Čáp přiletí v prosinci 2015

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
BFC
2
31.3.15 16:09

Čáp přiletí v prosinci 2015

Ahoj holky, jsem úplně na začátku těhotenství… včera // na testu…vše mě teprve čeká. Doktorka mi napsala utrogestan, brala jsem ho od 17 dne cyklu a teď zavádím 3×1. Neměla jsem žádné příznaky, jen zpožděná menstruace o dva dny, tak jsem jen tak ze sportu testovala a vyšlo to. Máte některá podobnou zkušenost? :nevim: :nevim: :nevim: Čekali jsme rok a najednou je to tady a já jsem z toho úplně paf!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2565
31.3.15 16:24

@BFC tak v prvé řadě gratuluji ke // :potlesk:, já čekám zda-li dostanu menzes v pátek, pokud ne dělám test, takže ještě uvidím. Jinak já brala utrouš taky kvůli udržení, ale nakonec jsem v 17.tt potratila. Jinak mám dvě zdravé děti a tohle by tedy bylo třetí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
31.3.15 16:34

Ahoj, gratuluji k těhotenství :kytka:. Já bych měla dostat ms zítra, taky žádné těhu příznaky nemám, tak uvidíme :nevim:. Jednu holčičku už máme :srdce:
Kdyžtak v pátek testnu a přidám se :mavam:.
Ještě k té zkušenosti, s prvním těhu jsem taky nic před ms nepoznala, až z testu, až pak kolem toho 7 tt( pachy, zácpa, nevolnost když jsem se nenajedla, jinak nic).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.15 16:42

Já mam 3 dny zpoždění. Test jsem si dělala včera a negativní. No uvidime. Mám malou dcerku.

• Citovat
  • Upravit
2565
31.3.15 16:46

@Dee29 já u těch dvou prvních taky žádný příznaky ano až test ukázal //. A teď mě pobolívá břicho, což před menzes nemívám, tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.15 16:47

Já si nemůžu pomoct - moc se vám omlouvám, ale zakládat diskusi o tom, kdy přiletí číp v prvních dnech či týdnech těhotenství…? :nevim: :think: Já nevím, no - jsou tu desítky, spíš stovky holek a žen, který by vám to vysvětlily - mlže být VELMI, VELMI předčasné se radovat :nevim: BOHUŽEL!!! A nikomu nepřeju nic špatnýho!! Ale statistiky jsou neúprosný… :,( :nevim:

Gratuluju k // - ale z vlastní zkušenosti vím, že to ještě bohužel vůbec nic neznamená… :(

• Citovat
  • Upravit
2565
31.3.15 16:50
@Anonymní píše:
Já si nemůžu pomoct - moc se vám omlouvám, ale zakládat diskusi o tom, kdy přiletí číp v prvních dnech či týdnech těhotenství…? :nevim: :think: Já nevím, no - jsou tu desítky, spíš stovky holek a žen, který by vám to vysvětlily - mlže být VELMI, VELMI předčasné se radovat :nevim: BOHUŽEL!!! A nikomu nepřeju nic špatnýho!! Ale statistiky jsou neúprosný… :,( :nevim:Gratuluju k // - ale z vlastní zkušenosti vím, že to ještě bohužel vůbec nic neznamená… :(

Jj já jsem přesně ten případ, po dvou bezproblémových těhotenstvích SP na začátku a pak další těhotenství skončilo v 17.tt potratem, takže vím o čem mluvíš. Možná to není šťastný název, ale alespoň si můžeme popovídat i když to nevyjde. Třeba naše zkušenosti mohou někomu pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
31.3.15 16:57
@dorkas píše:
Jj já jsem přesně ten případ, po dvou bezproblémových těhotenstvích SP na začátku a pak další těhotenství skončilo v 17.tt potratem, takže vím o čem mluvíš. Možná to není šťastný název, ale alespoň si můžeme popovídat i když to nevyjde. Třeba naše zkušenosti mohou někomu pomoci.
:palec:
Taky vím, že to nemusí vyjít, nejsem naivní, ale pokecat můžem :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
31.3.15 16:58

Chudák čáp, chcípne mrazem :mrgreen:

Jinak gratuluju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2565
31.3.15 17:01

@kamiŠ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to tedy sedlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2565
31.3.15 17:02

@Dee29 souhlasím s tebou, pokecat můžeme. Kdyby se měl člověk zaobírat jenom negativama jak to blbě dopadne, tak už žádná žena nikdy neotěhotní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
31.3.15 17:11

Gratuluju ke //:) A anonymní - ano, bohužel se stává dost často, že to nedopadne. Ale já myslím, že nejdůležitější je pozitivní myšlení:) proto snad není potřeba to psát hned pár řádků pod ohlášení //…

@Dee29 Taky jsem našla //, zrovna minulý týden:) A mimochodem, neúspěch si nepřipouštím, ani po ZT…
Možná by nebylo od věci založit skupinu s TP v prosinci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
31.3.15 17:12

@dorkas
To bychom ty diskuze nemohly vůbec zakládat, protože kdykoliv se může něco stát, @dorkas je příkladem, musela o být hrůza :(. Já jsem byla taky celé těhotenství v obavách jestli bude všechno OK, mě potkaly komplikace až u porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
31.3.15 17:17

@Dee29 jejda, já se sekla, to bylo pro @BFC . Tobě ale přeju, ať své // brzo najdeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
31.3.15 17:27

Jasně ;) a gratuluji :) @loves

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie