za příspěvky. ![]()
Ahoj
naše Míša se narodila 21.11.2014, termín měla 1.12, ráda bych se přidala ![]()
Ahojky, ráda se přidám, Matýsek se narodil 30.10., ale termín byl na začátku listopadu
Takže Míša zatím nejmladší
@Adis89 @xLucikx @beruska03 pochlubte se mírami dětiček
Míša má 6.150 a 59 cm, narodila se 3.310 a 47 cm ![]()
Při narození 50cm a 3640g, o 14 dní dřív, špatná placenta, takže vyvolání…naposled někdy před měsícem 65cm a okolo 6500g
@xLucikx tak my byli minulé úterý na druhé hexe a vážila jí
takže čerstvá míra
to máte dlouhána
ale je o 3 týdny starší
no a už se malej přetáčí? Míša asi 6 týdnů a od tý doby chce být jenom na bříšku. Nejhorší je to po jídle, člověk jí nevysvětlí, že se hned poblinká když si lehne na břicho ![]()
@Bebuu Ty kráso
dobrá váha a délka
byl lehčí a už má skoro o 2 kila víc ![]()
Tsk nas maly se narodil v 36+3tt s 49 cm a 3050 g.. na poradnu jdem v pondeli ale mel by mit kolem 7kg a okoko70cm. jinak zvládne s otocit na bok i na bricho když se mu chce. v postýlce nebo na dece jej najdu většinou na jiném konci než jej dám
jinak musíme cvičit vojtovku, maly preferoval více levou stranu
z toho má taky slezenou hlavu tak musíme nosit helmicku na úpravu tvaru hlavy.
jinak ma v jednom kuse ruce v puse a je na tu pusinku úplně vztekly, tak kdo vi zda tam nebojuje třeba se zoubky.
jinak je to velmi usměvavé miminko.
a co prikrmy davate? ja zatím jen kojim tak nevim zda už začít či n. posl. par noci se mi začal více budit tak nevim zda má málo.
@annonymka227
Tak to znám, pretaci se nějak od třetího měsíce a i bez toho blinka až hrůza a teď je to ještě horší
Ja prikrmy nedavam, pouze kojim. Doktorka uz mi je nutila, ale zatim nechci mozna zacnu po patem mesici neco malo davat. Ale moc se mi nechce
![]()