Poradna duly
Jana Čurdová
@Dee29 o tom co se mi stalo příště, souhlasím s @loves se založením skupiny prosinec, pokud se nám i ostatním potvrdí //, klidně ji pak založím co vy na to? Teď jedu pryč, tak zítra se uvidíme ![]()
Na negativa v těhotenství je vždycky čas, raději si nejdřív napíšem jako začínající těhule
.
Držím palce, zatím ![]()
Ahoj holky, také se k vám přidám, mám týden zpoždění a na testu //
U prvního jsme se snažili rok, teď nám to vyšlo napotřetí
Jestli všechno dobře dopadne, tak bude malému 15 měsíců až přibude další. ![]()
Dobré ráno děvčata, jak se dnes cítíte? U nás počasí typicky aprílové, sníh-slunko, sníh-slunko
. Včera jsem parádně promokla, tak dnes už kýchám, doufám že to bude o. k. ![]()
@Marketka25
gratuluji moc, to je skvělé
.
@dorkas
dnes ms zatím nic, ale včera jsem si říkala, že 100% dorazí, bolely mě večer kříže, tak uvidíme ještě zítra.
Ahoj holky.Rada bych se k vam pridala.Mam uz tyden zpozdeni a test pozitivni:-)Zitra jdu k doktorovi, tak doufam, ze vsechno bude v poradku.Vim,ze je to k dr. dost brzy, ale chci vedet, ze je miminko tam kde ma byt. Nejak me strasi v hlave mimodelozni a bohuzel mam s temahle tehotenskyma predtuchama negativni zkusenosti.Na Silvestra jsem byla na revizi, tak doufam, ze ted uz bude vsechno dobre.
@Vetruse ale no, hezky nasaď pozitivní přístup.
Já se k doktorovi schválně neženu, nechce se mi ho zas poslouchat, jak mě bude strašit. Já si radší ještě týden počkám, aby bylo něco vidět a to, co od něj uslyším, nebudou jen dohady(protože nic neuvidí), ale fakta:) Toho strašení od doktorů mám dost a prostě to dopadne teď vše dobře a hotovo:)
@dorkas přeju brzké uzdravení:) Na mne taky lezla nachlazenina, ale rozehnala jsem ji oscillococinem. To se může i v těhotenství a hodně mi to pomohlo zvýšit imunitu od podzimu:)
@Marketka25 takze jestli dobre pocitam, malemu je 6mesicu? A jak se na to citis? To te obdivuju;-) my planovali druhe, kdyz bylo malemu rok a tri ctvrte a moc jsem se na to jeste necitila.Ale osud to vyresil za nas. Nejdriv to 5mesicu neslo a pak jsem mela ve 13tt ZT.Ted jsem tehotna znovu a kdyz to vyjde, budou klukovi 3 a ctvrt. A je fakt, ze ted uz se na to moc tesim:-)
@loves ono to mozna vypada, ale ja cekem pozitivni pristup mam.Ale mam proste potrebu byt u doktora vcas.Uz proto, ze se chci ujistit, ze je tam jen jedno ![]()
@Vetruse jasné, to chápu… Já to mám jinak, chci si být jistá, že už něco vidět bude. Nechtěla bych si zopakovat, jak mi bude vykládat, že to nevypadá dobře a že to bude mimoděložní a podobně, jen proto, že nic neviděl. OK, ono to pak dobře nedopadlo, ale daleko později. takže o mimoděložním nemohla být ani řeč…
Me trosku strasi, ze ta druha / neni nijak extra silna a dost holek tady psalo, ze to muze byt nizkym hCG a to muze byt tim mimodeloznim.Tak chci mit klid
@Vetruse Jo, to chápu. Ale na mimoděložní je opravdu nízká pravděpodobnost. Ano, stává se to, ale minimálně. Takže to bude jistě v pořádku
Nesmíš se nechat vynervovat diskuzema, každé těhotenství je jiné a nemusí to být tabulkové a přesto může být vše v pořádku
držím pěsti, ať je vše na kontrole OK ![]()